Uit het dagboek van…Slavin Katinka “Gevuld varkentje”

Gevuld varkentje
In deze coronatijd is het soms niet altijd even makkelijk. Je kunt bijna nergens meer naar toe. En vaak is het 100% thuiswerken. Nou ik kan wel stellen, ik vind het helemaal niks, en mijn humeur al zeker niet. Mijn hoofd draait overuren, van wat gaat er allemaal nog gebeuren. Gelukkig ben ik wel in de positie dat ik naar mijn D kan gaan, ik ben daar heel dankbaar voor. En niet dat er altijd gelegenheid is om de zweepslagen in ontvangst te nemen die ik heb verdiend omdat ik iets te brutaal was naar mijn D.

Nu ben ik dat niet zo heel vaak. Want eigenlijk doe ik alles wat zij mij vraagt, door de drukte in mijn hoofd, en de situatie waar we nu in zitten als inwoners van deze wereld kan het zijn dat ik dingen vergeet. Overigens hoeft er nooit een reden voor Haar te zijn, als Zij wil slaan, bijten, naalden wil zetten of andere dingen wil gaan doen, dan heb ik dat te ondergaan. En dat doe ik met alle liefde voor Haar.

Eitje

Op de dag van de verjaardag van Sinterklaas waren we druk bezig met het Sinterklaas spel in orde te maken en wat laatste boodschappen te doen, maar opeens moest ik naar boven. Ik moest op mijn rug op de bondagetafel gaan liggen, ik dacht o jee naalden. Ik vind het vreselijk naalden maar daarna ben ik toch in mijn hoofd een stuk rustiger omdat ik sowieso dan niet mag praten en moet focussen op mezelf. Heel lastig als je hoofd zo druk is maar uiteindelijk lukt het Haar om mij als herboren uit de “strijd” te laten komen.

Maar goed even terug naar de dag van Sinterklaas, ik moest dus op de bondagetafel gaan liggen, Ze drukte een eitje in mijn kutje en zette het eitje met de afstandsbediening op standje hoog terwijl Ze zei “glijmiddel hoef ik voor die geile slettenkut nooit te gebruiken want zodra ik al aan je zit, word je al botergeil. En tja dat klopt ook wel, soms denk ik dat mijn kut niet meer leeft, maar Zij hoeft mijn kutje maar aan te raken en ik voel mijn kutje direct kloppen en nat worden. Ik hoorde het klikken van een aansteker en hoorde ik dat mijn D kaarsen pakte. En Zij begon langzaam het kaarsvet over mijn venusheuvel te laten lopen.

Waxen

Maar soms heb ik even geen zin aan scheren, dat had ik dus al een paar dagen niet gedaan. En had ook niet verwacht dat er tijd en ruimte zou zijn voor wax play. En ze bleef druppelen en zei ondertussen “tja eigen schuld dan had je je maar moeten scheren” terwijl ik mijn kreten uiten van auwwww. Want Ze liet het kaarsvet door mijn liezen lopen om alle haren niet meer zichtbaar te laten zijn. Ik begon honderduit te kletsen, mijn hoofd wou leeg. “Mond houden!” zei Ze streng.

Mijn D maakte een complete slip van kaarsvet! Tussen mijn schaamlippen drukte ze een chocolade munt om mij als spaarvarken te kunnen exposeren op internet. Daarbij zei Ze “Een geile slet wil gewoon op de foto en aan iedereen getoond worden. Zodat iedereen kan zien wat voor geile, vieze slet je bent”. “Gevuld varkentje! “Misschien verhuur ik je nog wel een keer als hoer”. “Niet dat je veel oplevert, denk dat ze hooguit vijf euro voor je willen betalen.” “Meer ben je ook niet waard als geile hoer, rijk zal ik niet van je worden”.

Geen fluwelen handschoentjes

Mijn venusheuvel, mijn liezen, mijn schaamlippen werden volgegoten met kaarsvet en niet zo’n klein beetje ook. Ik gilde het op sommige momenten uit. Want Ze weet altijd net die plekjes te raken waarbij je hoopt dat Ze die niet raakt. Maar daarover hoef ik mij nooit illusies te maken, want raken doet Ze ze toch. Ze maakte gewoon een volledige slip, ik voelde ook echt alsof ik een slipje aan had. Ik voelde gelukkig geen pijn meer want als er eenmaal een laagje overheen zit dan voel je daar niks meer van. Maar ik wist ook dat het slipje weer uit moest.

En ik weet mijn D is niet van de fluwelen handschoentjes. Dus ik begon al lichtelijk te zweten. Maar ik wist niet precies wat Ze ging doen, ik probeerde te focussen om te horen wat ze ging doen en ik voelde ineens een mes over mijn borsten heengaan. Heerlijk! Ik ben zoals bekend liefhebber van knifeplay en gelukkig is mijn D dat ook! Na mijn borsten was mijn kutje aan de beurt. Ze prikte de punt van het mes tussen mijn schaamlippen en begon te prikken. Ik voelde hoe Zij lichtelijk mijn klitje raakte met de punt van het mes ondanks dat Zij een vrij dikke wax laag erop had laten druppelen.

Extase

Langzaamaan begon ik al verder in extase te geraken, maar ineens voelde ik de punt onder de rand gaan. Ze begon het slipje los te trekken en niet zo zachtjes. Ik voelde dat mijn schaamhaar erg vast in de wax zat. Erg vast….. Maar het deerde Haar niet. Ze trok zo hard mogelijk de stukken wax van mijn lijf, en ik gilde als een mager speenvarken. Ik vermoed dat de hele straat hiervan heeft mee mogen genieten.

Eindelijk was het slipje eraf, en ik zuchtte van opluchting. Daarna was de wheel of pain aan de beurt, die rolde Ze geheel over mijn lijf heen. Dat geeft altijd een bijzondere vorm van opwinding en kippenvel. Ik was nog even bang dat Ze haar naalden tevoorschijn zou toveren maar gelukkig was dit niet het geval. Ze pakte een ander mes, waarbij Ze mijn borsten raakte waarbij het kippenvel wederom op mijn lijf kwam te staan. Mijn kutje werd al natter.

Knifeplay

Ze ging nog flink met het mes over mijn lijf, mijn kutje, en opeens drukte Ze telkens haar warme hand tegen mijn kutje. Ik kon nog net vragen of ik mocht komen, en ja dat mocht. Ik moest mij inhouden om niet te gaan spuiten. Want ik weet dat als ik dat doe dat ik het zelf allemaal kan oplikken. En die behoefte voelde ik niet nu echt, ik ben niet vies van mezelf, maar na zo’n fantastische behandeling plus orgasme verzorgd door mijn D is het fijn om even bij te komen. Ik was weer heerlijk tot rust gekomen in mijn hoofd en bedankte mijn D voor haar inspanning om mij dit te geven.

In de avond vierden we Sinterklaas waar ook marsepeinen varkentjes op tafel stonden met een chocolade munt in hun lijfje gedrukt. Terwijl ik Haar bediende met het serveerschaaltje waar roze varkentjes op lagen, keek Ze mij een seconde streng aan, waarna Ze haar heerlijke glimlach tevoorschijn toverde en zei “Neem er zelf ook 1, gevuld varkentje van me”.

Slavin katinka

Meer blogs van slavin Katinka
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn