Femdomfantasie – Gemummificeerd

Gemummificeerd
lijn bdsm

Zorgvuldig parkeerde hij de auto. De dag zat erop, het was een vermoeiende geweest. Dit was de tijd van het jaar waarin hij zijn klanten moest binnenhalen en hoewel hij zijn werk leuk vond, waren deze maanden altijd weer vermoeiend. Om zijn tijd zo optimaal mogelijk te benutten, zaten zijn afspraken strak op elkaar geperst. Voor vandaag zaten ze er weer op, enkel nog wat administratie afhandelen en hij kon eindelijk slapen.

Zodra hij de deur binnenkwam, hoorde hij haar stem al. ‘Slaaf, ben je daar dan eindelijk? Hier komen.’ Hij wist, hoe moe hij ook was, dat hij beter gehoor kon geven aan haar geroep omdat hij anders haar ongenoegen zichtbaar vertaald zou krijgen op zijn lichaam en hij voelde goed dat hij daar nu niet de energie voor had.
‘U riep Meesteres,’ terwijl hij deze woorden sprak, knielde hij voor haar neer en kuste hij liefdevol haar voeten.
‘Inderdaad slaaf, je bent laat vanavond. Je hebt je tijd zeker weer zitten verlummelen. En ik hier maar wachten. Waardeloze prul dat je er bent.’
‘Oh nee Meesteres, ik….’
Nog voor hij zijn zin had afgemaakt, voelde hij hoe haar hand hard op zijn wang belandde.
‘Ik zit niet op je commentaar te wachten. Als ik je mening wil horen, souffleer ik je die wel! Uitkleden!’
Snel trok hij zijn colbert uit, trok de stropdas van zijn nek en ontdeed zich vlot van de rest van zijn kleding. Hij wist dat zij niet van wachten hield.
Nog geen minuut later stond hij volledig naakt voor haar. Het enige wat zijn lichaam sierde was zijn glimmende kuisheidsgordel die met flinke Prins Albert was verbonden aan zijn pik en als je goed keek waren de striemen van haar laatste uitspatting nog zichtbaar op zijn rug.
‘Ga je collar pakken.’

Geknield zat hij voor haar. Zijn collar had hij inmiddels om zijn nek gedaan. Zijn hoofd lag nu op haar schoot, zodat zij het slot kon sluiten met één van de sleutels om haar nek. Zijn gedachte gingen in lichte paniek naar de administratie die hij nog moest doen, maar hij wist dat met de collar om zijn nek, hij van haar was. Haar speeltje, haar bezit.
‘Meekomen,’ terwijl zij deze woorden sprak duwde zij zijn hoofd van haar schoot en stond op. Hij liep achter haar aan de slaapkamer binnen.
‘Liggen,’ Ze wees hierbij naar de bondagetafel.
‘Maar Meesteres,’ zijn gedachte gingen nog steeds in lichte paniek uit naar de mailtjes die hij nog moest versturen, echter voor hij zijn zin had kunnen afmaken, voelde hij hoe haar hand voor de tweede keer die avond, met flinke vaart op zijn wang terecht kwam.
‘Bek dicht!’

Hij besloot zich over te geven aan haar en zijn gedachten los te laten. Hij wist immers dat wanneer hij niet naar haar zou luisteren, hij door haar lijfelijk gestraft zou worden, en daar had hij nu echt de energie niet voor. Zij schuwde niet de bull of cane hard en veelvuldig te gebruiken. Sterker, hij wist zeker dat zij ervan genoot, dus geen gelegenheid onbenut zou laten.
Zodra hij op de bondagetafel was gekropen maakte zij zijn polsen met boeien vast aan de metalen ogen van de tafel. Ook zijn benen werden met enkelboeien aan de tafel vastgezet. Nadat ze verzekerd was dat hij stevig vast lag, pakte ze uit de speelkast een rubber masker en zette deze op zijn hoofd. Ze ontnam hem hiermee zijn zicht, zodat er voor hem alleen nog maar duisternis was.
Hij hoorde dat ze wegliep en het verbaasde hem hoe lang het duurde voor hij haar weer terug hoorde komen. Hij vroeg zich af wat ze gedaan had, hij had de geluiden die hij vaag had gehoord, niet kunnen plaatsen. Het had geleken dat hij water had horen lopen maar hij kon geen reden bedenken waar ze dat voor nodig zou kunnen hebben.

Even gebeurde er niets en was er alleen maar stilte en duisternis om hem heen. Opeens voelde hij dat zij hem aan het inwikkelen was. ‘Maar waarmee?’, spookte het door zijn hoofd. Het voelde zacht en luchtig. Anders dan het leer of latex wat hij gewend was.
Wanneer zijn lichaam volledig was ingewikkeld in de zachte stof, werd er ineens iets kouds op zijn arm gelegd. Het gevoel was hem volstrekt onbekend. ‘Wat was dit? Wat ging ze met hem doen?’ Hij kon alles van haar verwachten.
Het gevoel bleef zich herhalen, steeds op een andere plek. Haar handen gleden over de koude plekken en ineens realiseerde hij wat ze aan het doen was! Gips! Ze was zijn hele lichaam aan het gipsen! De plekken die zij als eerste had behandeld, voelde hij al hard worden. Nog even en hij zou geen kant meer op kunnen. Ze veranderde hem in een levende mummie…

Zorgvuldig had zij hem helemaal met gips omhuld. Sommige plekken begonnen al dof te worden, als teken dat het aan het harden was. Nog even en hij zou geen kant meer op kunnen, zelfs geen vinger meer kunnen bewegen. Ze genoot van het uitzicht, hem zo weerloos te zien liggen. Hij was van haar.
En hij, hij vloog weg met de vleugels der machteloosheid, de allesomvattende stilte van het lege niets tegemoet…

Hoe lang hij daar had gelegen, wist hij niet. Hij ontwaakte uit een soort intense slaap toen hij iets van metaal over zijn lichaam voelde glijden. Zijn hoofd voelde leeg, ontdaan van alle spanning en opgebouwde stress. Terwijl zij het gips van zijn lichaam liet glijden, voelde hij zich niet alleen fysiek bevrijd maar vooral mentaal.
Nadat zij ook zijn masker van zijn gezicht haalde, zag hij, nadat hij aan het licht gewend was, haar stralende glimlach. ‘Ruim je de troep even op, slaafje? Dan kun je daarna je administratie doen, die je nog moet doen,’ terwijl ze dat zei, drukte ze een zachte kus op zijn lippen en liep de kamer uit.
Hij voelde hoe een mengsel van adrenaline en mentale leegte in zijn lichaam voor nieuwe energie had gezorgd. In de puurste vorm. Hij bruiste. Zij straalde.
‘Ja Meesteres, dank U wel.’

Haar bezit te zijn, gaf hem alle vrijheid.

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?
BDSMtermen – Bondage

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie