Sadistisch plezier met de Stung siliconen zweep

Mijn sub is een piepmuis, maar mijn slavin is een tough chick. Bij haar kan ik zo’n beetje alle soort zwepen voor de dag halen en ze blijft gewoon op haar hoeven staan. Niet dat het geluidloos is, zeker niet, want ze vloekt de hele wereld bij elkaar, maar ze blijft wel staan en ondergaat. Van zachte zwepen (niet te lang, want daar vind ik nooit zoveel aan) tot het heftige slagwerk. En deze siliconen zweep, leek me dus wel zo’n heftig slagwerk.

Sadistisch plezier met de Stung siliconen zweep

Stung siliconen zweep

Ik hou van afwisseling, want anders ga ik me vervelen. Dus ben ik regelmatig op zoek naar nieuw slagwerk. Over deze Stung siliconen zweep heb ik geen seconde getwijfeld. Hij doet precies wat ik hoopte en hij is ook echt net zo venijnig als dat hij eruit ziet!  

Sadistisch plezier met de Stung siliconen zweep

Verpakking

De zweep wordt discreet bezorgd in een neutrale doos. Direct de volgende dag al, dus je geduld wordt niet op de proef gesteld. Dat is fijn, want als je een nieuw speeltje bestelt, dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag.

De zweep wordt geleverd in een plastic verpakking. Dat vind ik eigenlijk wel een beetje jammer. Misschien ben ik teveel uiterlijk gericht, maar ik hou ervan als er zorg en aandacht is besteed aan een product in zijn geheel. Dus product én verpakking. De verpakking is immers hetgeen je als eerste te zien krijgt en als die er mooi verzorgd uitziet, dan tover je bij mij een glimlach op mijn lippen.

Helaas was dat dit keer dus niet het geval. De zweep zelf ziet er echter prachtig uit, dus het plastic zakje heb ik maar snel weg gegooid. Er zit bij levering geen ophangkoordje aan de zweep, dus die moet je er zelf nog even aan vast maken, als je de zweep wilt ophangen.

Sadistisch plezier met de Stung siliconen zweep

Hoe is de Stung siliconen zweep

Ik schreef het al in de intro, de Stung siliconen zweep doet precies wat je van hem mag verwachten, namelijk scherpe stevige tikken uitdelen. Natuurlijk bepaald de hand aan de zweep hoe hard, hard gaat zijn. En natuurlijk kun je er ook zacht mee strelen of aaien, maar het is natuurlijk wel een prettige gedachte dat hij hard kan, als je dat zou willen.

Helaas was mijn slavin niet voor handen toen de zweep binnen kwam, dus mijn piepmuizerige sub moest incasseren. Ik vrees dat de hele buurt heeft mee kunnen genieten. Mijn sub heeft inmiddels de zweep het troetelnaampje voor de zweep bedacht in de vorm van “dat kreng”. En dan heb ik nog niet eens voluit geslagen. Daarmee wacht ik tot mijn slavin weer voor me staat.

Ik verheug me er nu al op.

ArtikelnummerAH076-Black
MerkMaster Series
Kleurzwart
EAN0848518049209
Cijfer8 (op basis van prijs/kwaliteit verhouding)
Te koop bijEasytoys
Meesteres Moriah

Meer informatie

Spelen met de Booty Bloom Rose siliconen anaal plug
Mijn ervaring met de Pecker gag
Opblaasbare gag
Hoofdharnas met gag dildo

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn