Spelen met de Booty Bloom Rose siliconen anaal plug

Op het moment dat ik deze Booty Bloom Rose buttplug voorbij zie komen, ben ik verliefd. Wat een leuk ding is dat! Hilarisch ook, alsof het daar naar roosjes ruikt. Ik moet gelijk aan het liedje van Conny Vandenbos denken: “Ik geef je een roosje, mijn roosje…” Je zingt vrolijk deze regels en dan duw je “hup” die plug naar binnen. Okay, met een beetje glijmiddel, anders is het zo bruut.

Mijn ervaring met de Booty Bloom Rose siliconen anaal plug

Booty Bloom Rose siliconen anaal plug

Zeg nou zelf, dit is toch helemaal leuk! Ik word vrolijk van de Booty Bloom Rose siliconen anaal plug (wat een hoop woorden voor zo’n schattige roosje). Ook word ik blij van het uitzicht als ik de anaal plug bij mijn sub heb ingebracht. En die lach van mij, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

De Booty Bloom anaal plug is er in verschillende maten. Omdat mijn sub een piepmuis is, heb ik gekozen voor de “small” en dat paste perfect! Als je sub wat meer anaal kan hebben kun je kiezen voor een grotere uitvoering.

Mijn ervaring met de Booty Bloom Rose siliconen anaal plug

Verpakking

De buttplug wordt vlot (volgende dag) en discreet bezorgd. Fijn dat deze mogelijkheid er tegenwoordig is. Vroeger moest je voor dit soort speeltjes naar een schimmig winkeltje. Tegenwoordig kun je onderuit gezakt op de bank, uitgebreid door alle speeltjes surfen, op zoek naar dat ene pareltje. In dit geval een rode roos.

De buttplug wordt geleverd in een kartonnen verpakking. In de verpakking vind je de siliconen anaal plug, een afstandsbediening (yeah!) en een oplaadsnoer. Je kunt de buttplug dus laten trillen, zodat het allemaal nog spannender (en dus leuker) wordt!

Hoe is de Booty Bloom Rose siliconen anaal plug

De booty bloom is een opvallende buttplug en daarom zo leuk. Hij is uitgevoerd in een prachtig rode kleur en gemaakt van zachte siliconen. Doordat de volledige anaal plug van siliconen is gemaakt, kun je hem eenvoudig en goed reinigen. Wil je niet al te hard hoeven boenen, kun je altijd eerst een condoom om de plug heen doen. Hoewel dit wel een beetje jammer is, omdat de plug juist zo heerlijk zacht aanvoelt.

Vergeet de roos vooraf niet met het oplaadsnoertje op te laden, anders valt er weinig te trillen. Met de afstandsbediening (deze wordt mét knoopcelbatterij geleverd) heb je de controle over de plug. Jij bepaalt óf hij trilt en hoe hard hij trilt. De roos kent maar liefst 4 snelheden en 7 verschillende vibraties. Dat is nog eens genieten!

Mijn ervaring met de Booty Bloom Rose siliconen anaal plug

Eenvoudig reinigen

Gebruik een glijmiddel op waterbasis om de siliconen niet te beschadigen. Na afloop kun je de plug eenvoudig reinigen met lauwwarm water of een toycleaner.

ArtikelnummerAG613-Med
MerkMaster Series
KleurRood
EAN0848518043634
Cijfer9 (op basis van prijs/kwaliteit verhouding)
Te koop bijEasytoys
Meesteres Moriah

Meer informatie

Mijn ervaring met de Pecker gag
Opblaasbare gag
Hoofdharnas met gag dildo

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn