Latex Korset

Latex Korset
lijn bdsm

Latex Korset – En die is niet alleen voor vrouwen…..

Algemeen – Latex Korset

Ik hou van Sissy’s, dus mijn sub wordt regelmatig omgetoverd in een vrouwelijke versie van zichzelf. En als je iets doet, moet je het goed doen, dus moet zijn outfit sierlijk zijn en kloppen. Hij moet natuurlijk geen goedkoop aftreksel van zichzelf worden. Daar waak ik wel over… Dus koos ik dit prachtige latex korset voor hem uit. Het zou hem vast prachtig staan bij zijn lange, zwarte laarzen.

Ondeugend sletje

Zo’n geile outfit vraagt natuurlijk wel om de nodige training, slettentraining in dit geval. Dus krijgt mijn sub een frivool doorschijnend jurkje aan, met dit prachtige latex korsetje eroverheen. Het accentueert op deze manier ook nog eens extra zijn prachtige kont. Daar hoor ik trouwens andere Meesteressen ook wel eens over en ik moet ze daarin gelijk geven. Mijn sub heeft een prachtige kont. En met dit korsetje komt hij nog mooier (en lekkerder) uit!

Maar terug naar de slettentraining. Regelmatig moet mijn sub oefenen in het lopen op hoge hakken. Niet op hakjes van 5 cm, maar op van die prachtige palen. Ik hou ervan. Het staat hem über geil! Naast high heels doe ik hem dan ook nog een mooie pruik op, sexy kleding aan en geef ik hem uitdagende make up. Als dit allemaal klaar is, kan het echte werk beginnen: de slettentraining. Wat dit inhoudt? Nou dan wordt bijvoorbeeld zijn gaatje opgerekt of ik geef hem een workshop pijpen, met een voorbinddildo. Hij kan nog wel wat extra lessen ‘deep throat’ gebruiken, want ik hoor hem steeds kokhalzen en dat is natuurlijk niet zo’n fraai geluid.

Latex Korset

Glimmen!

Aan zijn looks zal het in ieder geval niet liggen. Zeker als ik het latex met een spray heb bewerkt, glimt het korset mij tegemoet. Het korset leent zich voor verschillende outfits, dus deze gaat zeker vaak gedragen worden. Op dit schattige doorschijnende jurkje staat hij prachtig, zeker als hij zijn zwarte hoge laarzen eronder draagt. Ik weet nu al dat dit zijn outfit wordt voor het komende feest. Gelukkig staat deze al vlot op de agenda en hoef ik daar niet te lang op te wachten.

Latex Korset

Maar ik heb ook al ideeën over ‘een-stoute-schoolmeisje-look’. Een tijdje terug heb ik een heel schattig zwart/wit rokje gekocht met bijpassende kniekousen. Ik weet zeker dat dit korset ook bij die outfit prachtig gaat staan. Moet ik er alleen nog een kittige witte blouse bij vinden. Maar ook dat gaat wel goed komen. Ik vind het heerlijk om verschillende BDSM belevingen met elkaar af te wisselen. Ik hou nou eenmaal niet van sleur… en binnen de BDSM vind ik echt heel veel leuk! Hoe meer variatie, hoe beter. En dit korset laat zich perfect variëren!

Het korset

Het korset is gemaakt van latex en je kunt het aan de voorkant met haakjes dichtdoen. Aan de achterkant vind je een rijgveter om alles nog net een beetje strakker aan te trekken. Als het korset geleverd wordt is het nog dof (van de talkpoeder). Je kunt hem laten ‘shinen’ door hem in te smeren met een speciaal glansmiddel (voor latex) of glijmiddel, zodat het korset nog veel mooier uitkomt.

Latex Korset

In de praktijk

Een prachtig korset, maar het is latex dus wel een beetje kwetsbaar. Gelukkig is het niet van dat slappe, goedkope latex waar je direct met je nagels doorheen prikt. Het is mooi, stevig latex en als je voorzichtig bent, kun je daar lang plezier van hebben. Het is bij latex echter erg belangrijk dat je het goed verzorgd en als je het niet draagt, dat je het in het donker opbergt. Ik heb mijn latex altijd verpakt in een donkere plastic zak, zodat er geen zonlicht bij kan komen. Zonlicht is namelijk moordend voor latex. Het droogt je latex uit, zodat het onder je handen verpulverd. Oppassen dus!

Waardering Latex Korset

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8,5

Het korset ziet er fraai uit en gaat ongetwijfeld vaak gedragen worden. Direct op de blote huid (zodat ik overal goed bij kan) of over kleding heen voor de finishing touch.

Technische productinformatie

NaamLatex Korset
MerkThe Latex Collection
Gewicht460 gram
MateriaalLatex
EAN0848518028822
Kleurzwart
Prijs129,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Zo houd je latex mooi
Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Latex
BDSM termen en uitleg – Korset

Latex Korset
BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie