Uit het dagboek van…Slavin Katinka “Overmaatse dildo deel 2”

In het eerste deel over de overmaatse dildo konden jullie lezen dat ik druk bezig ben om volgens opdracht mijn gaatjes op te rekken. Nu het vervolg erop.
Nadat ik nog wat huishoudelijke dingen had gegaan en gegeten had, had ik nog een paar uur de tijd voordat mijn onbeperkt masturberen voorbij was. En ik had me voorgenomen om dit op de bank te doen en op tijd naar bed te gaan om daar mijn uiteindelijke orgasme te beleven.

Uit het dagboek van…Slavin Katinka "Overmaatse dildo deel 2"

Orgasme

Ik vind het altijd lekker relaxed, mits ik poespunten krijg uiteraard om lekker op de bank te masturberen vooral als ik veel poespunten krijg. En yep die had ik nu. De ene keer pak ik dan wat lekkere speeltjes erbij maar nu was ik lui en ging met mijn hand mijn slipje in en zocht mijn klitje op. Ik dacht aan wat mijn Meesteres regelmatig tegen mij zegt. Dat ik een geile slet ben. Dat mijn kutje van haar is, dus dat Zij bepaalt dat er wat inkomt of niet. Oef ik kwam direct klaar. En tja dat had ik nog niet gewild maar goed, voordeel is dat vrouwen vaker en sneller weer kunnen klaarkomen. Mijn kutje was al helemaal opgezwollen van geilheid.

Aandacht

Ik probeerde even aan wat anders te denken want ik wou toch straks echt boven met de hele grote dildo nog even flink te keer gaan. Ondertussen zag ik her en der nog wat berichten, en ik verbaas me er soms over hoe makkelijk sommige subs/slaven/sissy’s denken dat ze de kostbare tijd van een dominant kunnen claimen. Want ja je kunt wel wat willen van bijvoorbeeld mijn Meesteres omdat je bepaalde fantasieën/verlangens hebt. En berichtjes blijven sturen. Maar wat doe je voor Haar? Dat je Haar koffie brengt? Of Haar voeten kust? Dat betekent in mijn ogen meer dat je Haar aandacht opeist, Zij moet jou aandacht geven.

Onvoorwaardelijk

Gelukkig hebben mijn D en ik nooit afspraken gemaakt of hebben we dingen besproken van hoe en wat. Het is overigens mijn eerste D/’s relatie maar dat is denk ik wel bekend. Lopende de twee jaar gingen dingen als vanzelf. Ik nam/neem zelf initiatieven om haar te ondersteunen door dingen voor haar uit te zoeken, aan te bieden, te regelen en dat heeft niks met geile opdrachten te maken. En dat hoeft ook niet. Ik besteed het grootste deel van mijn “vrije tijd” aan de dingen die ik graag voor Haar doe, die Zij mij vraagt, gewoon als vanzelf.

We hebben hetzelfde trekje….liefst gisteren dan vandaag.  Ik verwen haar met dagje sauna, een etentje of andere dingen. Gewoon omdat ik Haar aanbid, omdat ik Haar het gun, zonder voorwaarden, zonder verwachtingen. Omdat ik het fijn vind dat ik Haar leven wat gemakkelijker maak. En dat maakt voor mij onze D/’s relatie zo bijzonder en waardevol. Zij staat altijd voor mij klaar, en ik voor Haar. Onvoorwaardelijk.

Mega orgasme

En daar dacht ik even over na. Daarna pakte ik mijn RVS buttplug, met wat glijmiddel ging deze mijn kontgaatje weer in. En ik nam weer plaats op de bank, waarbij ik nogmaals mijn klitje beroerde, en wow ik kwam alweer. Dat was wel heel snel. Ik bleef nog even zitten en daarna was het tijd om naar boven te gaan en sloot beneden alles af. Ik deed alles wat ik moet doen, voordat ik in bed ging liggen. Ik leg altijd even een groot badlaken opgevouwen neer zodat ik daar op kan gaan liggen, als ik veel masturbeertijd krijg. Dat deed ik nu ook.

Mega grote dildo

Ik pakte zowel weer de kleinere als de grote, mega grote dildo. O wacht laat ik eerst nog maar eens de buttplug eruit halen anders gaat die grote dildo helemaal passen. Ik trok langzaam de buttplug eruit. En oef dat is toch echt wel heel geil. Ik was nooit zo van het anaal. Maar ik vind het wel steeds prettiger worden. Ik ging op de handdoek liggen, drukte langzaam de kleine dildo erin. Nou die ging heel easy, en ik bewoog steeds sneller totdat ik mega nat werd. Ik pakte daarna de grote dildo en die ging er nu een stuk makkelijker in, ik bewoog een paar keer heen en weer.

Trok de grote dildo er weer uit en deed de kleine er weer in, en beweeg heel hard en stevig. En wederom duwde ik de grote dildo mijn kutje in, nu veel harder. Mijn kutje was er klaar voor. Ik stootte enorm hard en diep, en jaaaaaaaaaaaaa daar kwam ik. Ik spoot de hele handdoek onder. Nou dat wordt morgen zeker het bed verschonen, heel zeker.

Slavin katinka

Meer informatie

Meer blogs van slavin Katinka

BDSMforyou lijn