Stalen halsband met ring

halsband
lijn bdsm

Stalen halsband met ring – Omdat hij of zij jouw eigendom is….

Algemeen – Stalen halsband met ring

Toen ik de halsband binnenkreeg was ik best heel enthousiast over de vormgeving en het materiaal. De halsband werd geleverd in een mooi rood bewaarzakje. De constructie vind ik echter een klein nadeel. Om de collar vast te kunnen maken of los te kunnen maken, heb je een inbussleuteltje nodig. Dat is geen probleem als je gewoon thuis bent en dit in flink wat licht kunt doen, maar je wilt de collar toch ook gebruiken in een club of op een feestje elders. Vaak is het licht daar wat schaars en dan wordt het een behoorlijke uitdaging om dit voor elkaar te krijgen.

Je kunt dit natuurlijk voorkomen om thuis de collar al om te doen, maar dat is niet altijd even wenselijk of zelfs mogelijk. De collar ziet er echter erg fraai uit. Voor je hem besteld is het echter aan te raden goed de maat van de nek van je sub/slavin op te meten. De collar zit bij mijn slavin best een tikkeltje strak en bij mijn sub zit hij net goed. Hij had echter geen dikkere nek moeten hebben. De collar is voor hem, dus dit gaat goed. Maar het is dus wel handig om dit vooraf goed te meten, want de collar valt zeker niet groot! De omtrek is 37,5 cm.

Femdom feest

Mijn varkens zijn omgekleed in de outfit die ik had uitgezocht. Mijn slavin uiteraard als een slet, met haar borsten bloot (Ik vind het heerlijk om lekker hard op die borsten te slaan). Zij gaat mij en de gasten bedienen. Mijn sub draagt zijn strakke zwarte shirt, cb kooi en zijn nieuwe halsband. Handig die ring aan de collar, waar je bijvoorbeeld een leash aan kunt bevestigen, een hondenpenning aan kunt houden, of als beginpunt kunt gebruiken bij een bondage.

Ik heb zin in het feest en als de gasten arriveren mag mijn sub de deur steeds opendoen. Hij begroet de gasten en ik hoor goedkeurende opmerkingen over de nieuwe halsband. Mijn vriendin Meesteressen complimenteren mij met deze keuze. Het feest kan beginnen! Mijn slavin bedient de Meesteressen, maar vergeet voor mij te knielen en daarom pak ik haar bij haar haren en dwing haar tot knielen. Haar borsten priemen uitdagend naar voren en ja dan had ze maar niet zo dom moeten zijn. Ik sla een paar keer flink op haar borsten. “Zo, nu weet je wat je niet meer moet vergeten”. “Ja Meesteres”, antwoord ze. Mijn sub is inmiddels aan het dollen met de andere subs.

halsband

Ketting

“Kom jij ogenblikkelijk eens hier” gebied ik naar hem. Hij kijkt mij aan met grote ogen die boekdelen spreken. In zijn ogen lees ik de vraag: “Wat heb ik fout gedaan?” Het antwoord maakt niet uit, want ik bepaal wat er gebeurt. Terecht of niet. Ik pak hem bij zijn halsband en leg hem aan zijn halsband vast. “Zitten en je bek dicht houden!” zeg ik. Braaf doet hij wat ik zeg. “Trek je shirt uit”. Van binnen moet ik lachen, want zo lang hij aan de leash vast zit met zijn collar, wordt dat toch wat lastig. Dus behoorlijk onhandig probeer hij zijn shirt uit te trekken, die natuurlijk blijft hangen aan de ketting. Het shirt hangt mij daar prima en zijn tepels zijn tenminste op deze manier vrij om gemarteld te worden.

“Hup netjes zitten”, en ik trek hem iets omhoog zodat ik een paar klemmen op zijn tepels kan zetten. De klemmen zet ik echter (met dun stukje touw) op spanning aan de collar. Natuurlijk piept hij, de piepmuis. Mijn slavin moet lachen. Ik gebaar haar dat ook zij bij me moet komen. Voor het uitlachen van haar ‘broer’ krijgt zij haar ‘lievelingsklemmen’ (klauwklemmen) op haar tepels. En ze gaat direct op haar knieën. Ze zijn best goed afgericht, mijn varkens! En ik trek nog eens extra aan de halsketting en de tepelklemmen.

halsband

Plasje doen

En ja hoor, vijf minuten later moet die pisbak van een sub plassen. Hij kijkt mij met een smekende blik aan. Ik geef de leash aan mijn slavin. Zij kijkt verbaasd. “Dacht je nu echt dat Ik meega met een varken dat moet plassen?”. Mijn slavin verschiet van kleur, maar zegt niks en doet wat haar opgedragen wordt. Ik weet goed dat ze aan zulke dingen allebei een afschuwelijke hekel hebben. Want plassen in bijzijn van een ander….voor beiden not done. Maar dat is niet mijn probleem.

Ze lopen beiden, een tikkeltje dreutelig, naar het toilet. Mijn sub gaat het toilet in en laat de deur op een kier zodat mijn slavin buiten kan blijven staan. Ze geeft hem zo goed mogelijk de ruimte zodat hij zoveel mogelijk privacy heeft. Ik kijk om het hoekje mee, en moet heel hard lachen. Geweldig om te zien, dat ze beiden met een rood hoofd dit gênante gedoe moeten ondergaan. Ik vind het fantastisch en geniet er volop van.

halsband

Stalen halsband met ring

De halsband is gemaakt van mooi, glanzend staal. Aan de voorkant zit een ring bevestigd. Aan deze ring kun je bijvoorbeeld een riem vastmaken of een stuk touw. Een collar is voor veel Doms en subs een symbool van bezit, en/of onderdanigheid. Ik moet heel eerlijk zeggen dat mijn sub meerdere collars heeft en dus niet één speciale. Ik hecht zelf niet zo veel waarde aan symboliek dat door anderen is verzonnen. Ik wissel ze dus gewoon af, naar mijn stemming en de outfit van mijn sub. Gaat hij in leer? Dan heb ik een leren band met pinnen. Gaat hij als varken? Dan is een stuk touw goed genoeg voor hem. Gaat hij als Female? Dan heb ik een sierlijke halsband voor hem. En deze stalen halsband ziet er niet alleen stoer uit, maar gelijktijdig ook sierlijk. Een mooie combinatie die bij veel outfits zal passen.

Voor de volledigheid kun je een hondenpenning aan de ring hangen. Die kun je vaak laten graferen met teksten naar keuze. Je kunt zijn naam erop zetten, of jouw naam, of een kleinerende term, of wat je maar wilt.

halsband

In de praktijk

De halsband is wat lastig om te doen, maar een prima halsband als hij eenmaal om is. Je hebt er dus wel een inbussleutel voor nodig (die natuurlijk wordt meegeleverd). Ik heb inmiddels al zoveel imbusleutels voor verschillende toys, dat ik erover denk om maar eens een complete set aan een ring te kopen, zodat ik ze allemaal in één keer bij de hand heb.
De collar wordt geleverd met een mooie zijdeachtige bewaarzak. Dat geeft de collar net dat beetje extra. Fijn dat hieraan is gedacht! Want daar word ik altijd vrolijk van.

Waardering Stalen halsband met ring

Uiterlijk5
Gebruikersgemak3
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

De halsband kun je zowel thuis als op feesten gebruiken. Het geeft mooi weer dat je sub van jou is en van niemand anders.

Technische productinformatie

NaamStalen halsband met ring
MerkMaster Series
Gewicht326 gram
MateriaalEdelstaal
EAN0848518003492
KleurZilver
Prijs159,95 euro

Verkoopinformatie

De stalen halsband met ring is te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Collar

BDSMforyou lijn

Geef een reactie