Isabella Sinclaire E-Stim Set

estim

Stroom- en plaagstootjes

lijn bdsm

Algemeen Isabella Sinclaire E-Stim Set

In de shop van BDSMstore zag ik weer wat leuks voorbijkomen. Inmiddels heb ik al meerdere elektroapparaten maar een violetwand met (onder andere) een flogger, die had ik nog niet! Wat een interessante combinatie! Stroomprikkels tijdens het floggeren! Dat prikkelt absoluut mijn fantasie!

De volgende dag bezorgde de postbode het (discrete) pakket. Hij moest eens weten wat er in het pakket zat, wat ik zojuist met een onschuldige glimlach van hem aan pakte. Eenmaal binnen maakte ik gelijk de doos open en binnen no time hield ik, met een iets minder onschuldige maar wel heel grote glimlach, het apparaat in mijn handen.
Op het eerste oog zag het er mooi verzorgd en stevig uit. Netjes verpakt. In de doos zitten drie verschillende opzetstukken: de flogger, een kam en een opzetstuk met een spitsere vorm. Het valt me direct op hoe zacht alles weer aanvoelt en hoe mooi het eruit ziet.

Plagen

Mijn sub is niet zo’n held en stroom vindt hij best een tikkeltje eng. Het luistert bij stroom dan ook best nauw, want een tijdje voel je niks en dan ineens kan het heel heftig zijn omdat er dan ineens contact is. Dat is absoluut iets waar je als Dom rekening mee moet houden. Je kunt niet zomaar de stroomtoevoer wijd openzetten.

Mijn sub kan echter op zijn ballen best wel wat hebben, dus ook stroom. Neemt niet weg dat hij het dan nog steeds behoorlijk spannend en eng vindt. Maar ach, dat maakt voor mij natuurlijk niks uit. Dus nadat ik mijn nieuwe speeltje had ontvangen, kon ik het niet laten om hem alvast een beetje te pesten met dit vooruitzicht.

Hij nam me echter niet zo serieus want hij ging ervan uit dat ik de E-stim set zou gaan gebruiken voor mijn slavin. Ik had met haar namelijk al het een en ander uitgetest, gewoon voor de lol. Daar had ik ook wat foto’s van gemaakt, maar dit apparaat kun je natuurlijk voor iedereen gebruiken. Sub, slaaf, slavin, varken, pisbak, noem maar op. Iedereen kan geprikkeld worden met een stroomstoot. Dus waarom hij niet?

estim

Naar bed

Het was vrij koud buiten, het waaide. Ik hoorde de regen tegen de ramen kletteren. Een prima moment om het in de slaapkamer een beetje gezellig te maken. Mijn sub was op zijn gitaar aan het pingelen, maar daar had ik nu even geen zin in. Op het moment dat we oogcontact hebben, spreken mijn ogen boekdelen. Ik maak hem duidelijk dat het gepingel klaar is en dat hij naar boven kan vertrekken. Even kreeg ik het idee alsof hij mij niet snapte, maar uiteindelijk stopte hij toch met spelen, zette zijn gitaar in de standaard en liep naar boven.

Niet veel later volgde ik hem naar de slaapkamer. Daar lag meneer op bed, gewoon op zijn mobiel te spelen. Gelukkig hangen er naast zijn bed behoorlijk wat zwepen en paddles, dus daar maakte ik direct korte metten mee. “Uitkleden varken! Niks pixels verschuiven!” Met de paddle in mijn handen, sloeg ik hem hard in zijn kruis! Hij liet van schrik de smartfoon uit zijn handen vallen. Eigen schuld.

Snel trok hij zijn kleding uit, terwijl ik een masker voor hem pakte. Met het masker op zijn hoofd, bond ik hem vast aan het bed. Zijn ballen stopte ik nog in een prikparachute en de parachute bond ik vervolgens weer met touwen aan zijn handen. Als hij nu met zijn handen zou bewegen, trok hij vanzelf de prikkels in zijn ballen. Ik maak het mezelf graag makkelijk.

estim

Vrij spel

Met zijn benen in de lucht en aan alle kanten vastgezet, had ik vrij spel om met mijn nieuwe speeltjes stroomstootjes te geven op zijn ballen. Hij was hulpeloos, want bij iedere beweging deed hij zichzelf extra pijn. Beter kon hij stil blijven liggen, zodat hij alleen de intensiteit van de stroom kon voelen.

De flogger bleek mijn favoriet, daarmee heb ik zijn hele lichaam onder handen genomen. Natuurlijk kun je er niet hard mee slaan (dan sla je hem kapot), maar daar gaat het ook niet om. De flogger verspreidt de stroomprikkels over een breed gebied en dat maakt het heel intens. De kam heb ik gebruikt voor zijn bovenbenen en natuurlijk zijn ballen. Net als het spitse opzetstuk. Die is ook zo leuk te gebruiken voor de tepels! Maar eerlijk is eerlijk, eigenlijk kun je alle opzetstukken voor het hele lichaam gebruiken.

Amerikaanse stekker

Let op! Toen ik het apparaat ontving, zat er nog een Amerikaanse stekker aan. Gelukkig had ik een verloopstekker, zodat ik direct aan de slag kon. Echter merkte ik dat de stekker nu zijn aarde niet kwijt kon (bestaan er geaarde verloopstekkers?) en deze ging zoeken in de metalen kettingen die op de muur hingen. Daar kwamen we achter toen mijn slavin per ongeluk tegen de kettingen aankwam met het apparaat in haar handen. Zij kreeg een stroomstoot door haar heen en dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Uiteindelijk hebben wij voor de veiligheid gekozen om de stekker helemaal te vervangen voor een Europese. Nu weet ik zeker dat het helemaal veilig werkt.

Ik heb dit doorgegeven aan BDSMstore, dus wellicht is dit al aangepast en zijn alle apparaten inmiddels voorzien van Europese stekkers. Maar misschien handig dit vooraf even te checken.

estim

Isabella Sinclaire E-Stim Set

De Isabella Sinclaire E-Stim set Is een supermooie set. Het ziet er mooi en strak afgewerkt uit. De opzetstukken druk je gewoon in het apparaat en trek je er zo weer uit. Handig, en het snoer is extra lang dus je kunt alle kanten op. Voor de elektroliefhebber is het een mooie aanvulling!

estim

In de praktijk

Het apparaat is eenvoudig in het gebruik en de hulpstukken kun je gewoon met een cleaner schoonmaken. Het snoer is extra lang dus je bent niet beperkt in je bewegingsruimte. En ja die flogger hé, ik teken ervoor! Deze ga ik nog vaak gebruiken. De stroom is middels een draaiknop goed te bedienen. Let op, dat je dit langzaam opbouwt en je sub goed in de gaten blijft houden. Spelen met stroom blijft een geconcentreerde bezigheid!

Waardering Isabella Sinclaire E-Stim Set

Uiterlijk5  
Gebruikersgemak5  
Prijs/kwaliteit5  
Vaker gebruikenJa  
AanbevelenJa  
Eindcijfer8  

Erg fijn apparaat, leuk voor thuis. Bij een feestje kan ook maar dan moet je wel een stopcontact in de buurt hebben.

Technische productinformatie

NaamIsabella Sinclaire E-Stim Set
MerkIsabella Sinclaire
Gewicht732 gram
MateriaalSiliconen, ABS, Metaal
EAN0848518030214
KleurZwart
Prijs249,00 euro

Verkoopinformatie

De Isabella Sinclaire E-Stim Set is te koop bij BDSMstore.nl

estim
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
BDSM termen en uitleg – Elektro
Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug

Possessor Electro Scrotum Sack
Shock Therapy Reis set
Elektronische ballenklem
Magic Gloves
Mighty Merlin
Plunging Pete Corona strap
Pure Vibes bedieningsunit van Mystim
Tingly Timmy E-dildo van Mystim

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn