Hoofdharnas met gagball en dildo

Hoofdharnas met gagball en dildo
lijn bdsm

Wie heeft gezegd dat het nuttige niet samen kan gaan met het aangename? En dan bedoel ik natuurlijk in dit geval vooral het aangename voor mij. Ook een Meesteres wil wel eens lekker genomen worden, maar dan zit ik natuurlijk niet op de pik van mijn sub te wachten. Die kan vooral opgesloten in zijn kooitje blijven. Mijn genot betekent vooral niet zijn genot. Dit hoofdharnas met dildo (en gagball) geeft mij niet alleen zijn wenselijke stilte, maar hij kan mij ook met de dildo naar een hoogtepunt brengen.

Dildo

De dildo is geschikt voor zowel vaginaal als anaal. Vergeet uiteraard niet om voldoende glijmiddel te gebruiken, vooral als je hem anaal wilt gaan gebruiken. Met dit masker kan ik hem natuurlijk ook een andere sub anaal laten nemen (hoe vernederend!), of mijn slavin verwennen. Oh nee, dat verdient die slet natuurlijk helemaal niet. Maar theoretisch gezien zou het kunnen.

Hij kijkt een beetje sip

Op het moment dat ik deze gag lachend voor mijn sub houdt, kijkt hij een beetje sip. Niet dat dit wat uitmaakt, maar het valt me op. Eigenlijk moet ik daar alleen nog maar harder om lachen en krijg nog meer zin in het gebruik van dit masker. Hij mag trouwens niet klagen want het masker zit behoorlijk comfortabel, bij het mondgedeelte zit zelfs een soort kussentje, zodat hij zich tijdens het stoten niet bezeerd. Hoe lief is dat. De riempjes van het tuigje zorgen ervoor dat de dildo prima op z’n plek blijft tijdens de penetratie en het zorgt er ook voor dat je sub hem niet zo eenvoudig of snel af kan doen. Het enige dat ontbreekt is de mogelijkheid het tuigje met sloten vast te zetten, zodat er totaal geen ontsnappen meer mogelijk is en jij volledig kunt bepalen hoe lang dit tuigje op zijn hoofd zit. Misschien wel de hele dag. En nacht.

Zonder oogmasker

Let op, want bij het maken van de foto´s heb ik gebruik gemaakt van een oogmasker. Mijn sub hoeft echt niet naar me te kijken wanneer hij mij verwend. Het oogmasker maakt dus géén onderdeel uit van dit hoofdharnas. Het hoofdharnas bestaat uit leren riemen (die over je hoofd heen gaan), een dildo op de plek van je mond én een rode rubberen ballgag voor in de mond. Voor zijn ogen zit dus niks. Als je het – net als ik – onwenselijk vindt om tijdens de verwennerij bekeken te worden, dan kun je er een oogmasker bij gebruiken. Maar misschien vind je het juist wel leuk dat hij kan zien hoe jij geniet, terwijl zijn pik knellend in een kooitje zit.

Het hoofdmasker heeft een extra ring boven op het hoofd waarmee je het tuigje kan verwerken in (bijvoorbeeld) een bondage, vast maken aan een ketting, riem, of…

Hoofdharnas met gagball en dildo

Levering

Het hoofdharnas met gagball en dildo wordt geleverd in een kartonnen doos, zonder extra bewaarzak. Met oog op de hygiëne raad ik je aan die er wel apart bij te kopen. De dildo is gemaakt van latex, en latex trekt nou eenmaal stof aan. Niet heel hygiënisch dus om hem open en bloot te laten liggen. De dildo heeft een afmeting van 13 cm lang en Ø 3,5 cm. Eerder een realistische afmeting dan extreem groot, maar zelf vind ik dit een prettig formaat.

De riempjes van het harnas zijn verstelbaar, maar ondanks dat mijn sub geen bijzonder groot hoofd heeft, zitten sommige delen in het laatste gaatje. Echt heel groot is het harnas dus niet.

De dildo zit vast verwerkt in het tuigje en is niet te vervangen of wisselen. Op deze manier moet je hem dus ook reinigen. Je kunt hem er niet even uithalen.

Waardering

Uiterlijk4
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

Technische productinformatie

NaamHoofdharnas met gagball en dildo
MerkZado
Gewicht404 gram
Materiaallatex
EAN4024144041381
Kleurzwart
Prijs99,95 euro

Verkoopinformatie

Het hoofdharnas met gagball en dildo is te koop bij Easytoys.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Hoofd harnas met mondspreider
Mond open BDSM Masker

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

Hoofdharnas met gagball en dildo
BDSMforyou lijn