De power van de Amerikaanse tepelklemmen of Amerikaantjes

Klemmen zijn er in allerlei vormen, maten en klemkracht. Van zachte pluizenbollen tot heftige alligatorklemmen. En alles wat er tussen zit. Vandaag aandacht voor de Amerikaanse tepelklemmen, ook bekend als Butterfly, Amerikaantjes en (in Amerika zelf) ook bekend onder de naam “Japanse tepelklemmen”. Het gaat hier echter allemaal om dezelfde soort klemmen.

De power van de Amerikaanse tepelklemmen of Amerikaantjes

Schaarvormige klemmen

De Amerikaanse tepelklemmen zijn schaarvormige tepelklemmen die nog vaster gaan klemmen wanneer je er een gewichtje aan hangt. Door de kleine uiteinden geven deze klemmen een gemene pijn. Nasty, en daarom juist zo leuk maar misschien wat minder geschikt voor de beginnende sub. Geef de ander de kans om wat op te bouwen, in plaats direct met grof geschut aan te komen. Deze klemmen zijn namelijk wat pijnlijker dan de meeste andere tepelklemmen (n vooral pijnlijker dan knijpers).

Verbonden met een ketting

Vaak zijn de klemmen verbonden met een ketting, wat de opties verder uitbreid. Je kunt je sub gewillig met je mee laten lopen, want die gaat écht niet tegenstribbelen. Hij maakt het dan voor zichzelf alleen maar onnodig moeilijk en vooral pijnlijk. De klemmen gaat namelijk alleen maar strakker zitten als er aan wordt getrokken.

Variaties

Er zijn ook Amerikaantjes te koop met gewichten. Je kunt je voorstellen dat dit dubbele fun is, want én de klem wordt strakker aangetrokken door het gewicht én van het gewicht zelf wordt het ook al heftiger. En dan zijn er ook nog tepelstretchers met van die Amerikaantjes. Daar kun je van die mooie SM-tepels van krijgen!

Je kunt de klemmen natuurlijk beperken voor de tepels, maar waarom zou je dat doen? De klemmen kunnen ook prima op de balzak of misschien weet je zelf nog wel een leuke plek. Maar welke plek je ook kiest, houd er altijd rekening mee dat je ze niet te lang moet laten zitten (waar dan ook).

Amerikaanse tepelklem
Amerikaanse tepelklem
Amerikaanse tepelklem
Amerikaanse tepelklem
Amerikaanse tepelklem

Eenvoudig in gebruik

De klemmen zijn eenvoudig in gebruik. Je knijpt ze open en stopt er wat (naar keuze) tussen. Of dat nou tepels zijn, schaamlippen of een balzak. het past allemaal en het doet allemaal gemeen pijn.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Verschillende soorten tepelklemmen, waar kies jij voor?
Knijpers, een goedkope klem voor (bijna) ieder lichaamsdeel
De knijpkracht van schaarklemmen
De mogelijkheden van nipple torture of tepelmarteling

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn