Extreme sensatie klauwklem

Extreme sensatie klauwklem
lijn bdsm

Ik zet graag mijn klauwen in jou…

Algemeen

Deze sensationele klauwklemmen zijn super geschikt voor mensen die van pijn houden. Ik hou er niet van maar toch intrigeren ze mij. Ze geven korte pijnstootjes en doen mij denken aan naalden. Meesteres Moriah zei mij onlangs dat ze haar naaldenvoorraad wil gaan gebruiken op mij, dus ik kan maar beter alvast wennen aan die pinnetjes die op de klauw klemmen zitten, voor ik een wandelend naaldenkussen verander.

De eerste keer

Meesteres Moriah riep me bij haar, terwijl ik druk bezig was met het lappen van de ramen in haar huiskamer. Ik liet direct alles vallen, rende naar boven en melde mij bij mijn Meesteres. “Doe je shirt en beha uit”, zei ze. Ik vond het best koud op de BDSM kamer van Meesteres Moriah dus ik vroeg of het echt moest want zo warm vond ik daar niet. Het enige dat ze zei: “1,2…” en bij “3” had ik alles al uit. Als mijn Meesteres namelijk begint te tellen, dan weet je dat er niet veel ruimte is en dat je maar beter kunt zorgen dat je binnen “3” gehoor hebt gegeven aan haar opdracht.

Een beetje bibberend stond ik daar. Ik hoorde haar wat rammelen en ineens zag ik deze klemmen in haar handen. Ik had ze wel zien binnen komen, maar ik had ze nog niet mogen ervaren. Nu ik ze zo vlak voor me zag, moest ik toch even slikken. Vooral toen Meesteres die enorme metalen punten uit de klauw liet komen. Het kippenvel op mijn lichaam was nu niet langer alleen van de kou afkomstig.
Door de kou stonden mijn tepels al te priemen, maar Meesteres Moriah kon het niet laten om er toch even flink in te knijpen. Stiekem vind ik altijd opwindend als ze dat doet, ondanks dat het enorm pijnlijk is als Meesteres Moriah knijpt, want dat doet ze nooit zachtjes.

Extreme sensatie klauwklem

Als mijn tepels al gevoelig zijn van het knijpen, pakt ze de klauwklem en doet de pinnetjes over mijn tepel. Ik gil het direct uit van de pijn. Mijn hemeltje, wat doet dit pijn! Ik kijk mijn Meesteres verschrikt aan en kreun en kronkel van de pijn. Het lijkt haar niet te deren, want met een grote glimlach zet ze de andere klem gewoon op mijn andere tepel!
Ik weet even niet meer waar ik het moet zoeken van de pijn. Het is alsof er 9 naalden door mijn tepels boren. Tegelijk.

Meesteres Moriah lijkt het niet te deren. Ze kijkt me lachend aan en zegt: ’30 seconden houd je deze klemmen op!’ Ik voel de paniek in mij opkomen, 30 seconden is best lang! Ik stamel nog dat ik deze klemmen echt een straf vind, maar dat had ik beter niet kunnen doen, want ik breng haar direct op een idee. ‘Top! Dan worden dit je strafklemmen! Je krijgt ze mee naar huis en dan kan ik je hiermee op afstand straffen’.

Extreme sensatie klauwklem

Op het nachtkastje

Ze liggen nu op mijn nachtkastje en Meesteres Moriah heeft me al meerdere malen de opdracht gegeven de klauwklemmen te gebruiken plus bijbehorend filmpje… Ze wil immers wel bewijs van mijn acties.

Alleen voor tepels?

De klauwklemmen lijken alleen voor tepels te zijn. Maar mijn Meesteres is nogal creatief en voor straf moest ik ze ook eens op mijn schaamlippen zetten. En eigenlijk was dat nog heel lief, want ze had eigenlijk ‘clitoris’ gezegd, maar dat durfde ik echt niet.

De klemmen

De klemmen zijn gemaakt van edelstaal en zien er heel robuust uit. Ik vind ze er mooi uitzien en ze liggen zwaar in de hand. Waren ze maar wat lichter….dan deed het niet zo’n pijn. Want zodra er 1 klem opzit dan hangt het gewicht van de klem plus ketting naar beneden. Volgens de specificaties zouden de klemmen 65 gram wegen. Voor mijn gevoel wegen ze 10 kilo.

Extreme sensatie klauwklem

In de praktijk

De klemmen zijn makkelijk te gebruiken, althans voor de dominant. Maar bij grote tepels moet je wel even goed opletten dat je de klauw er goed overheen zet. Of niet, want sommige slaven of slavinnen zullen dit best heel lekker vinden. De prikkelingen nadat de klemmen eraf zijn, vind ik wel erg fijn. Die sensatie daarna. Maar goed voor iedereen is dit een andere beleving.

Waardering Extreme sensatie klauwklemmen

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak4
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer8

De klauwklemmen kunnen overal gebruikt worden. Je kunt er ook twee mensen via de tepel met elkaar verbinden of via andere plekken op het lichaam.

Technische productinformatie

NaamExtreme sensatie klauwklem
MerkMaster series
Gewicht65 gram
MateriaalEdelstaal
EAN0848518014368
KleurZilver
Prijs44,95 euro
katinka

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Phinwheels

Extreme sensatie klauwklem
BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie