Een wereld vol fakers en oplichting

De wereld zit vol fakers, oplichters en mensen die uit zijn op eenvoudig geldelijk of seksueel gewin. Dat is binnen de BDSM niet anders. Dus zie je – vooral op social media – erg veel jonge meiden die als zogenaamde “Findomme” hun zakgeld wat omhoog willen krikken. En gezien de hoeveelheid golddiggers, lijkt ze dit dus blijkbaar prima te lukken. Ze doen elkaar allemaal na en blijkbaar zijn er genoeg mannen die gewillig de buidel pakken en een handvol kleingeld naar ze toewerpen.

Heeft het met BDSM te maken? Mwow, niet echt. Zijn het fakers? Nee, dat wil ik ook niet zeggen (hoewel ze er zeker tussen zitten). Het is vooral een makkelijk verdien model. Maar ja, als die mannen het niet erg vinden, is er op zich niet zoveel aan de hand. Zou je denken. En toch, toch word ik niet heel vrolijk van dit fenomeen. Vooral omdat het de BDSM-scene enorm uitholt. BDSM kan zo intens en mooi zijn, en op deze manier wordt het een goedkope kermisattractie. Is mijn bescheiden mening.

Een wereld voor fakers en oplichting

De tribute

En als je fakers aan de ene kant hebt, heb je natuurlijk ook fakers aan de andere kant. Subjes die zich voordoen als serieuze subjes maar die eigenlijk niet veel meer zijn dan aandachtsslurpers. Veelal mannen (sorry, dat klinkt generaliserend maar helaas zijn het voor 99% ook daadwerkelijk mannen) die je overladen met aandachteisende vragen, maar die nooit tot het maken van een afspraak komen. Vaak omdat ze (bijvoorbeeld) vast zitten in een huwelijk waar ze niet uit kunnen/willen ontsnappen of geen budget hebben voor een Pro Domme. Een gesprek met een “Meesteres” is vaak al opwindend genoeg, live contact is er niet voor nodig.

Dat daarom veel Meesteressen een “tribute” zijn gaan vragen, vind ik persoonlijk heel jammer (een sub mag immers vooraf best vrijblijvend wat informatie vergaren) maar begrijpelijk is het wel. Dat hebben we aan deze fakende subjes te danken. Zelf werk ik (nog) zonder tribute, omdat ik het iets goedkoop vind hebben. Wel kijk ik goed uit wie ik aandacht geef maar hoe zorgvuldig ik ook daarmee om ga, er glipt er regelmatig toch nog eentje door.

Hoe herken je een fake Meesteres?

Om een fake Meesteres te herkennen, is het belangrijk dat je weet welke opties je kunt aantreffen. Er zijn namelijk verschillende soorten fakende Meesteressen:

A. De biseksuele man die zich voordoet als Meesteres
B. De man die uit is op snel geld verdienen op basis van de foto’s van anderen
C. Niet dominante vrouwen die zich voordoen als Meesteres

De biseksuele man die zich voordoet als Meesteres

Voor de biseksuele man zijn mannelijke subjes vooral een “makkelijke seksprooi” op wie ze hun lusten kunnen botvieren. Natuurlijk kan de sub dit geweldig vinden, maar zorg er dan wel voor dat het vanaf het begin gelijkwaardig is. Ik bedoel hiermee dat de sub een bewuste keuze maakt voor een travo-Meesteres. Als echter (makkelijke) seksualiteit het doel is (zonder hierover vooraf informatie te geven), is de kans groot dat de “Meesteres” niks of weinig kennis heeft van BDSM en wat dit inhoudt. BDSM is immers iets totaal anders dan kinky seks.

Als “makkelijke seks” de drive is, dan loopt de sub het risico verkracht te worden, zonder dat hier een afspraak over is gemaakt. Nogmaals, er zijn genoeg goede en serieuze travo-Meesteressen, maar die zullen hier vooraf eerlijk over zijn. Deze groep fakers kunnen overigens zowel dominanten heren betreffen als onderdanige. Deze laatste komen voort uit een soort frustratie omdat er relatief weinig echt dominante dames zijn. Zij creëren hiermee toch nog een soort van BDSM-sfeer voor zichzelf.

Te herkennen aan

Je kunt deze fakers vaak herkennen door goedkoop taalgebruik, erg uitnodigend tot seksuele handelingen (ook online), geen/weinig kennis van BDSM en denigrerende houding t.o.v. de sub. Ze geven slechts geringe informatie over zichzelf. Ze zullen geen foto’s van zichzelf sturen, geen livebeelden geven en hooguit foto’s van anderen gebruiken. Dit betekent dat ze in veel gevallen niet meerdere foto’s gebruiken maar misschien eentje.

De man die uit is op snel geld verdienen op basis van de foto’s van anderen

Dat is weer een andere categorie mannen. Deze fakers gebruiken foto’s van bestaande (meestal content creators op Only Fans en dergelijke) dames. Hij doet zich voor als de dame van wie hij de foto’s heeft gestolen en zal vooral proberen het geld uit je zakken te kloppen.

Te herkennen aan

Het zijn vooral money makers die met veel geschreeuw (in pixels) en een hoop geblaat, het geld uit je zakken wil kloppen. Hij wil vooral aangesproken worden als Goddess en je mag alleen met hem contact hebben als je eerst even die tribute in orde maakt. Alle mannen zijn zo’n beetje losers.

Niet dominante vrouwen die zich voordoen als Meesteres

Deze groep fakers is wat minder goed te herkennen, want het betreft wel degelijk vrouwen. En als jij als subje heel graag die ene beleving wil, dan wil je haar woorden ook meer dan graag geloven. Deze meisjes of dames worden ook wel eens de “Aliexpressmeesteressen” genoemd, of de “middelvingermeisjes”. Je kunt ze vooral herkennen omdat ze één bepaald scenario uit hun hoofd hebben geleerd en die projecteren ze op de sub. Het heeft niks met BDSM te maken, ze snappen totaal niet waar ze écht mee bezig zijn, maar ze kopiëren elkaar allemaal. Het is net een nest papegaaien.

Je vindt deze groep vooral bij de Findommes en money -slavery. Ze zijn uitsluitend op geld uit en proberen je dit op allerlei manieren uit je zak te kloppen. Kleine tikkies, grote tikkies, hoe diep jij maar in die buidel wil tasten.

Te herkennen aan

Het draait bij deze fakers alleen om geld, ze hoeven je niet te zien, behalve tijdens draining of “cashmeet”. Ze zijn niet echt geïnteresseerd in BDSM. Ze roepen direct dat je een loser bent, steken de middelvinger omhoog en uiten nog meer grof taalgebruik en desnoods met een simpele vorm van blackmail.

Vaak heeft ze alleen foto’s van zichzelf in allerlei sexy outfits en hoog, hoger, hoogste hakken. Je zal maar weinig foto’s van haar zien waarop BDSM de hoofdrol speelt. Veelal is ze alleen maar vol van zichzelf en vindt ze zich adembenemend en mag jij dit beamen. Het liefst via een Tikkie.

Hoe herken je een fake sub?

Het blijft altijd lastig maar de meeste fake subs kun je herkennen aan de hoeveelheid vragen die hij stelt en hoe lang hij je aandacht probeert vast te houden, zonder concrete stappen te zetten. Als een sub serieuze interesse heeft, is hij vaak veel meer to the point. Hij weet wat hij wil en is daarin doelgericht. Vaak heeft hij online al naar een bijpassende Meesteres gespeurd en daarom is er niet veel tijd nodig om tot een afspraak te komen.

Juist degene die maar blijft vragen stellen, dat zijn vaak de fakende energieslurpers en daarmee kun je maar beter zo snel mogelijk stoppen.

Hoe is ze dan wel?

Een goede dominant staat stevig in haar schoenen, die heeft het niet nodig om jou direct voor rotte vis uit te maken, zonder dat jullie hierover afspraken hebben gemaakt. Een serieuze Meesteres vraagt om je do’s & donts. Want laten we eerlijk zijn, een masochist heeft vaak niks met die zogenaamde vernederende opmerkingen. Een goede Meesteres weet dat, en kijkt dus eerst wat voor een vlees ze in de kuip heeft.

Ze zal vragen aan je stellen en ook jou de gelegenheid geven om vragen te stellen. Natuurlijk zal ze aangeven als je ongepaste vragen stelt, maar ze zal je niet snel ongenuanceerd afsnauwen. Een echte Dominante Dame dringt haar mening niet aan je op. Ze zal haar eigen grenzen stellen en ook rekening houden met jouw grenzen.

Hoe ga je om met een faker?

Zodra je twijfels hebt, verbreek gewoon het contact. Doorgaans kloppen die interne alarmbellen, dus luister er naar en laat het niet onnodig uit nog verder uit de hand lopen. Uiteindelijk is vertrouwen een fundamenteel onderdeel van BDSM, dus als jij argwaan hebt, wordt het toch niks. Ook als het geen faker is.

Ben je echt financieel misleid of opgelicht? Schroom dan niet om hiervan aangifte te doen.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Findom meisjes of bedelmeisjes, hoe serieus zijn ze?
De uitholling en verwoesting van BDSM
Hoe benader je op juiste wijze een Meesteres?
Waarom is een bezoek aan een Meesteres zo duur?
Lichtjes kunnen doven, waarom zou je dit laten gebeuren?
Bewaak je grenzen, want pleasen maakt ziek

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn