Beffen of likken, wat is de juiste manier?

Natuurlijk is beffen, likken of met een duur woord “cunnilingus” niet voorbehouden aan BDSM, het kan ook prima onderdeel uitmaken van vanilla seks. Maar als je als sub wordt opgedragen tot deze taak, dan kun je maar beter goed beslagen ten ijs komen. Want aan gestuntel hebben we natuurlijk niks. Vandaar toch maar een blogje over de juiste manier van beffen, likken of orale seks.

Beffen of likken, wat is de juiste manier?

Wat is beffen?

Beffen is het seksueel stimuleren van de vulva met de mond. Onder de vulva vallen de schaamlippen en clitoris. En met de mond kan betekenen: likken, zuigen en kussen. Het is een doeltreffende manier om een vrouw tot een orgasme te laten komen.

Veel vrouwen houden van orale seks omdat het een intieme activiteit is (fysiek én mentaal). Het vergt dus wel een bepaald vertrouwen. De clitoris bevat duizenden zenuwuiteinden en is daarom erg gevoelig. Gerichte stimulatie kan tot een heftig orgasme leiden. Het is een heerlijk voorspel. Neem er echter wel de tijd voor en bouw de intensiteit op.

Spoedcursus “Goed beffen kun je leren”

Stap 1

Voordat je begint te likken, geef je een compliment, zodat de dame zich zo goed mogelijk kan ontspannen. Pas als een vrouw zich volledig op haar gemakt voelt, kan ze pas echt genieten. Dus voor je begint te likken, stel je haar op het gemak door haar te complimenteren. Mits je daar natuurlijk de gelegenheid voor krijgt, want als ze gewoon plompverloren met haar goddelijke poes op je neus gaat zitten, dan heb je niet meer zoveel te vertellen. Je kunt je plezier natuurlijk nog wel duidelijk maken met wat zacht gekreun.

Stap 2

Zorg voor de juiste positie die het meest comfortabel voor haar is. Doe desnoods een kussentje onder haar billen om haar bekken iets te liften. Zo kun jij er beter bij waardoor je minder snel last van je nek krijgt.

Stap 3

Het is niet de bedoeling dat je een kopie wordt van Lassie; beffen is meer dan alleen maar likken. Je kunt ook zachtjes zuigen, kussen, strelen, kneden. Begin met de schaamlippen en haar dijen en duik niet direct op de clit. In het begin kan de omgeving rond de vagina nog opwindender zijn, dan de clit zelf. Neem er dus goed de tijd voor om die hele omgeving te verwennen. Laar haar vooral smachten naar aandacht voor de clit. Houd altijd in gedachte dat de hersenen bij een vrouw, haar grootste geslachtsorgaan is!

Stap 4

Laat je tong langzaam van onder naar boven lijden, heel langzaam. Plaag haar een beetje door in het begin net niet de clitoris mee te nemen. Haar verlangen zal alleen maar toenemen. Lik de schaamlippen, langzaam. wat sneller en duw haar benen rustig uit elkaar, maar omzeil nog steeds haar clitoris.

Let op haar gekreun en het gekronkel van haar lichaam. Die geven vaak genoeg signalen die jij als leidraad kunt gebruiken.

Stap 5

Nu neem je heel af en toe de clitoris mee, net alsof het per ongeluk gebeurt. Lik verder haar vagina, haar schaamlippen, haar dijen. Je zal merken dat haar clitoris steeds verder zal opzwellen omdat ze steeds meer opgewonden wordt en ze eigenlijk niets liever heeft dan jouw volledige focus op haar clit. Neem de tijd en speel met haar opwinding.

Kun je de clit niet vinden? Lik dan in het bovenste gedeelte van haar vagina, variërend in druk. Spreid haar schaamlippen, zodat je er goed bij kunt. Als je lekker op dreef bent, kun je ook één of meerdere vingers in haar vagina stoppen. Zorg er wel voor dat deze nat zijn (speeksel, vaginavocht of glijmiddel). Misschien vergt het wat oefening om je op beide handelingen te concentreren. Maar oefening baart kunst.

Stap 6

Zuig zachtjes aan de clitoris en wissel het af met je tong. Je merkt vanzelf of ze het gezuig kan waarderen en of harder zuigen gewenst is. Je kunt dit bijvoorbeeld merken door de geluiden die ze maakt, haar bekken naar boven lift of op en neer laat bewegen. Voor jou een kwestie van doorgaan… en vooral niet stoppen.

Komt ze tot een orgasme, houd er dan rekening mee dat de clitoris even extra gevoelig is. De ene vrouw vindt het fijn je warme lippen nog even op de clit te voelen, de ander niet. Dat merk je vanzelf. Geef haar de tijd om te landen en bij te komen. Een vrouw kan meerdere keren achter elkaar tot een orgasme komen… dus als je haar even de gelegenheid geeft om bij te komen, dan kun je daarna opnieuw aan de gang. De eerste 3 stappen kun je dan overslaan en je kunt direct met stap 4 beginnen.

Is beffen veilig?

Nee, als je denkt aan SOA’s is beffen niet veilig. Het geeft zelfs grote kans op infectie. Er zijn gearomatiseerde condooms, handschoenen en liklapjes voor orale seks die het risico verkleinen. Bij schaafwonden of snijwonden rondom je lippen of aan je vingers hebt, kun je beter sowieso uit de buurt blijven van lichaamsvloeistoffen.

Wat is baffen?

Naast beffen heb je misschien ook wel eens de term “baffen” voorbij horen komen. Baffen is net zo iets als beffen, maar bij baffen richt je je op de anus. Eigenlijk gewoon een ander woord voor rimmen of anaal likken.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Kun je iemand rimmen (anaal likken) zonder risico?
Is het nou BDSM, fetisj, kinky of gewoon seks?
Wat is vanilla of vanillaseks?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn