Ik ben een sletje: mijn ervaring als dienstmeisje

Ik volg Meesteres Moriah al jaren op twitter en lees alle blogs, reviews op haar site. En heel veel dingen die ik lees komen mij bekend voor, en ik heb zelf ook met heel veel dingen geworsteld. En ik worstel nog met een paar dingen. Dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en Meesteres Moriah gemaild met mijn verhaal. Dit is het verhaal van Sletje Tess en mijn ervaring als dienstmeisje.

Ik ben een sletje: mijn ervaring als dienstmeisje

Te grote hakken

Omdat ik ergens moet beginnen begin ik met toen ik een nog een klein jongetje was, toen liep ik wel eens op de veel te grote hakken van mijn moeder. Nu lijkt dat altijd heel aandoenlijk als je dat kinderen ziet doen, maar blijkbaar had het toen al mijn aantrekkingskracht. Maar dat wist ik toen nog niet. Denk ook niet dat het altijd terug te herleiden is naar een bepaald moment. En ik weet ook niet of het tot een geaardheid behoort. Maar ik loop graag in vrouwenkleren, een panty, hoge hakken, een jurkje en het liefst te…Alsof ik wil uitdagen.

En of het dan naar mannen of vrouwen is dat maakt me niet zoveel uit, maar het gevoel erbij. Ik ben getrouwd, met een vrouw. Die weet van niks. Ik sta vaak op het punt het haar te vertellen. Maar ben dan bang om afgewezen te worden. We zijn al heel lang getrouwd, maar dan nog is het mijn geheimpje. Zij heeft onregelmatige diensten en dat zijn de momenten waarop ik als vrouw, het huishouden doe, en dan alles lekker op mijn gemakje. In één van de reviews op de site van Meesteres Moriah zag ik ooit een leuk dienstmeisje jurkje staan, en die heb ik besteld en laten bezorgen bij een afhaalpunt.

En toen kwam het moment dat ik bericht kreeg…uw pakje is gearriveerd bij het afhaalpunt. Ik reed na mijn werk ernaar toe. Het zweet brak mij uit, want wat zullen ze daar nu van denken. Maar tegelijkertijd dacht ik hou op, niemand zit wat erin zit. Ik moest mij legitimeren en ik kreeg het pakketje mee. Het toeval wil dat mijn vrouw, de middagdienst in moest, dus toen ik thuiskwam was zij al even weg.

Trillende handen

Met trillende handen maakte ik het pakje open. Snel trok ik al mijn kleren uit en ja het paste perfect! Ik pakte de hakken van mijn vrouw, we hebben dezelfde maat en ik bewonderde mezelf in de spiegel. Ik voelde direct dat er wat begon te groeien beneden mijn navel, het schortje wipte direct wat omhoog. Vervolgens ging ik aan de kaptafel zitten en begon mij langzaam op te maken. Mascara, oogschaduw en een felrode lippenstift. Ik voelde mij al bijna een echte slet, want er ontbrak nog iets aan om een echte slet te zijn.

Nu heb ik wel wat speeltjes, ook een buttplug. Wij zijn niet geheimzinnig over onze speeltjes. Ik heb een supermooie buttplug, een best wel forse met op de achterkant een kleurig steentje. Omdat deze best fors is gebruik ik glijmiddel. Ik stopte de buttplug in mijn kontje en mijn pik werd nog stijver. En ja wat zal ik nu eens gaan doen. Het lijkt mij heerlijk om zo over de grond te kruipen en dan het liefst nog met iemand erbij die zegt wat ik moet doen…. Ik pakte een natte doek en ik ging eerst maar eens dweilen, ik ging op mijn knieën en ik voelde de buttplug erg aanwezig in mijn kontje. O wat werd ik hier geil van zeg. Ik zei tegen mezelf “dweilen geile slet, je bent nergens anders goed voor!”.

Voorvocht op de grond

Er liep voorvocht uit mijn pik op de grond. Ik likte mijn eigen voorvocht op van de grond. Ik had nog nooit mijn eigen voorvocht of sperma in mijn mond gehad, maar wat maakte mij dat geil. Daarna dweilde ik de grond verder, op mijn knieën nog steeds, mijn hakken goed omhoog zodat de hakken niet zouden beschadigen. Daarna was het tijd om de was te doen, de wasmachine had al gedraaid, dus ik hoefde het alleen maar op te hangen. Dit ging best goed zo op mijn hakken. En ineens bedacht ik me, knijpers, die kunnen heel goed op mijn ballen. Ik pakte 1 knijper en zette die op mijn balzak. Auwww maar tegelijkertijd wond het me weer enorm op.

Mijn pik was weer in keiharde toestand. Ach er kan nog wel een knijper op en die zette ik erop. Auwwww. Maar omdat het ook genot bracht liet ik ze lekker zitten vooral tijdens de was ophangen, omdat ik steeds moest bukken voor de wasmachine. Ik deed er lekker lang over.

Ontlading

Ik keek op de klok, over drie kwartier zou mijn vrouw thuiskomen en ik had behoefte aan een ontlading. Ik keek even in het nachtkastje van mijn vrouw, ik wist dat ze een dikke dildo daarin had liggen. De dildo stopte ik in mijn mond en pijpte de dildo, ik ging daarbij op mijn knieën zitten. Mijn pik stond op knappen. Door de pijpbewegingen voelde ik de buttplug ook erg lekker in mijn kontje. Ik pijpte met de dildo in mijn linkerhand en met mijn rechterhand rukte ik mijzelf af. Mijn pik was superhard, ik bleef snel rukken en jaaaaaaaaaaaaahaaa ik kwam met een schreeuw klaar, mijn zaad over het laminaat spuitend. Op mijn knieën likte ik mijn eigen zaad van het laminaat.

Nu snel opruimen, douchen en gauw een wijntje voor mijn vrouw inschenken. Wie weet ga ik het haar toch eens vertellen, want het lijkt me heerlijk om op die manier in de openheid het huishouden te doen, waarbij zij mij commandeert….

Ik ben benieuwd of jullie je herkennen in mijn verhaal. Ik heb mezelf al de naam sletje Tess gegeven. In mijn fantasieën doe ik van alles, maar of Meesteres Moriah een vervolg wil geven aan mijn verhaal weet ik niet. Maar ik hoor graag of jullie jezelf herkennen.

Kusjes

Sletje Tess

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Dienstmeisje jurkje

Bronvermelding

Tekst: Sletje Tess
Afbeelding: 123rf.com

BDSMforyou lijn