Dubbel gebruikt door mijn cuckoldress

We zijn net terug van vakantie en nadat ik alles op de juiste plek heb teruggelegd, gaat het beneden knellen. Ik heb langdurige onthouding en mijn CB zit me al dagen in de weg. Klinkt misschien kinky maar zo lang in kuisheid, is behoorlijk heftig. Een orgasme is bij mij (en veel mannen) een uitlaatklep. Het zorgt voor ontspanning. Dus ik vraag aan mijn cuckoldress of ik misschien even tot ontlading mag komen. “Ja hoor!” zegt ze tot mijn grote verbazing. “Alleen wel met CB aan. Je krijgt 10 minuten.”

Dubbel gebruikt door mijn cuckoldress

Niet gelukt

Door mijn hoofd flitst direct dat dit mij niet gaat lukken, maar toch grijp ik de kans om op deze manier nog een beetje aan mijn gerief te komen. “Eén minuut , twee minuten, drie minuten…” Ik hoor haar aftellen. Uiteindelijk hoor ik haar zeggen: “Negen minuten, negen minuten en 30 seconden, 50 seconden en STOP!”  “Niet gelukt hè”, grapt ze. Ik mopper dat ik echt meer tijd nodig heb. “Ik vond eigenlijk dat gerammel van je CB best grappig, maar goed het is nu tijd om met mezelf te spelen. Ik zal je bevrijden van je CB en je mag in de hoek op je knieën zitten maar wel met je masker op en een condoom om je pik. Je mag pas klaarkomen als ík het zeg. Begrepen?!”

Ik pak het masker en mijn liefste rijgt het masker lekker strak vast om mijn hoofd. Ik vind het heerlijk als ze dat doet want dan zit die buis lekker strak in mijn mond en dat betekent dat ik verplicht met mijn mond open verder moet. Dan volgen de slotjes om het masker vast te zetten. Deze sloten geven mij het gevoel dat ik volledig van haar afhankelijk ben. Zij bepaalt wanneer het masker af mag. Vervolgens doe ik zelf het condoom om en ga op mijn knietjes in de hoek zitten. 

Zacht gekreun

Ik wacht geduldig en na een poosje hoor ik zachtjes gekreun op de achtergrond. Zachtjes hoor ik het getril van haar wandvibrator. Het geluid windt me op, samen met het machteloze gevoel en de gedachte dat ik NIET(s) mag en zij mij negeert en vernedert,  terwijl zij achteloos neemt waar ze recht op heeft. Stel dat een ander persoon haar liefde WEL krijgt. Alleen het idee doet de hitte door mijn lichaam razen. Voordat ik er erg in heb, kom ik zachtjes spontaan klaar. Het trillen houdt op en ik hoor wat gerammel van haar armbanden, gevolgd door het tikken van haar hakken op de vloer. Ik hoor hoe ze dichterbij komt…

“Benen wijd!”  Ik spreid mijn benen en ik voel haar lakschoen tegen mijn ballen aantikken, glad en koud. Eerst een paar keer zachtjes, dan een ferme schop tegen mijn ballen aan. Ik kreun het uit. “Zo glory hole van mij, je bent ongevraagd gekomen. Wat ga je doen om dit probleem op te lossen?”

Ik heb echt helemaal niets aan jou

Even is het stil, maar dan hoor ik haar stem weer. “Komt er nog wat! Nee natuurlijk niet, ik heb nog nooit iets fatsoenlijks uit je mond horen komen. Misschien dat iets fatsoenlijks erin, beter werkt. Ik heb echt helemaal niets aan jou. Het wordt tijd voor wat dates zodat je kan doen waar je voor gemaakt ben. Rotzooi opruimen en opvangen , dienstbaar zijn en je bek openhouden. Nu omdraaien en nee, niet staan, je blijft gewoon op je knieën. Je zit prima zo. Rol dat condoom voorzichtig van je pik af. Voorzichtig, want als je knoeit mag je het gaan oplikken!”

Met haar hand kneedt ze zacht mijn ballen. Ik voel dat ze in latex gehuld zijn. Voorzichtig voer ik uit wat ze mij heeft opgedragen. Ondertussen vraagt ze: “Weet je trouwens wat een glory hole is?” Ik schud onnozel mijn hoofd. “Dat is een gat in een muur of wand, in jouw geval een masker, waardoor lichaamsdelen of voorwerpen heen gestoken kunnen worden in de vorm van bijvoorbeeld een dildo of een echte pik. Je ziet elkaar niet en op deze manier kan je anonieme seks hebben…”

Onsmakelijke hoofd

“Het lijkt mij prettig als jij niet weet met wie ik omga en je daarna ook niet weet wie met zijn pik in het putje van je masker heeft gezeten om schoon te likken. Er valt overigens voor jou toch niets te zien met een masker over je kop. Ik wil immers niet naar dat onsmakelijke hoofd van je hoeven kijken. Dat zou een regelrechte libidokiller zijn.”

“Het wordt er eigenlijk alleen maar beter op en vooral praktischer, jij als mijn mobiele glory hole. Als de club straks weer een speellocatie heeft gevonden ga ik kijken of je daar kunt proefdraaien. Laat ik gelijk een mooi plaatje graveren voor op je masker. Piss & GloryHole. Het kan maar duidelijk zijn voor iedereen wie en wat jij bent toch?”

“En nu je CB weer om. Die pik van jou is toch nutteloos. Geef het kapotje maar aan mij want ik wil niet dat mijn voorbinddildo vies wordt van jouw kwijl als jij mij gaat pijpen. Ik rol het condoom over mijn pik heen, zodat deze na gebruik in jouw gloryhole weer schoon de kast in kan.”

Ik voel en proef wat er aan de hand is…

Terwijl ik mijn CB omdoe hoor ik haar het condoom afrollen en voordat ik besef wat de informatie eigenlijk inhoudt krijg ik een dildo in diep mijn mond geduwd en terwijl ik voel dat mijn hoofd stevig wordt vastgehouden, voel en proef ik wat er aan de hand is… 

“Dat noem ik nog eens praktisch. Een condoom dubbel gebruiken! Nu kan je alvast oefenen als ik straks een date heb waar je moet gaan faciliteren. Dit is leuk leuk leuk . Oh, je moet er van kokhalzen?” Ik hoor haar hard lachen. “Ik zal gelijk wat vocht in je putje gieten om die spermasmaak te verdunnen.  Of heb je liever mijn spuug of mijn natuurlijke nectar?”

Ik knik, omdat ik het kokken voel opkomen. “Heerlijk dat geluid van jouw kokhalzen. Wen er maar aan! En nu LIGGEN!” En daar giet ze gelukkig vocht in mijn putje zodat de smaak van de cum minder wordt.  “KNIELEN!” Ik kruip weer overeind en ga op mijn knieën zitten . Daar gaat die dildo weer naar binnen en krijg ik een schopje tegen mijn ballen…

Ik vind het lekker

“Elke keer als ik stop, wil ik dat je zegt dat je sperma lekker vindt en dat dit graag voor mij doet, uit liefde. Graag 100x !  En al pruttelend zeg ik haar na. Bij elke keer dat ik het zeg krijg ik een face slap en een trap tegen mijn ballen.”Goed zo! Wie weet mag je nog een keer klaarkomen”, zegt ze lachend . “Zuigen aan die sperma dildo en herhaal”, dicteert ze terwijl ik haar hand hard op mijn wang voel neerkomen. Vervolgens laat ze weer wat vocht naar binnen lopen. 

Uiteindelijk stopt deze marteling , uitgeteld lig ik in de hoek als ik het laatste beetje vocht in mijn putje krijg toegediend . 

Leuk he!?

“Leuk was het hè! Nu mag je nog even nagenieten met je masker en CB in de hoek terwijl ik online op zoek ga naar een leuke date. Want alhoewel social cuckolding leuk is moet er uiteindelijk toch een echte vervanger komen voor jou. Voor jou is er dan een plekje in de schuur, in een kooi of in het toilet.”

“Over zo’n 30 minuten, dat is ongeveer de tijd die sletten zoals jij nodig hebben om te herstellen van een orgasme, ben je weer bereidwillig om mij te plezieren.”

Ik blijf in de hoek zitten. Op de achtergrond hoor ik haar enthousiasme. “Oh, dit is wel een leukerdje. Misschien een tikkeltje jong, maar hij ziet er wel lekker uit…”

Sub 2bees

Meer informatie

Meer verhalen

Bronvermelding

Tekst: 2bees
Fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn