Premium Ringed Rimmers van Master Series

anaalplugs
lijn bdsm

Anaalplug

Geen idee hoe het bij jullie afgelopen maanden is vergaan, maar door al die Corona maatregelen, de afgelaste party’s en alle perikelen er omheen, was hier het libido sterk gedaald. Ik spreek voor mezelf, want mijn sub en slavin leken nergens last van te hebben. Zonder mij mogen ze echter niks, dus zolang ik geen actie onderneem, hebben zij gewoon pech.

Maar na al die weken vond ik het ook wel weer eens tijd worden voor wat plezier. Om het weer rustig op te bouwen, besloot ik aan de slag te gaan met deze anaal training set. Mijn sletje kan nog wel wat training gebruiken. Dat was al zo, dus dat is de afgelopen weken alleen maar erger geworden.

anaalplugs

Holle anaalplugs

De set bestaat uit vier holle anaalplugs en een bullet vibrator die in alle plugs kan worden gestoken. De set wordt geleverd in een doos en het totaal ziet er fraai afgewerkt uit. De zachte siliconen voelen prettig in de hand en ik kan me voorstellen dat dit ook anaal een fijn gevoel moet geven. De plugs zijn stevig maar tevens ook flexibel. Fijn zijn de ringen aan het uiteinde waarmee je ze eenvoudig uit de anus kan trekken. Ik hou van dat soort details.

De vier verschillende plugs verschillen niet alleen van maat maar ook van vorm. Je kunt de ervaring rustig opbouwen en voor extra genot kun je de bullet vibrator gebruiken. Deze vibrator heeft drie vibratiestanden. De batterij wordt meegeleverd.

Afmetingen anaalplugs
Kleine plug met ribbels:
Lengte: 15 cm
Diameter: 2,8 cm
Invoerdiepte: 10,7 cm

Grote plug met ribbels:
Lengte: 17,3 cm
Diameter: 3,1 cm
Invoerdiepte: 12,7 cm

Kleine plug taps toelopend:
Lengte: 13,5 cm
Diameter: 2,6 cm
Invoerdiepte: 8,9 cm

Grote plug taps toelopend:
Lengte: 16 cm
Diameter: 3,3 cm
Invoerdiepte: 11,5 cm

Prima training met deze anaalplugs

Mijn sub is anaal nog niet zoveel gewend en daar blijkt deze set prima bij te passen. Hiermee kan ik hem op een fijne manier anaal trainen. Tijdens de training zag ik hem zichtbaar genieten, vooral toen ik de vibrator aanzette. Ach, na zoveel weken heeft hij wel wat plezier en genot verdiend. Kan hij morgen zijn CB weer om.

Na dit leuke en intense spel met mijn sub, heb ik de smaak weer te pakken. De komende tijd gaat hij het weer zwaar krijgen! Hij zal nog gaan terugverlangen naar die rustige weken!


Een mooie set waar je lang plezier van kan hebben. Gebruik een glijmiddel op waterbasis en vergeet de anaal plugs na afloop niet te reinigen met een goede toycleaner, zodat je ze de volgende keer weer direct kan gebruiken.

Waardering

Uiterlijk5 
Gebruikersgemak5 
Prijs/kwaliteit5 
Vaker gebruikenJa 
AanbevelenJa 
Eindcijfer8 

Technische productinformatie

Naam4-Delige Anaal plug set met bullet
MerkMaster Series
Gewicht286 gram
MateriaalSiliconen
EAN0848518037275
KleurZwart
Prijs49,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug
Buttplug Set inclusief anaal douche
Kleine goudkleurige buttplug met vossenstaart

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn