Findom meisjes of bedelmeisjes, hoe serieus zijn ze?

Als slavin van Meesteres Moriah bevind ik mij ook op sociale media. En regelmatig kijk ik eens even wat er zoal geschreven wordt. Ik volg niet zo heel veel accounts, maar in mijn tijdlijn verschijnt er uiteraard wel het een en ander. Ik verbaas me soms of eigenlijk wel heel vaak, en soms moet ik er ook keihard om lachen. Dan zie ik van die Findom meisjes – die volgens mij nog gewoon op school zitten – allerlei kreten roepen. Ze doen dan zogenaamd aan vernedering, en daarbij willen ze de portemonnee van de slaaf of sub leegtrekken, en wordt er stoer over gedaan. En dan wordt er geroepen: “Ik heb hem helemaal kapot gemaakt”. “Hij is geld kwijt en zijn baan kwijt”. En vervolgens doet het meiske daar erg trots over. Of het waar is, dat laat ik in het midden.

Findom meisjes, hoe serieus is het?

Bijzonder

Dat is in mijn ogen erg bijzonder. Want als je het hebt over Findom dan wil je als Meesteres juist dat je slaaf/sub zijn baan behoudt. En het liefst nog, dat hij carrière maakt, zodat hij je nog meer kan verwennen. Want daar is het hele Findom op gestoeld. Dat je slaaf/sub je verwend met cadeaus, uitjes, geld et cetera. Want wat is Findom zonder financiën? He-le-maal niks. Dit soort zogenaamde meesteressen zijn uit op de kruimels, als ze überhaupt al echt zijn. Een tikkie van 3,50 euro plaatsen voor de koffie? Ik weet één ding zeker, mijn Meesteres neemt daar niet de moeite voor. Zij is meer waard dan 3,50 euro. En als je dat niet ziet als sub/slaaf, dan sla je echt de plank mis.

Tributes

Wat ook in is bij die findom meisjes – of misschien is bedelmeisjes een betere benaming – is dat ze een tribute vragen. Een tribute vragen kan uiteraard prima, vooral als er slaven/subs zijn die veel tijd van je vragen. Maar om de hele dag nu in je tijdlijn te zetten, dat de viezerik o.i.d. eerst een tribute moet betalen om contact te hebben. Tja ik vind daar wat van. Blijkbaar heeft het meisje niet voldoende zakgeld gekregen of studiefinanciering. Ik vind het een goedkope manier van geld verdienen. En de hele dag maar roepen, dat er zoveel fake slaven/subs zijn. En ja die zijn er uiteraard, maar er zijn ook fake meesteressen. En ja ik schrijf dit bewust met een kleine letter.

Jammer

Ik vind het jammer dat slaven/subs geconfronteerd worden met dit soort findom- of bedelmeisjes. Tenzij je er bewust voor kiest, lekker goedkoop om toch even te geilen. Dat kan ook een bewuste keuze zijn. Totdat ze inderdaad je hele bankrekening leeg trekt. En dat je slechte ervaringen opdoet om het bedelmeisje eigenlijk een bedelman blijkt te zijn, die gebruik maakt van de foto’s van een ander. Dan moet je je afvragen, was goedkoop geen duurkoop.

Want een professionele Meesteres kost wel meer dan het tikkie van 3,50 euro. Maar als je echt voor Findom kiest, als totaalpakket, dan is de kans veel groter dat je “waar” voor je geld krijgt. Geen garantie uiteraard. Want een goede Findom, is de juiste balans krijgen tussen de Meesteres en de slaaf/sub. En dat vergt wat van beide partijen.

slavin anne
Trotse slavin van Meesteres Moriah

Meer informatie

Blogs van slavin anne
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn