Productinformatie – Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather

Productinformatie - Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather
lijn bdsm

Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather – Een stoere, prachtige halsband voor je pup!

Algemene informatie Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather

Ik ben een veelzijdige Meesteres, omdat ik gewoon heel veel dingen leuk vind. Ik hou niet van sleur, dus ik wissel graag af. Als ik te vaak hetzelfde achter elkaar doe, of hetzelfde achter elkaar eet, dan ben ik er doorgaans snel klaar mee. Hoe leuk of lekker ik iets ook vind. Ik heb die afwisseling dus écht nodig en dat komt goed uit, want ik vind heel veel dingen leuk! En mijn sub gelukkig ook…

Puppy play of pet play bijvoorbeeld… Hoe leuk is dat! Nog niet eerder heb ik mij hiermee beziggehouden, maar ineens had ik daar zo’n zin in! De aanleiding was onlangs op een feestje. Ik had daar een intense puppybeleving bewonderd en mijn handen begonnen gelijk te jeuken! Ik wilde ook zo’n leuke puppy! Maar een leuke puppy heb je natuurlijk niet zomaar, daar gaat een behoorlijke training aan vooraf. En bij een pittige puppytraining, hoort natuurlijk een goede hondenhalsband! Eentje waar ik in ieder geval een hondenriem aan kan vastmaken.
Die perfecte hondenhalsband vond ik gelukkig al snel! Wat een prachtexemplaar is dit! Precies wat ik nodig heb. Laat het plezier maar beginnen!

Deze hondenhalsband is stoer, stevig en de scherpe spikes aan de voorzijde vertellen mijn pup dat er met mij niet te sollen valt. Luistert hij niet, dan draai ik gewoon de halsband om, zodat de pinnen aan de binnenkant zitten. Doe ik natuurlijk niet echt, want dat zou gevaarlijk kunnen zijn, maar ik hou van een beetje mindplay. Laat mijn sub, eh pup, vooral denken dat ik dit zomaar wel zou kunnen doen, dan luistert hij misschien wat beter. Mijn pup is namelijk nogal eigenwijs en heeft dus nog een behoorlijk africhting nodig. En daar is deze halsband alvast een prachtig begin voor!

Nu nog op zoek naar een waterbakje, hondenbrokjes en wat hondenspeeltjes.

Productinformatie - Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather

Wat is puppy play?

Misschien is niet iedereen bekend met puppy play, dus hier een korte uitleg. Puppy play is een vorm van animal play waarbij de sub de rol aanneemt van puppy (of ander huisdier) en de Dominant de rol van ‘baasje, eigenaar of trainer’. Je kunt je puppy trainen, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hem lief te aaien of knuffelen. Het is maar net welke match jullie samen vormen. Hou je van discipline? Dan ben je waarschijnlijk eerder geneigd om je puppy discipline bij te brengen. Opzitten, pootjes geven, omrollen, blaffen, kwispelen noem maar op. Je kunt ervoor kiezen om zijn gedrag te belonen als hij iets goed doet (met een hondenbrokje of een snoepje), maar je kunt hem natuurlijk ook straffen als hij het niet goed doet. Laat je pup maar even in de hoek of in zijn bench zitten, of misschien krijgt hij wel een tik op zijn kont! Foei pup!
Ben je meer het knuffelige of speelse type? Dan kan je lekker veel knuffelen met je puppy en met hem spelen. Gooi zijn speeltje maar ver weg, de pup zal hem ongetwijfeld graag voor je halen en bij je terugbrengen!

Verschillende accessoires

Er zijn verschillende accessoires te koop om de beleving nog intenser te maken. Deze prachtige hondenhalsband is daar een voorbeeld van, maar je kunt je voorstellen dat er nog veel meer te koop is! Buttplugs met hondenstaarten, een hondenriem, een hondenmasker of een gag in de vorm van een bot. En niet te vergeten de bench! Gewoon te koop in een dierenwinkel en de perfecte plek om je pup een tijdje in op te sluiten als hij stout is geweest! Bakje water erbij en niet meer naar omkijken.

Productinformatie - Hondenhalsband met pinnen van Strict LeatherProductinformatie - Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather

In de praktijk

De hondenhalsband is gemaakt van stevig zwart leer. Aan de voorzijde van de halsband zitten er scherpe spikes bevestigd. Let op, want deze zijn echt gemeen scherp! Aan de halsband zitten ook vier metalen D-ringen bevestigd, waaraan je bijvoorbeeld je pup kunt vastbinden.

De band heeft een rollende vergrendelingsgesp, zodat je jouw pup goed en strak aan de lijn kunt houden.

Puppy play

Natuurlijk hoef je de halsband niet uitsluitend voor puppy play te gebruiken, want laten we eerlijk zijn, dit is gewoon een hartstikke gave halsband, die je sub niet gaat misstaan. Of je er nou wel of geen puppy play mee doet. Het is gewoon een mooie collar. Hij heeft trouwens een speciale sluiting, waar je een handslot aan kunt hangen, zodat je sub niet in staat is zelf zijn halsband te verwijderen.

Staat stoer!

De halsband zit mijn sub perfect. Het staat hem stoer en ik weet zeker dat ik deze halsband nog veel vaker ga gebruiken dan alleen bij puppy play. Het is gewoon een hartstikke toffe en stoere halsband!
De halsband is 61 cm lang en je kunt hem passend maken van 38,1 cm tot 53,3 cm in omtrek. De band is 5,1 cm breed.

Productinformatie - Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather

Waardering Hondenhalsband met pinnen van Strict Leather

Uiterlijk5 Stoer, stevig, degelijk en wijst je sub precies zijn plek
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5 Solide uitgevoerd, hier kun je lang plezier van hebben
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

Technische productinformatie

NaamHondenhalsband met pinnen
MerkStrict Leather
Gewicht332 ml
Materiaalleer
EAN0848518002426
Kleurzwart met zilver
Prijs139,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

Laat een reactie achter