Mijn ervaring met de Pecker gag

Er is geen betere sub dan een stille sub. Helaas heb ik zo’n lawaaipapegaai. Je kent dat wel, zo eentje die als je alleen al naar een zweep kijkt, in gillen en angstzweet uitbarst en ook niet weet wanneer hij beter kan zwijgen. Het liefst altijd, als het aan mij ligt, maar dat lijkt hij niet te begrijpen. Die tetter van hem staat nooit stil. Behalve als ik er iets in stop, zoals deze Pecker gag. Mijn tip aan de dames, misschien denk je dat je nooit genoeg tasjes of schoenen kunt hebben, dat klopt overigens, maar geloof me, dat geldt ook voor gags. En voor zwepen.

Mijn ervaring met de Pecker gag

Inmiddels heb ik gags in allerlei vormen, materialen en maten. Mijn meest favoriete gags zijn die van siliconen. Dat vind ik een prettig idee voor zijn gebit. Ik zie ook wel eens metalen gags voorbij komen, maar dat lijkt mij niet zo prettig voor zijn gebit. Mijn sub moet stil zijn, maar hij hoeft niet stuk.

Pecker gag (ball gag in de vorm van een pik)

Omdat ik altijd om mij heen snuffel naar nieuwe leuke hebbedingetjes, kwam ik deze pecker gag tegen. Een siliconen ball gag in de vorm van een pik. I love it! Dus snel op de bestelknop gedrukt en met de creditcard van mijn sub, zijn nieuwe gag besteld.

Mijn ervaring met de Pecker gag

Verpakking

De volgende dag belde de postbode aan met een neutrale doos in zijn handen. Hij moest eens weten wat hij zojuist aan mij overhandigde. Gelukkig worden de toys van EasyToys altijd discreet verstuurd en heeft hij dus geen flauw idee.

De pecker gag wordt geleverd in een kartonnen doos. Daarin zit een plastic zak met de gag. Prima verpakking, niks mis mee. Wat ik altijd jammer vind, is dat er niet standaard een beschermzakje bij wordt geleverd, waarin je siliconen toys kunt bewaren. Siliconen is namelijk nogal gevoelig voor stof, het lijkt wel een magneet dat alle stofjes uit de kamer aantrekt. Natuurlijk kun je de gag in de kartonnen doos bewaren, maar mijn ervaring is dat deze op enig moment altijd scheuren (zeker als je ze vaak open en dicht doet). En een mooi stoffenzakje geeft gewoon een fijn luxe gevoel. En daar hou ik van.

Hoe is de pecker gag?

Op de pecker gag is verder niks aan te merken. Hij ziet er prachtig, zacht en stevig uit. De gag heeft een verstelbaar riempje van 60 cm zodat hij goed op maat te maken is. Hij is uitgevoerd in mat zwarte siliconen en het zwarte riempje is volgens mij gemaakt van splitleer. Ik had eerlijk gezegd nog niet eerder van dit soort leder gehoord, dus heb het even opgezocht. Splitleer is 100% natuurlijk waarbij geen gebruik wordt gemaakt van kunstmatige bewerkingen. Het is wat goedkoper omdat de leersoort ontstaat wanneer de huid in meerdere lagen wordt opgedeeld. Weer wat geleerd.

Doordat hij gemaakt is van zachte materialen is hij ook prima geschikt voor de beginnende BDSM’er. De gag kan onderdeel uitmaken van verschillende speelvormen. Denk aan vernedering (extra onderstreept door de vorm!), bondage, bischierige ervaringen, voor de pijpslet in opleiding, noem maar op. Eigenlijk zou je deze standaard in je collectie moeten hebben omdat er altijd wel een gelegenheid is waarvoor je de gag kunt gebruiken.

Mijn ervaring met de Pecker gag

Is er ook een nadeel?

Er is echter één nadeel aan deze gag, het riempje had best iets langer mogen zijn. Mijn sub heeft misschien een te grote bek, maar zijn hoofd is redelijk normaal van formaat. Ik had echter niet heel veel speling met de riem. Hij past hem, maar zijn hoofd had niet heel veel groter moeten zijn, want dan had hij niet gepast. Even goed dus naar alle maatvoeringen kijken en de centimeter rond het hoofd van je sub, voor je tot bestellen over gaat.

Naarmate je de gag vaker gebruikt wordt het riempje iets soepeler waardoor hij makkelijker te hanteren is.

ArtikelnummerET272BLK
MerkEasytoys Fetish Collection
KleurZwart
EAN8718627528228
Cijfer8 (op basis van prijs/kwaliteit verhouding)
Te koop bijEasytoys
Meesteres Moriah

Meer informatie

Opblaasbare gag
Hoofdharnas met gag dildo
Fifty Shades Freed leren ball gag

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn