Lederen Bondageharnas Met Afneembare Cockring

bondageharnas
lijn bdsm

Lederen Bondageharnas Met Afneembare Cockring – Want dat biedt mogelijkheden….

Algemeen – Lederen Bondageharnas Met Afneembare Cockring

Toen het bondageharnas door de postbode (discreet) was bezorgd, zag ik een enorm mooi product. Een harnas gemaakt van stevig (tuig)leer. Robuust, stoer en fraai. Een product dat meer verdiend dan opgestuurd te worden in een dun plastic zakje. Ik vind dat zo jammer, het is zo’n gemiste kans op die eerste indruk. Dit is een prachtig cadeau aan jezelf of aan die ander. Een kwaliteitsproduct waar je heel lang plezier van kunt hebben. Maar die eerste indruk gaat volledig verloren als je hem geleverd krijgt in een plastic zakje. Alsof het om een bos prei gaat. Als het harnas in een mooie verpakking geleverd zou worden, een verpakking waar aandacht aan besteed is, zou mijn glimlach nog veel groter zijn bij de eerste aanblik. En begint daar niet al de eerste beleving? Ik kan leveranciers hier niet vaak genoeg op wijzen. Neem je klanten serieus, laat zien dat het een mooi product is door ook aandacht te schenken aan de verpakking.

Lekker oppervlakkig. Nou en?

En ja, ik weet het. Het gaat om de inhoud. Maar laten we eerlijk zijn, ik kijk echt liever naar mijn eigen verzorgde good looking sub in uitdagende of stoere outfit, dan naar een niet verzorgde andere man. Oppervlakkig? Nou en? Het oog wil ook wat hoor! Ik heb de mazzel dat de inhoud ook nog eens goed zit bij mijn sub. Oh en nog wat. Als we het dan toch over oppervlakkigheden hebben, ik ben ook het type van ‘size DOES matter.’ Voor politiek correct emotioneel gelul, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Ik heb echt liever een flinke pik voor me, dan eentje waar ik een vergrootglas bij nodig heb. Sorry guys. Ik hou geen rekening met jullie kwetsbaarheden.

Maar terug naar het harnas. De verpakking was dan wellicht shit, het is zeker niet alleen kommer en kwel. De geur van het leer is heerlijk. Ik hou ervan en dat mijn sub dit ook fijn vindt, is voor hem mooi meegenomen. Nu ik het harnas van dichtbij bekijk, zie ik dat het echt een heel mooi, degelijk harnas is met een afneembare cockring.

bondageharnas

In de hoek

Ik kijk uit het raam van mijn speelkamer en zie mijn sub druk bezig in de tuin, met een ontbloot en bezweet bovenlichaam. Wat een heerlijk uitzicht. Zie ik nu werkelijk de buuv’ ‘toevallig’ een kop koffie buiten drinken? Vanaf de plek waar ze zit, heeft ze een prachtig uitzicht op mijn sub. Ik snap haar wel. Maar helaas voor haar heb ik andere plannen met hem. Die tuin komt straks wel weer.

Ik open het raam en roep mijn sub dat hij naar boven moet komen. Hij gooit zijn tuingereedschap neer en ik zie nog net het nieuwsgierige hoofd van mijn nieuwsgierige slavin naar boven kijken. Jammer, zij is nu niet aan de beurt.

Ik hoor mijn sub de trap opkomen en voor hij doorloopt klopt hij netjes op de deur en wacht tot ik hem zeg dat het goed is binnen te komen.

“Ga douchen en kom naakt weer terug” gebied ik hem. Natuurlijk doet hij dat direct. “Goed afdrogen hé”, roep ik hem nog na. Even later staat hij keurig fris gedoucht voor me. Het harnas houd ik verleidelijk voor hem. Ik heb een nieuwe outfit voor je geregeld en ik wil even kijken hoe hij staat. Terwijl hij naar de hoeveelheid riempjes kijkt, zie ik een beetje vragende blik in zijn ogen. Blijkbaar kan hij er geen pepernoot van maken. Hoeft ook niet, als ik maar snap hoe het zit.

bondageharnas

Terwijl ik bezig ben met de riempjes, staat hij een beetje heen en weer te wiebelen. Mijn sub heeft niet zoveel geduld en blijkbaar heeft hij alweer lang genoeg stil gestaan. Misschien kan een extra lesje geen kwaad. Dus zodra ik klaar ben met het harnas, laat ik hem even voor mij ronddraaien, zodat ik alles goed kan zien. Hij ziet er prachtig uit. Eerlijk is eerlijk. Maar hij mag toch voorlopig even in de hoek gaan staan, zodat hij een lesje ‘geduld’ kan ervaren.

En dat uitzicht op die heerlijke kont waar nu diverse leren riemen overheen lopen, is echt niet zo verkeerd. Het liefst zou ik hem op deze manier de tuin verder laten doen. Maar ja. De buurt is het daar vast niet mee eens. Op de koffiedrinkende buurvrouw natuurlijk na. Zij zal er ongetwijfeld ook van genieten.

bondageharnas

Cockring

Het harnas heeft een cockring die afneembaar is, maar waarom zou ik dat doen? Zijn pik lijkt namelijk veel groter met zo’n cockring. Mijn sub heeft niet eens gemerkt dat er een cockring aanzit, hij had het te druk met wiebelen. Ik loop naar hem toe, en eigenlijk wil hij omkijken. “Staan blijven, verroer je niet, anders doe ik een masker over je lelijke zwijnenkop en dan zie je voorlopig niks meer!”. Ondertussen grijp ik zijn harde pik beet. “Goh met die cockring lijkt het net alsof je een enorme pik hebt”. Hij moet lachen. “O moet jij daarom lachen” en ik geef hem een tik, precies op zijn pik. Kreunend zakt hij in elkaar. Op het moment dat ik hem aan zijn haren weer omhoogtrek (heerlijk die lange woeste manen van hem) gaat mijn telefoon. Terwijl hij in de hoek staat, klets ik gezellig bij met mijn vriendin die vol verhalen zit over haar laatste trip naar Finland, met in mijn andere hand een single tail voor de momenten dat hij weer wiebelt.

Het wordt een lang gesprek, met een heerlijk uitzicht…

bondageharnas

In de praktijk

Het lederen bondageharnas met afneembare cockring wijst zich vanzelf. Je sub moet zich vereerd voelen om in zo’n harnas te mogen lopen en al helemaal als hij ook nog eens met zijn pik mag pronken. Het harnas heeft verstelbare bandjes en is in twee maten te verkrijgen.

Zoals ik al zei, wordt het harnas geleverd in een doorschijnende plastic zak.

Waardering lederen bondageharnas met afneembare cockring

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Het lederen bondageharnas is overal te gebruiken, natuurlijk niet in het openbaar maar dat spreekt vanzelf.

Technische productinformatie

NaamLederen Bondageharnas Met Afneembare Cockring
MerkStrict Leather
Gewicht932 gram
MateriaalLeer
EAN0811847019960 L/XL
KleurZwart
Prijs269,00 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Bondage

bondageharnas
BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie