Leren Harnas met kettingen

Leren Harnas met kettingen – Gevangen in een tuig en klaar voor… alles eigenlijk!

leren harnas met kettingen
lijn bdsm

Algemeen – Leren Harnas met kettingen

Al eerder heb ik producten van het merk Zado gesproken en steeds was ik positief verrast over de kwaliteit van de producten. Zado besteedt aandacht aan zijn spullen en daar word ik weer blij van. Inmiddels heb ik enkele martelwerktuigen van dit merk en een prachtig lederen korset.
Een tijdje terug heb ik een leren tuig voor mijn sub besteld en dit keer is het de beurt aan mijn slavin. Het lijkt me namelijk leuk om ze samen in een leren tuig te hijsen. Bij mijn zoektocht naar een geschikt tuig, stuitte ik op dit leren harnas met kettingen van Zado. Dan hoef ik natuurlijk niet meer verder te zoeken, want ik kan er bij Zado op vertrouwen dat dit een mooi tuig gaat zijn. En als ik het harnas eenmaal in mijn handen heb, verschijnt er vanzelf een glimlach rond mijn lippen. Ook dit keer heeft Zado mij niet teleurgesteld. Integendeel. Ik ben benieuwd wat mijn slavin van haar nieuwe outfit gaat vinden.

Luisteren

Er zijn soms van die momenten dat mijn slavin nog wel eens emotioneel kan doordraven. Dan is er (bijna) geen land meer met haar te bezeilen. Gelukkig ken ik haar inmiddels en weet ik hoe ik daar mee om moet gaan. Meestal houd ik haar dan een spreekwoordelijke spiegel voor, toon haar hoe overdreven ze reageert, laat haar even uithuilen, droog haar tranen en geef haar, haar glimlach weer terug. Gisteren bijvoorbeeld, stuurde ik haar naar mijn slaapkamer om mijn kleding netjes op te vouwen. Ik was op vakantie geweest en het was nogal een chaos aan gewassen kleding. Een klusje waar ze van gruwelt, maar ja, daar heb ik natuurlijk geen boodschap aan. Ik hoorde haar vloeken en stampen door de kamer. Uiteindelijk hoor ik haar – nog steeds vloekend – naar boven komen. Ik geef haar een paar seconden de tijd om uit te razen en dan is het genoeg. Waar in hemelsnaam maakt ze zich druk om. Er zit duidelijk iets veel diepers dwars, iets wat smeekt om eruit te komen. En juist daar is BDSM zo mooi voor… want geloof me, ik krijg die diepere pijn echt wel naar boven. Fijn dat ik dat harnas net binnen heb, want die gaat nu goed van pas komen.

leren harnas met kettingen

Uitkleden

Nadat ik haar even heb laten uitrazen is het voor mij genoeg. Ik gebied haar met mijn blik en handen dat ze zich uit moet kleden. Ik zie dat ze nog iets wil zeggen maar ik laat haar gelijk weten dat ik niets meer wil horen. En geloof me, als ik zeg ‘niets’ dan bedoel ik ook echt niets. Ze weet heel goed wanneer ze maar beter direct kan luisteren, dus zwijgend kleedt ze zich uit. Terwijl zij hiermee bezig is, pak ik alvast het leren harnas. Als ik terugkom staat zij al naakt in mijn werkkamer. Ik gooi het tuig voor haar voeten neer. “Aantrekken jankbak!” zeg ik haar.

Ze kijkt even verbaasd en ze is een tijdje aan het worstelen met al die kettingen en riempjes om er een systeem in te ontdekken hoe ze het kan aantrekken. Kleding opvouwen is er niets bij vergeleken met dit, maar ze durft er nu toch niet meer over te zeuren. In haar ogen zie ik haar vloeken, maar er komt geen woord meer over haar lippen. Uiteindelijk heeft ze het voor elkaar gekregen om het harnas aan te trekken. Ik help haar om de riempjes uiteindelijk vast te zetten en trek daarbij gelijk even aan de kettingen. Een harnas moet een stootje kunnen hebben.
Mijn slet heeft behoorlijke borsten en die zitten goed strak in het harnas. Prima! Ze zitten op die manier perfect om er flink op te meppen. Het harnas staat haar goed en ze kan dit prima aan wanneer we binnenkort weer eens naar een feestje gaan. Zowel mijn sub als mijn slavin, ieder in een eigen harnas. Allebei in een tuig geeft ongekende mogelijkheden, waar ik me nu al op verheug.

leren harnas met kettingen

Maar nu eerst die borsten, die zijn nog roomwit, dus daar ga ik maar eens verandering in brengen. Ik heb ‘toevallig’ een liniaal op mijn bureau liggen en daarmee kan ik perfect op haar borsten slaan. Net zo lang tot ik ze roder en roder zie worden. Ik hoor mijn slavin kreunen en huilen. Prima, zolang ze maar niet praat vind ik het best. In mijn ooghoek zie ik de briefopener liggen, een venijnig scherp mesje. Het brengt mij ineens op een idee… Zodra ik het gevoel heb haar genoeg geslagen te hebben, pak ik het mesje en trek mooie lijnen over haar borsten. Ik hoor mijn slavin wederom kreunen maar ik weet zeker dat dit van genot is. Mijn sletje glijdt zo de hemel in van messen…

Met de billen bloot

Het kan echter niet altijd feest zijn, dus stop ik uiteindelijk met mijn krassen, pak haar aan het tuig beet en neem haar mee naar de bondagetafel, waar ik haar eenvoudig aan vast maak. Handig hoor zo’n tuigje. Gag in de mond, masker over haar hoofd en met een “Zo slet, ga maar eens goed nadenken over dat gejank van je,” verlaat ik de kamer.
Ik doe de deur achter mij dicht. Zo, even rust, wat mij betreft ligt ze daar voorlopig prima.

leren harnas met kettingen

Leren harnas met kettingen

Het harnas is prachtig, de geur van leer komt je tegemoet. En zoals gezegd ben ik fan van Zado, prima afgewerkt harnas. Schoonmaken kun je gewoon met een doekje. De kettingen zou ik even schoonmaken met een toycleaner. Maar dat kan mijn slavin prima zelf, die weet inmiddels heel goed wat haar taken zijn en dat je daar niet over moet zeuren. Haar taak is mij blij te maken en dat doe je het ene moment door ruimte te geven aan mijn sadisme, het andere moment om mij te masseren en het volgende moment om mijn troep op te ruimen. Zo simpel is het. Oh en graag zonder gejank.

leren harnas met kettingen

In de praktijk

Een mooi afgewerkt harnas van leer, de kettingen geven het nog meer een kinky effect. Tenminste als daar je kink ligt. Mijn slavin houdt van ijzeren dingen blijkt, en de combinatie van leer en kettingen maakt het helemaal top.

Waardering Leren harnas met kettingen

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Een mooi harnas dat je overal kunt gebruiken. Je slavin kan dit ook gewoon onder haar “gewone” kleren” dragen. Perfect voor bondage op verschillende manieren en plekken.

Technische productinformatie

NaamLeren harnas met kettingen
MerkZado
Gewicht800 gram
MateriaalLeer
EAN4024144255979
KleurZwart
Prijs67,95 euro
leren harnas met kettingen

Meer informatie

Meesteres Moriah

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Bondage

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie