Bold Boris E-Stim Dildo

Mijn slavin is gek op glimmertjes, zoals RVS toys en messen. Als zij zoiets ziet, begint ze direct te soppen. Inmiddels ligt de speelkast vol met pijnlijke of stimulerende glimmers. Denk aan RVS dildo’s, buttpluggen, eendenbekken, maar dus ook vlijmscherpe messen en naalden. Regelmatig maak ik mooie tekeningen op haar rug met behulp van messen en naalden. Niet alles hoeft immers om het genot te draaien. Echter had ik voor mijn sub dit keer iets plezierigs aangeschaft en vond ik het leuk om ook mijn slavin een beetje te verwennen. Mijn oog viel op deze Bold Boris E-Stim Dildo. Een combinatie van de opwindende looks van glimmend zilver en de (letterlijke) spanning van elektro play.

Bold Boris E-Stim Dildo

Bold Boris E-Stim Dildo

De dildo wordt geleverd in een kartonnen doos. Hij kan zowel vaginaal als anaal worden gebruikt. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Natuurlijk kun je het ook afwisselen, maar dan is het wel belangrijk dat je hem goed reinigt als je van anaal naar vaginaal gaat. Andersom heeft minder (hygiënische) consequenties.

Voor de Bold Boris E-Stim Dildo is het belangrijk dat je al in het bezit bent van de Mystim basis unit, want het is een uitbreiding op deze unit en deze wordt dus niet meegeleverd bij de toy.

Mystim

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik fan ben van de Mystim. Ik vind de bediening van deze unit erg prettig en ik kan goed vertrouwen op een deugdelijke werking. Dat vind ik een vereiste bij elektro, want de prikkels kunnen behoorlijk heftig zijn. Mijn slavin is prima bekend met allerlei soorten dildo’s en pijnprikkels, maar elektro is voor haar behoorlijk nieuw. Om haar niet direct af te schrikken is het belangrijk om het spel goed op te bouwen. Toys koop je immers niet voor eenmalig gebruik. Je wilt iemand daarom niet bij een eerste keer afschrikken. Van Mystim weet ik dat ik kan vertrouwen op een goede dosering.

Geen glijmiddel nodig

Als mijn slavin deze prachtige glimmende dildo ziet, heb ik geen glijmiddel meer nodig. Als je iets minder sopperig bent, dan is het natuurlijk wel aan te raden om de dildo vooraf in te smeren met een glijmiddel. Niet iedereen heeft immers zo’n glimmende fetisj als mijn slavin. Die staat al te soppen bij het snijden van groente. Als je bekend bent met de Mystim, spreekt de bediening voor zich. Je sluit hem aan op de unit en de pret kan beginnen. Ik laat de stroom langzaam opbouwen, zodat ik haar de gelegenheid geef om aan het gevoel te wennen. Het is immers haar eerste keer, dus het is best een tikkeltje spannend. Maar als ik naar haar ogen kijk, zie ik precies waar ze is. Ze geniet. Je kunt de beleving nog een extra opkikker geven door de dildo vooraf op te warmen of juist heel koud te maken. Dan komt er nog een extra sensatieprikkel bij! Maar ook als je de dildo vooraf niet extra koud maakt, voelt hij in het begin toch koud aan. Bij gebruik warmt hij echter ook snel op en neemt hij de temperatuur over van het lichaam.

Eenvoudige reiniging

Het gladde aluminium is na afloop weer goed te reinigen met een toycleaner of ander desinfectiemiddel, zodat de dildo weer klaarligt voor een nieuwe (spannend) moment.

Waardering

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

Mijn slavin vond het een heerlijke ervaring en lag te kronkelen en kreunen van genot. Helaas voor haar mocht ze niet tot een orgasme komen, want het kan nou eenmaal niet altijd feest zijn.

Technische productinformatie

NaamBold Boris E-Stim Dildo
MerkMystim
Gewicht215 gram
MateriaalAluminium
EAN4260152461159
KleurZilver
Prijs92,95 euro

Verkoopinformatie

De Bold Boris E-Stim dildo is te koop bij Easytoys.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug
Buttplug Set inclusief anaal douche
Kleine goudkleurige buttplug met vossenstaart

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn