Slaventraining tegen wil en dank

Slaventraining
lijn bdsm

Slaventraining tegen wil en dank…

Zij toornde met haar 1.85, zonder highheels, ver boven hem uit en keek op hem neer nu hij geknield aan Haar voeten zat. Haar laatste woorden echode nog na in zijn oor. ‘Wat zeg je dan?’ Om deze woorden kracht bij te zetten, liet Ze Haar voet hard in zijn kruis terecht komen. Hij wankelde van de pijn, het was nog maar enkele minuten geleden dat zijn ballen stevig te grazen genomen waren, net als zijn pik die meer blauwe plekken telde dan sproeten op zijn lichaam. Hij kon nauwelijks zijn evenwicht bewaren en stamelde ‘Dank U Domina…’
‘Dat is beter slaaf, jammer dat je het steeds vergeet. Je slaventraining is vandaag begonnen, slettebak. Wees daar maar dankbaar voor.’ Ze was weggelopen en had hem achtergelaten, zonder een opdracht mee te geven. En zo zat hij daar dan, op zijn knieën terwijl zijn gedachte afdwaalde.

Op zomaar een avond, op zomaar een tijd, volledig onaangekondigd, had Zij voor hem gestaan toen hij niets vermoedend de deur opende. Weken had hij al niets meer van Haar gehoord of gelezen en was er vanuit gegaan dat dit ook einde oefening was. Zijn laatste berichten aan Haar waren onbeantwoord gebleven. De stilte was hem zwaar gevallen. Zwaarder dan hij had verwacht en aan zichzelf had willen toegeven. Met welke macht had Zij hem in Haar greep? Ze was niet eens zijn type. Hij hield van kleiner en slanker en Zij paste totaal niet in zijn ideaalbeeld. Maar op één of andere manier had hij Haar afwezigheid toch als een gemis gevoeld. Dus toen hij de deur had open gedaan en oog in oog met Haar had gestaan, kreeg hij toch even een blij moment. ‘Klaarblijkelijk was Ze hem niet vergeten’, had het hem door zijn hoofd gezongen. Zijn korte vreugde was van korte duur want deze euforie zorgde ervoor dat Zij hem makkelijk opzij kon duwen om Zichzelf toegang te verschaffen tot zijn huis. Voor hij het goed en wel besefte wat er allemaal gebeurde stond Ze midden in zijn gang. Toen Ze hem zes weken geleden Haar laatste e-mail had gestuurd met uitsluitend de zin ‘…en op een onverwachts moment, eis Ik je op’ had hij alleen zijn wenkbrauwen gefronst en smalend gelachen. Hij had de tekst niet serieus genomen, zonde reply direct in de digitale map opgeborgen waar hij al Haar berichtjes had bewaard. Hij zou Haar nooit laten komen, hoe haalde Ze het in Haar hoofd, dat Zij hem zou kunnen opeisen. Nee was toch gewoon nee?

Ze had zich zonder blikken of blozen een weg gebaand, hem daarbij aan de kant geschoven alsof dat de normaalste zaak van de wereld was en bezit genomen van de situatie hem en zijn huis. Zij had geweten hoe hij zou reageren. Nog even had hij een spoor van twijfel gevoeld. Had hij Haar de deur moeten wijzen, had hij tegen Haar moeten zeggen dat Ze niet welkom was geweest. ‘Maar wat als Ze een scene had gemaakt? Wat zouden de buren dan wel niet hebben gedacht’. Verstandiger zou zijn, de deur dicht te doen en de situatie even aan te kijken. Ze zou hem toch niet echt tegen zijn wil opeisen? Hij had niet kunnen voorkomen dat zijn lichaam op deze toch wel opwindende situatie direct had gereageerd. Zijn pik was spontaan gaan staan, die leidde kennelijk een eigen bestaan, hij wilde Haar niet. Toch?

Zodra hij de deur achter zich had gesloten, had Zij zich omgedraaid en hem aangekeken en had er verbluffend goed uit gezien, dat viel niet te ontkennen. Misschien iets teveel van alles maar tevens werd hierdoor Haar dominantie alleen maar versterkt. Een strak zwart/wit rokje, een witte BH met een doorschijnende zwarte blouse erop, daaroverheen een half zwart lederen korset, die Haar borsten omhoog drukte en deze outfit prikkelde absoluut zijn zinnen. Een grove opvallende ketting accentueerde Haar vrouwelijkheid nog eens extra. ‘Geraffineerd geil’ waren de woorden die in zijn hoofd waren opgekomen. Dat vond hij Haar maar desondanks ‘Ze was niet zijn type’, bleef hij zichzelf voorhouden.
‘Dag Jay!’. Haar stem was zacht en warm, precies zoals in zijn herinnering. Haar stem had een schril contrast gevormd met de rest van Haar verschijning die op dat moment alleen maar dominantie en intimidatie uitgeademd had. Hij was onder de indruk geweest van het moment, uiteindelijk zichzelf wakker geschut en uiteindelijk ‘Wat kom je doen?’ gevraagd.

Het was stil gebleven in de gang. IJzig stil. Zij had hem alleen maar strak aangekeken, verder niks. Hij had Haar niet kunnen peilen, had even geen idee gehad wat er in Haar om ging. De stilte had een eeuwigheid geleken en vlak voor hij Haar had willen verzoeken zijn huis weer te verlaten, liep Ze op hem af en voor hij het goed en wel in de gaten had, voelde hij een welgemikte trap in zijn ballen, met als gevolg dat hij kreunend neer viel.
‘Wat kom je doen? Wat kom JE doen?’ had Ze ijzig die ene zin herhaald en daarbij een flinke klap in zijn gezicht gegeven. ‘Wie denk je dat je bent? Jij bent niets! Helemaal niets! Nog minder dan niets! Ken je plaats! Je bent er voor Mij, begrepen? Voor Mijn plezier!’ Haar ogen hadden kil op hem neer gekeken terwijl Ze Haar woorden rustig en gedecideerd had uitgesproken. ‘He-le-maal niks’…, had Ze nogmaals gefluisterd. Hij was overdonderd geweest en had even niet geweten wat hij moest doen. Even flitste het door zijn hoofd: ‘Schreeuw om hulp!’, maar hoe zou hij deze situatie aan zijn buren kunnen verklaren. Niemand wist immers van zijn dubbelleven.
Tegen zijn verwachting in maakte de kilte in Haar ogen hem week. Zelfs een vleugje vreugde had hij gevoeld bij dit weerzien, iets wat bij Haar niet te bespeuren viel.
‘Ik kom opeisen wat van Mij is!’ Terwijl Ze deze woorden had gezegd, had Haar hand een deel van zijn gezicht samen geknepen waardoor er een soort tuitmondje was ontstaan. ‘Jij bent van Mij! En die hele poppenkast heeft nu lang genoeg geduurd!’
Met een ‘Schenk je even een kop koffie voor Mij in!’ had Ze zich omgedraaid en was zijn woonkamer binnen gelopen. Haar optreden was zelfverzekerd en straalde daadkracht uit. Deze vrouw had geweten waarvoor Ze kwam, zo anders dan een jaar geleden.
‘Een kop koffie kon geen kwaad’ had hij zichzelf wijs gemaakt. ‘Een kop koffie en dan zou hij Haar vertellen niets te willen en Haar vriendelijk verzoeken zijn huis te verlaten.’ Hij was naar de keuken gelopen en had daar koffie gemaakt. Nadat hij deze geserveerd had wilde hij aanstalten maken om ook op de bank te gaan zitten. ‘Daar hoort een slaaf niet! Op de grond jij!’ klonk het vermanend. Het was niet eens een snauw en toch voelde hij deze woorden door zijn lichaam razen. Juist misschien omdat het geen snauw was. Het was wederom die vanzelfsprekendheid die hem raakte. Hij knielde naast Haar neer, nog met een excuus voor zichzelf ‘straks stuur ik Haar weg, nu stem ik Haar eerst even mild’.

Er was een stilte gevallen terwijl Zij rustig van Haar koffie genietend naar hem had gekeken. En al die tijd kreeg hij het niet voor elkaar een volledige zin in zijn hoofd te formuleren. Haar helder blauwe ogen leken dwars zijn ziel binnen te dringen. Wat was dat toch met deze vrouw? Wat maakte Ze in hem los. Hoe deed Ze dat? Hij wilde niks mét en van Haar. En toch kon Zij hem uit zijn evenwicht brengen. Zodra de koffie op was, had Ze Haar tas gepakt en daar een klein pakketje uit gepakt. En nog iets, dat hij niet goed kon zien. Iets kleins. Opnieuw had Ze hem bij zijn gezicht gepakt en iets tegen zijn wil in zijn mond geduwd. Niet wetende wat het was had hij onder dwang het kleine dingetje moeten doorslikken. Vervolgens werd het kleine pakketje uitgepakt, welke een blinkende cb bleek te bevatten. Even was zijn hartritme verstoord bij het zien van dit kleine noot, vervaardigd uit roestvrij staal. Zo op het eerste gezicht was hij prima van maat voor zijn groot geschapen pik.

‘Kom eens dichterbij’ en met een geoefende hand had Ze in een handomdraai zijn pik laten verdwijnen in de kooi van de cb. Na een inspecterende blik kwam er zowaar een glimlach rond Haar lippen. Hoewel hij de nieuwe behuizing van zijn pik verre van aangenaam vond, paste hij wel. Knellend passend om precies te zijn. Ze had er een slotje aan gehangen en hij had zich niet direct gerealiseerd waar de sleutels bleven.

Haar zachte hand was over zijn gezicht gegleden. Hij had die glinstering in Haar ogen niet kunnen plaatsen, het was alsof Ze iets had geweten. Plots voelde hij waarom… Zij had geweten wat er zou gaan gebeuren en had genoten van de voorpret. Zijn pik was stijver dan stijf geworden en leek uit zijn cb te willen barsten. Echter de tralies blokkeerden de weg, zijn pik kon geen kant uit, maar bleef toch doorgroeien. Ze zal toch niet…? Maar dat had Ze wel. Ze had hem een Viagra gegeven die hij had moeten doorslikken. De pijn in zijn pik was ondraaglijk geweest en terwijl hij daar kreunend had gelegen, voelde hij een kus op zijn mond, was Zij opgestaan en weggegaan. Hem verdwaasd achterlatend.

De stilte was over hem heen gevallen. Door Haar vertrek, leek deze zelfs nog meer bij hem binnen te komen. Haar aanwezigheid had de hele ruimte gevuld en nu Ze weg was, was de kamer nog stiller dan stil geweest. De pijn in zijn pik voelde kwellend aan maar op de één of andere manier gaf dit bizarre gevoel hem opwinding en genot.
En als hij eerlijk was naar zichzelf, had hij van iedere minuut dat Ze bij hem was geweest, genoten. Haar aanwezigheid had zoveel anders gevoeld dan die vorige keer. Zijn gedachten waren alle kanten op geschoten. Hij had Haar niet willen bellen, of juist toch weer wel. Hij had echter geen keuze, zijn cb had hij niet af kunnen krijgen. Gelukkig werd de knelling na een paar uur minder. Hij had Haar gemaild, maar zijn pixels had Zij genegeerd. Uiteindelijk had hij Haar gebeld. Ze had hem aangehoord en alleen een datum genoemd waarop hij bij Haar mocht langskomen. Hij had dit willen weigeren, maar Ze had de verbinding al verbroken. Er had niets anders voor hem op gezeten dan naar Haar toe te gaan. En dat had hij vandaag gedaan…

Ze had de deur open gedaan in een leren outfit, het leren korset had Haar borsten naar boven gedrukt, tot een ultiem vrouwelijk uitzicht. Hij had zich verbaasd over zichzelf, hoe hij na binnenkomst zich aan Haar voeten had geworpen, Haar voeten had gekust, alsof hij nooit anders had gedaan. ‘Je training is vandaag begonnen’, had Ze hem alleen gezegd. Hij had niet geweten wat Ze hiermee had bedoeld, tot Zij hem naar Haar martelkamer had gebracht waar hij zich had moeten uitkleden. Hij had dit gedaan, alsof Zij hem had gehypnotiseerd. En misschien deed Ze dat ook wel. Gevangen in Haar macht, zo voelde hij zich. Geen grip meer op de situatie. Het uit willen schreeuwen van ‘Nee’ maar geen woord over zijn lippen kunnen krijgen. Hij had zich afgevraagd of het zin had gehad of dat zijn ‘Nee’ was gesmoord in een gag of prop in zijn mond. Zij had duidelijk de leiding maar Ze had ook duidelijk een doel. Ze leek vastberaden hem toe te eigenen met de overtuiging van een roofdier op zijn prooi.
Ze had zijn naakte lichaam vast gezet, voorover gebogen. Ze had hem van achter in zijn kont geneukt en nadat Ze Haar plezier had gehad, had Ze hem daar een tijd alleen achter gelaten. Ze was terug gekomen om hem te martelen. Voor Ze daarmee was begonnen, had Ze zijn cb afgedaan. Hij had zweepslagen gekregen op zijn rug, cane slagen op zijn kont en pik. Ze had Haar lange rode nagels stevig in zijn ballen gezet. En hij had gezien hoe Ze hier van had genoten. Ze had hem zacht toegelachen toen zijn pik zijn opwinding had verraden. Hij wilde niet genieten, maar hij had totaal geen controle meer over zijn lichaam. Hij had gevoeld hoe zijn bloed door zijn lichaam had geraasd, hoe de hitte uit zijn poriën leek te knallen. In zijn hoofd woedde nog de strijd van de ontkenning, zijn lichaam had deze strijd al opgegeven. Zijn geest wilde zich nog niet overgeven aan deze Dame maar zijn lichaam was al lang gecapituleerd.

Al deze gedachten waren door zijn hoofd gegaan toen hij daar knielend op Haar wachtte. Zou Ze nog terug komen? Had hij iets moeten doen? Wat wilde hij? Kon hij nog weg? Wilde hij nog weg? Zijn lichaam wist het antwoord, maar zijn diepste zijn wilde het nog niet horen. Niet Zij! Iedere andere ‘Zij’ was welkom geweest, maar niet ‘Zij’. En toch had hij genoten. Hij had genoten van Haar overweldigende macht, Haar daadkracht, Haar pure sadisme, Haar natuurlijke Dominantie, de oprechtheid die Ze uitstraalde en dat alles in combinatie met de warmte in Haar ogen. Zij straalde geen vertrouwen uit, Zij wás de personificatie van vertrouwen. In Haar handen zou hij zich altijd veilig kunnen voelen. Hij keek naar zijn blauwe pik en realiseerde zich hoe tegenstrijdig alles was. Alles aan Haar was tegenstrijdig. Hij vond Haar niet aantrekkelijk, zoals hij andere vrouwen aantrekkelijk had gevonden en toch had Zij hem altijd een bepaalde opwinding bezorgd. Zij had altijd al macht over zijn pik gehad.

Hij bleef zitten, alsof hij geen vrije keuze meer had, en misschien had hij dit ook niet. Verslaving kent vele gradaties. Hij wachtte. Minuten leken uren en hij had geen idee hoe lang hij daar al zat. Waar was Zij gebleven? Kwam Ze nog terug? Of was het de bedoeling dat hij zich aankleedde? Maar hij had er geen opdracht toe gekregen. Plotseling werd de deur weer geopend. Ze had zich blijkbaar verkleed, ontdaan van het leer. Hij staarde Haar aan, hoe Zij enkel gehuld in een zwart korset met zwarte kousen, zonder string naar hem toe kwam lopen, wijdbeens boven hem was gaan staan en Haar zachte vlees op zijn mond had gezet. Hij wist wat Ze verlangde en met zijn tong proefde hij Haar opwinding. Zij bereed zijn gezicht en hij likte Haar naar een hoogtepunt. Hij hoorde hoe Zij genoot van hem. Eenmaal aan Haar genot gekomen keek Ze hem aan. ‘Je krijgt precies 15 seconden om jezelf naar een hoogtepunt te trekken, daarna gaat de cb er weer om heen.’ En hij trok, pure geilheid raasde door zijn lichaam, opgebouwde spanning, niet eens van dagen maar van jaren wilde zijn lichaam uit. En hij trok alsof zijn leven er vanaf hing. Nog voor Zij tot tien had kunnen tellen, kwam hij luid kreunend tot een enorm orgasme. Zijn sperma lag verspreid over de grond. Hij was volledig verdwaasd en ontladen. Leeg.
‘Oplikken’ zei Ze hem ‘en daarna schoonmaken!’ En hij deed het, met zijn tong over Haar vloer, hoe vernederend hij dit ook vond, maar hij wilde dit voor Haar doen, gewoon omdat Zij het wilde. En Zij, Zij was zijn Domina. Zij had de leiding en de bekentenis in zijn hoofd bracht hem een oase van rust. ‘Niets moet meer, hij was van Haar. Zij bepaalde. Hij volgde.’

Eindelijk had hij zijn rust gevonden, na jaren van omzwervingen, thuisgekomen. Hij was trots toen zijn cb weer werd omgedaan door Haar. Maar het meest trots was hij toen Zij een collar om zijn nek deed met een hondenpenning eraan met de tekst ‘Van mijn Domina’.
‘Je bent vanaf nu van Mij, kleine slaaf. Mijn eigen privéslaaf. Voor Mijn plezier en genot.’ Zacht drukte Ze Haar lippen op zijn mond…

Zijn slaventraining was begonnen…

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

4 reacties

 • Heerlijk verhaal, ging er helemaal in op. Mooi geschreven!

 • Domina Moriah,

  Wat schrijft U toch prachtige verhalen. Kenmerkend is hoe U precies de geilspanning weet op te voeren. Vooral de slaaf laten wachten en hem in het ongewisse laten is Uw sterke kracht. En ik weet hoe U met Uw machtige lichaam de slettebak kan domineren. Ook de kleine details spreekt veel slaven aan. Opdrachten als ” zet je even koffie” klinken als muziek in de oren. Zie uit naar Uw volgende verhaal. Hartelijke groetjes van teefje Mimmi

 • @Pippin & @Mimmi
  Leuk te horen! Bedankt voor de complimenten.

  Mrs Moriah

 • Beste Mrs Moriah,

  Een heerlijk verhaal! Dit wil toch iedere slaaf? Ik weet dat ik ook niet de tien tellen zou halen … de aangepaste norm voor een volgende gelegenheid dan dus het aantal tellen van die keer denk ik zomaar

Geef een reactie