Serveer meisjes uniform

Serveer meisjes uniform – Omdat hij ook bedienen moet in stijl

Algemeen Serveer meisjes uniform

Hoe leuk is het om je sub een uniform aan te trekken waarmee je hem tot serveermeisje omtovert! Dit kan natuurlijk ook net zo goed je slavin zijn, maar in dit geval koos ik voor mijn slaafje. Uiteraard met high heels, want het is niet mijn bedoeling het hem makkelijk te maken.

Sexy

Ik had een behoorlijk drukke week achter de rug. Zaterdagochtend maakte ik mijn sub wakker met de woorden: “Zo, jij gaat nu gelijk douchen en als je schoon bent, kun je dit jurkje aantrekken. Het serveer meisje uniform had ik ergens tussen de hectiek van de werkweek weten te bestellen en dit was de volgende dag al bezorgd. Prima op tijd nog voor het weekend.

Mijn sub knipperde even met zijn ogen maar deed – uiteraard – keurig wat ik hem vroeg. In zijn jurkje maakte hij het ontbijt klaar en bracht dit op bed. Hij mocht zelfs een hapje van mij mee eten. Niet te lang, want de slaapkamer moest worden opgeruimd en schoongemaakt. ‘Vergeet ook niet te stofzuigen! Ja, ook op je knieën onder bed.’ Terwijl hij rondkroop met de slang in zijn hand, had ik mooi uitzicht op zijn blote kont. Erg prettig om naar te kijken.

Extra moeilijk

Hij bleek er uiteindelijk nog best handig in te worden, dus tijd voor een hindernis. Ik riep hem bij me en hing een prachtige prik parachute aan zijn ballen. Aan de ring hing ik een gewicht. ‘Zo liefje, ga nu maar verder met zuigen.’ Terwijl ik hem zag stuntelen en strompelen, werd mijn glimlach alleen maar groter. Het gewicht stak bungelend onder het korte rokje vandaan. Het prikkelt absoluut je creativiteit en sadisme.

Het jurkje

Het jurkje valt soepel en geeft je een mooi uitzicht op de erotische lichaamsdelen van je sub of slavin.
Aangezien hij het jurkje zo goed past, mag hij binnenkort tijdens mijn Femdom Hightea mijn vriendinnen in deze stijl bedienen. Ik ben erg benieuwd naar de reacties van de andere dames, maar eigenlijk verwacht ik dat ook zij het erg charmant en sexy zullen vinden.

In de praktijk

Het is absoluut een leuk uniform, maar houd er rekening mee dat het gemaakt is van synthetisch materiaal. Dit betekent dat het jurkje ver weg moet blijven van vlammetjes. Fireplay in deze outfit is dus ondenkbaar.
Graag had ik nog wat meer grote(re) maten gezien voor mijn slavin (de grootste is X/XL), want het lijkt me heerlijk om op die manier door twee serveermeisjes bediend te worden en jazeker ook inclusief hoge hakken. Dat ze elk aan één kant staan en ik maar met mijn vingers hoef te knippen. Of dat ik ze tegelijkertijd kan straffen doordat ze heel simpel alleen maar wat voorover hoeven te bukken.
Het is raadzaam om het jurkje met de hand te wassen maar dat kan het serveermeisje dus lekker zelf doen. Strijken mag absoluut niet, houd daar rekening mee. En het jurkje kan ook niet in de wasdroger.

Waardering Serveer meisjes uniform

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Zeker!
AanbevelenAbsoluut
Eindcijfer8

Dit jurkje is vooral erg leuk als je zin hebt om je de hele dag te laten bedienen, en laten we vooral het huishouden niet vergeten.

Technische productinformatie

NaamServeer meisjes uniform
MerkCottelli Collection
Gewicht360 gram
Materiaal90% Polyetheen, 10% Elasthan
EAN4024144269488 (XL)
KleurZwart
Prijs47,95 euro

Verkoopinformatie

Dit jurkje is te koop bij bdsmstore.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Categorie: Kleding & Schoenen

BDSMforyou lijn

2 reacties

Geef een reactie