De jarige slaaf

De volgende morgen - Op slot
lijn bdsm

Hij kwam met rappe pas de voordeur binnen, na een drukke dag van zijn werk. Hij had zich die ochtend voorgenomen wat eerder te vertrekken van zijn werk, maar de drukte op zijn werk had hem hiervoor niet de mogelijkheid geboden. Zijn Domina had aangegeven vanavond met hem uit eten te willen. Hij wilde haar natuurlijk niet teleurstellen, zeker niet op een dag als vandaag. Hij keek op de klok, als hij zich een beetje ging haasten, redde hij het nog wel op tijd klaar te zijn.
Zij kwam de gang in. ‘Je bent laat.’ Hij knikte. Hij vroeg zich af wat haar straf zal zijn. Maar er gebeurde niets. ‘Ga maar snel douchen,’ is het enige wat ze zei. Daarna draaide ze zich om en liep de gang uit.

Uiteraard gaf hij direct gehoor aan haar verzoek. Het gebeurde niet vaak dat ze op haar verzoek samen gingen uit eten. Meestal ging zij uit eten, met wat vriendinnen en mocht hij haar overal naar toe rijden en weer ophalen aan het einde van de avond. Maar samen met hem eten, gebeurde niet vaak.
Op het moment dat hij naakt de badkamer verliet om zich aan te kleden, stond zij ineens achter hem. Ze had iets in haar handen, maar hij zag niet gelijk wat het was. In de slaapkamer kwam hij er snel achter wanneer ze onverwacht de handboeien vastmaakte aan de stang in de muur, waarom ze weken geleden al had gevraagd en hij nooit exact hebt geweten wat ze er mee wilde. Maar het was immers niet aan hem om vragen hierover te stellen, of de orders van zijn Domina in twijfel te trekken. ‘Om kleding aan te hangen’, was destijds haar verklaring geweest. Daar had hij uiteraard genoegen mee genomen. Het had ook heel plausibel geklonken.

Ze maakte hem vast met zijn handen boven zijn hoofd. Hij keek haar vreemd aan. ‘Komen we niet te laat voor het eten?’, vroeg hij haar lichtelijk onnozel. Zij lachte alleen. Boeien waren voor haar nog niet genoeg en ze pakte een grote rol zwart folie. Binnen no time had zij zijn lichaam gewikkeld in het broeierige plastic. Het zat strak om hem heen, waardoor iedere beweging onmogelijk voor hem was. Zelfs zijn armen had zij ingewikkeld, zodat alleen zijn hoofd nog vrij was. Nog leek zij niet tevreden, want snel daarna kwam ze de ruimte opnieuw binnen, dit keer met een mondknevel. Meer dan kwijlen en onverstaanbaar gegrom kon er niet meer uit zijn mond komen. Ook verblindde zij zijn ogen. Hoewel door een kleine spleet licht bleef komen, waardoor het mogelijk voor hem bleef, iets van de omgeving mee te krijgen. Hij vroeg zich even af of zij dit opzettelijk had gedaan, maar erom vragen werd hem door de knevel onmogelijk gemaakt. En al zou de knevel er niet in zitten, dan was het nog niet gepast hiernaar te vragen.

Plots ging het licht uit en hoorde hij dat zijn Domina de kamer verliet. Het werd stil in huis. Minuten leken uren en uren leken minuten waardoor alles verloren leek te gaan in een mist van stilte en een allesoverheersend niks. Opeens werd de stilte ruw verstoord toen hij zijn Domina hard lachend op de gang hoorde, samen met een donkere mannenstem. Hij hoorde hoe ze beiden de slaapkamer betraden, hij hoorde de man zelfs een schampere opmerking over hem maken. Hij, niet in staat te reageren merkte dat al zijn zintuigen op scherp stonden. Wat gingen zij doen? Hij hoorde hoe ze zich uitkleedden, geile praat met elkaar deelden. Ze kleedden zich uit en vlijden zich op bed. Hij hoorde hoe deze vreemde man haar wist te verwennen met zijn lichaam en hij voelde zijn pik knellen in zijn te kleine cb. Hij hoorde hoe diverse standjes werden beleefd, hoe ze hem complimenteerde met zijn ‘heerlijke grote pik’ die op alle mogelijke manieren bij haar naar binnen gebracht mocht worden. Deze vreemde man bereed zijn Domina als een volleerde bull. Zij genoot, hij hoorde haar kreunen en hijgen wanneer zij van achter werd genomen, of waren ze alweer van positie verwisseld? Hij wist het niet meer. De smalle spleet voor zijn geblindeerde ogen, toonde hem slechts een glimp van het erotische spel wat vlak voor zijn neus afspeelde, maar het gaf net niet genoeg zicht op details, zodat deze in zijn hoofd een eigen leven gingen leiden. Op zijn bed, in zijn slaapkamer, in zijn huis en met zijn Domina. Bloed gierde door zijn lichaam, toen hij getuige was van hun gekreun en het ritme van hun samenzijn.
Hij hoorde hoe af en toe de sleutels van zijn cb als kleine klokjes om haar nek tinkelden, tussen het gekreun en ritme van de passie door. Hij haatte haar, nee hij hield van haar, onvoorstelbaar veel en diep. Zijn lichaam leek te willen ontploffen en het folie leek zich daardoor steeds strakker om zich heen te wikkelen. Zijn cb leek op springen te staan wanneer hij haar genietend en luid tot een hoogtepunt hoorde komen. Zij wel… Haar bull inmiddels ook.

Ineens werd het stil. Beiden leken de kamer te hebben verlaten. De stilte gaf hem het gevoel van pure eenzaamheid. Hij voelde zich verlaten. Verdrietig. Pijn raasde door zijn lichaam. Mentale pijn, voortkomend uit een mengeling van jaloezie, verdriet, liefde, verlangen en vernedering. Het folie belette zijn tranen, maar zijn lichaam huilde.

Onverwachts voelde hij haar handen op zijn lichaam. Ze was zacht terug gekeerd. Alleen. Met een scherp mes sneed ze de folie van hem af. Ze haalde de knevel uit zijn mond en ontdeed hem van zijn blinddoek. Zacht kuste zij zijn lippen. ‘Gefeliciteerd slaafje’, fluisterde ze zacht in zijn hoor. ‘Lik mij slaaf… Lik de passie van mijn lichaam zoals jij alleen kan doen…’ En wanneer hij likte en haar lichaam liefhad, stegen zij beiden op in een overtreffende trap van pure passie…
Hij hield van haar, zielsveel hield hij van haar. Weerloos veel… en zij hield van hem. Omdat hij haar andere ik was, magnetisch aan elkaar verbonden op zielsniveau.

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

3 reacties

Geef een reactie