Black bull

blackbull
lijn bdsm

Het was al donker in het huis toen hij binnenkwam. Het verbaasde hem dat zijn Domina nog niet thuis was, maar hij besteedde er verder geen aandacht aan. Wellicht was ze wat verlaat op het werk. Hij deed het licht aan en ging naar de keuken om alvast aan het avondeten te beginnen. Eén van de dagelijkse klusjes die zij hem ooit had opgedragen. Hij deed het met plezier voor haar, hij wist immers hoe een hekel ze hier aan had, dus hij was blij dat hij haar hiermee kon verwennen. Terwijl hij druk bezig was met hakken en snijden, hoorde hij op zijn telefoon het geluid van een binnenkomende SMS. Hij legde zijn mes neer en viste zijn mobiel uit zijn broekzak. Een SMS van haar was binnengekomen. Hij veegde zijn handen wat beter af en raakte de touchscreen aan van zijn GSM om de binnen gekomen boodschap te lezen.

‘Kom nu naar…’, gevolgd door een voor hem onbekend adres. Het adres zei hem niks, maar ze had hem in de afgelopen jaren goed getraind, dus ruimde hij snel het eten op, trok zijn jas weer aan, stapte in de auto en zette koers naar het adres. Gelukkig had hij de beschikking over een navigatiesysteem, want hij had werkelijk geen idee waar het adres zich bevond. Het systeem gaf aan dat hij over 25 minuten op adres zou aankomen. Hij zette de muziek wat harder en zijn gedachten dreven mee op de melodie van de muziek.

De vrouwenstem ‘Over 100 meter bestemming bereikt’, haalde hem terug naar de werkelijkheid. Hij was er blijkbaar bijna. Hij keek om zich heen. Een normale straat met rijtjeshuizen. En in één van die huizen werd blijkbaar op hem gewacht. Moeizaam vond hij een eind verderop een parkeerplek, waardoor hij een stuk terug moest lopen. Uiteindelijk stond hij voor de deur van het opgegeven adres. Hij wist niet zo goed wat er van hem verwacht werd, dus hij belde maar aan. Hij hoorde de bel door het pand galmen en wachtte. Uiteindelijk werd de deur open gedaan. Een grote, brede, donkere man deed de deur open en lachte zijn tanden bloot. In een oogopslag zag hij zijn goedgebouwde lichaam en hij kon niet voorkomen dat zijn blik ook langs zijn kruis gleed. Hij zag een stevige verhoging in zijn broek. In vergelijking met zijn pik, was die van hem onbeduidend. Terecht dat zij hem altijd opborg in een metalen kooi. Een kooi die op dit moment ineens duidelijk voelbaar werd. De spanning van het onverwachte had kennelijk een uitwerking op zijn opgesloten pik.

De man voor hem gebaarde verder te komen en de trap op naar boven te gaan. Hij liep achter hem aan, wees hem een vertrek en zei naar binnen te gaan. Toen hij de kamer binnenliep zag hij haar liggen op bed. Zij droeg een zwart korset dat ze onlangs van hem cadeau had gekregen, haar zwarte kousen waren met jarretels aan het korset verbonden. Ze droeg geen string, zodat haar kut vrij berijdbaar was. Om haar hals zag hij de sleutels van zijn kuisheid. ‘Kleed je uit!’ gebood ze hem. En hij gehoorzaamde haar. Natuurlijk deed hij dat, zij was immers zijn Domina. Hij kleedde zich uit, iets schuchter, in het bijzijn van haar en haar bull. Zijn naakte, witte lichaam stak schriel af tegen het kolossale lichaam van de black, die met zijn naakte glanzende lichaam nu vlak bij hem stond. Het was hem ontgaan, maar blijkbaar had hij zich net ook van zijn kleding ontdaan. Hij voelde zijn handen op zijn lichaam, en hij voelde hoe zijn handen werden vastgebonden. Op zijn rug. ‘Knielen cuck’, hoorde hij haar zeggen. Gevolgd door een schampere opmerking tegen haar bull, over hem. Ze lachten hem samen uit en hij voelde zich nog minder dan niks.

En daar zat hij, midden in de kamer, met zijn blik op haar en zijn handen gebonden op zijn rug. Hij was er getuige van hoe de prachtige black zijn Domina liefkoosde. Haar lichaam streelde en masseerde. Hoe zij genoot onder zijn handen. Hij hoorde haar gekreun en hij zag haar genieten. Hij zag hoe ze opging in een sfeer van passie, overgave en genot. Hij was getuige hoe hij haar domineerde en uiteindelijk haar geheel opeiste door zijn enorme pik in haar te steken en haar diep te neuken. Hij hoorde haar gekreun en gegrom, terwijl ze door hem werd genomen. Zo diep, zoals hij haar kon nemen, zou hem nooit lukken. En hij zag haar genot, terwijl zijn pik knellend de ijzeren tralies om zich heen voelde van een cb die steeds kleiner lijkt te worden.

Hij hoorde de black grommend klaarkomen en ook zijn Dress had blijkbaar haar hoogtepunt bereikt. Ze bleven even stil liggen, totdat hij haar hoorde zeggen: ‘Slaaf, lik zijn pik schoon!’ De black kwam even van haar af terwijl hij naar hem toe kroop om zijn enorme pik in zijn mond te nemen. Hij was geen homo, hij was zelfs niet bi, zij wist dat, maar hij zag in haar ogen dat zij genoot van deze vernedering. En juist die overgave maakte zijn geilheid knellend voelbaar in zijn veel te kleine cb.

Haar ‘genoeg’ gaf hem het signaal te stoppen om de zwarte pik nog langer af te likken. En hij kroop terug naar waar hij vandaan kwam. Hij kende zijn plek.
Zijn Domina en haar black lover waren nog lang niet klaar, merkte hij. Zij werd op diverse manieren door haar Bull genomen en hij zag de meest geile standjes voorbij komen. Hij was echter degene die slechts steeds het schoonmaakwerk voor rekening mocht nemen. Na de eerste keer beperkte het zich niet meer tot het likken van zijn pik, na de tweede keer mocht hij ook haar kut schoonlikken. Hun passie met zijn tong weg likken, net zo lang tot zij tevreden was. Terwijl zijn pik niet de kans kreeg tot ontlading te komen. Niet eens tot een erectie.

Na uren van marteling en afzien leek de rust weder te keren. Beiden leken meer dan voldaan van hun seksuele spel. Van haar dure korset, wat hij voor haar had gekocht, was niet veel meer over. Het vertoonde scheuren en resten van het geile vocht van Haar bull. Ze wenkte hem. Hij kroop dichterbij. Zij maakte de boeien op zijn rug los. Haar black had inmiddels de kamer verlaten en hij hoorde ergens in de verte het geluid van kletterend water. Hij rook zijn aanwezigheid echter nog vol bij zijn Domina. ‘Kus me’, vroeg ze zacht. En haar kus was de zoetste wat hij ooit kon wensen. Hij voelde de hartstocht in zich opzwellen. Hij wilde haar, nu! Zij glimlachte en zei zacht: ‘Kom hier met die kooi’. Met haar sleutels rond haar nek, bevrijdde ze zijn opgezwollen pik uit zijn kooi. ‘Heb me lief, mijn lief,’ fluisterde ze zacht in zijn oor. En terwijl het water op de achtergrond bleef kletteren had hij haar lief en zweefden zij naar de toppen van ware passie en liefde…

… en hij wist dat hij voor haar altijd de enige was…

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie