Review: Kunst lederen zweep met knoop

Van sommige zwepen word je als een kind zo blij en van sommigen helaas niet. En ik vrees dat deze zweep met knoop tot de laatste categorie behoort. Soms lijkt iets op een afbeelding leuker, beter en spannender. Maar eenmaal in je handen voel je direct: “Hier kan ik niks mee”. Ik heb dus even getwijfeld of ik er dan wel een review over moest schrijven. Maar dat is wel zo eerlijk. Alleen kan ik er dus niet zo’n enthousiaste blog van maken. Dus bij deze een disclaimer vooraf. Het wordt géén heppie de peppie blog. Sorry guys, morgen weer beter.

Kunst lederen zweep met knoop

Zweep met knoop

Het is met name de knoop op het einde die deze zweep lastig maakt. En dan bedoel ik niet zozeer lastig slaan (hoewel dat ook een dingetje is) maar een lange zweep hoort huidpijn te geven. Mag snijden in de huid, scherp aanvoelen en striemen geven. Maar door die knoop is deze zweep niet snijdend maar komt hij als een soort vuistslag neer. En dat is eigenlijk niet de bedoeling, want die doffe inslag van de knoop gaat dieper onder de huid. Daarbij ligt het zwarte punt nu bij de knoop, waardoor hij zich ook veel lastiger laat richten. Dus het is maar de vraag, waar die knoop terecht gaat komen.

Oefenen

Is het dan een kwestie van oefenen? Ja, dat zou natuurlijk schelen (hoewel hij redelijk onbetrouwbaar is door de verdeling van het gewicht), maar dan nog zit je met de impact van de knoop. Daarbij is het PU-leer ook wat stug, wat het slaan ook al niet bevorderd. Kortom, ik werd gewoon niet zo blij van deze zweep. En zoals in de omschrijving van dit product staat: “perfect voor beginners…”, zeg ik keihard: “NEE”. Het is zeker geen beginnerszweep met zijn 1.22 centimeter en zijn ongecontroleerde impact.

Jammer, want ik ben best fan van het merk Ouch! en over de meeste producten ben ik enthousiast. Maar ik vrees dat bij de inkoop van deze zweep, de inkoper nog een kater had van het weekend en die nu doorgeeft aan de kopers van dit product.

Als je nou op zoek bent naar een fijne single tail, dan raad ik je aan naar deze gevlochten zweep te kijken of naar deze iets langere lederen zweep. Beiden fijne zwepen, met een venijnige impact. Dus als je nog niet zo ervaren bent, even eerst goed oefenen voor je ermee op iemand gaat slaan.

De prijs

Het positieve aan de zweep met knoop, is de prijs, hij is lekker cheap. De prijs van deze kunst lederen zweep met knoop is op dit moment is 17,95 eur (afgeprijsd van 21,95 euro). Mijn ervaring is dat prijzen van sekstoys behoorlijk kunnen fluctueren, dus  het kan zomaar dat hij over een tijdje goedkoper of duurder is.

Praktische informatie

EAN: 8714273048059
Merk: Ouch!
Online te koopErotic Treasure

Bestel hier
Meesteres Moriah

Meer informatie

Slanke, rode kleine zweep
Schokkende impact met de E-stim Crop
Opgesloten in een metalen cock cage van XX-Dreamtoys
Zwepen, geniet van het prachtige geluid van een zweep

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn