Latex Slip met opblaasbare Buttplug

Latex Slip met opblaasbare Buttplug
lijn bdsm

Latex Slip met opblaasbare Buttplug – We want more….althans ik wil meer

Algemeen – Latex Slip met opblaasbare Buttplug

Toen ik deze latexslip zag met opblaasbare buttplug wist ik het direct! Deze zou ik gaan gebruiken om mijn sub te trainen. Hij is nogal krap anaal, zeg maar. En om hem van achteren te nemen met (bijvoorbeeld) een strap-on, zal hij toch een tikkeltje wijder moeten worden. Dat vergt training, maar ook dat is een tikkeltje lastig bij hem. Die buttplugs glijden er steeds uit. Ik heb dus iets nodig om die buttplug op zijn plek te houden en dat kan deze slip prima doen! Een beetje sub moet natuurlijk gewoon anaal wat kunnen hebben. Je bent slet of niet en als ik zin heb om er wat in te steken, moet er ook wel wat in kúnnen. Dus mijn sub gaat in training, met deze slip!

Als ik de slip heb besteld, wordt hij de volgende dag al door de postbode bezorgd. Fijn. Dan kan de training direct beginnen. Als ik de slip uit de verpakking haal, is hij nog wat dof van de talkpoeder. Dat is vaak bij latex het geval. Niks mis mee ook. Je kunt de slip zelf insmeren met een speciaal glijmiddel of latexspray, zodat hij prachtig gaat glimmen. Dat kan mijn sub natuurlijk prima zelf, daar heeft hij mij niet voor nodig. Ik stop hem dus gewoon weer dof terug in de verpakking.

Mocht je nog niet eerder met latex te hebben gewerkt dan is les nummer 1: bewaar latex altijd op een donkere plek! Ver van het zonlicht vandaag. Latex en zonlicht is funest, het droogt namelijk helemaal uit zodat het uiteindelijk in stukjes uit elkaar valt. Geen goede combinatie dus! Als het goed is – en dat was het ook in dit geval – wordt de latex altijd geleverd in een donkere plastic zak. Hier kun je de latex in bewaren.

Latex Slip met opblaasbare Buttplug

Met een beetje proppen past alles

Aan het einde van de middag hoor de voordeur opengaan. Mijn sub slaat nogal hard met de deuren, dus dat kan ook eigenlijk niet missen. Zoals gewoonlijk meldt hij zich altijd direct bij mij. Hij denkt dat ik in mijn werkkamer zit en ik hoor hoe hij de trappen naar boven loopt. Ik ben echter in de speel/slaapkamer, maar ik zeg niets. Daar moet hij zelf maar achter komen. Ik laat hem dus voor niks de trappen naar boven lopen. Een klein beetje hijgend komt hij even later de slaapkamer binnen met een: “Oh, hier ben je!” terwijl hij direct op zijn knieën gaat om mijn voeten te kussen. Eén van de regels die goed zijn vast gelegd in het slavencontract. Als hij vervolgens omhoogkijkt, ziet hij aan mijn gezicht wat hem te doen staat. Inderdaad sletje, uitkleden! “En als je naakt bent, kun je direct naar de badkamer om jezelf te spoelen.”

Stel je voor… Ongespoeld beginnen aan anale spelletjes. Nope! Geen combinatie!

Bukken

Fris komt hij een kwartier later weer terug. “Kon dat niet sneller?” zeg ik lichtelijk geïrriteerd. Hij stamelt wat en ik wil het antwoord niet eens meer horen. Ik geef hem een flinke pets op zijn blote kont met een paddle. Hij schreeuwt het uit. “Pfff ga we nu al piepen?” zucht ik. Ik zie direct een mooie afdruk op zijn billen verschijnen. Prachtig, daar geniet ik altijd van. Hoe meer kleur hoe beter. Rood, paars, blauw, het kan me niet kleurrijk genoeg zijn. “Nou hup bukken!” gebied ik. En hij draait zijn slettenkontje naar mij toe. Ik trek mijn latex handschoenen aan en doe wat glijmiddel op mijn vingers. Ik laat eerst één vinger in zijn kont glijden maar ik merk al snel dat daar prima een tweede vinger bij kan. Hij kreunt en zijn tampeloerus groeit al. “Jeetje, ik hoef je maar aan te raken en je pik groeit al”, zeg ik. Ik hou ervan om te prikkelen. Ik beweeg mijn vingers wat heen en weer om ruimte te maken zodat hij straks lekker rond kan kruipen in zijn latex slip met een buttplug in zijn kont.

Latex Slip met opblaasbare Buttplug

Slip aan

Alhoewel ik het altijd fijn vind als mijn sub naakt rondloopt (of kruipt) zodat ik overal bij kan, moet hij nu een slip aan. Hij kijkt me wat verbaasd aan, maar stapt toch braaf in de slip. Direct ontdekt hij de buttplug die al in de slip zit. Na wat gestuntel krijgt hij het voor elkaar om de buttplug in zijn kont te stoppen. Daarna mag hij de slip oppoetsen met een latexspray, totdat alles netjes glanst.
“En nu op je handen en voeten rondkruipen, onderkruipsel”. Hij kruipt over de grond heen en die glimmende slip nodigt mij absoluut uit om een paar flinke tikken met een leren paddle op zijn kont te geven. Dat geluid… heerlijk! Die ‘pets’ is vast drie huizen verder nog te horen.

Bij de slip zit een apart slangetje met handpompje. Deze kun je eenvoudig vast draaien op het ventieltje dat uit de slip steekt. Als ik het pompje eenmaal heb bevestigd begint de fun pas echt! Ik kan namelijk nu de buttplug op pompen! Bij iedere druk in de handpomp hoor ik mijn sletje harder kreunen! Dit is de manier om hem een beetje op te rekken! Natuurlijk moet je wel voorzichtig zijn en het oppompen met beleid doen. Een klein beetje per keer is prima, maar je moet natuurlijk niet gelijk een ballon willen maken van die buttplug. Je wilt je sub immers niet beschadigen. Blijf dus goed letten op de lichaamstaal van je sub. Als je goed oplet, kun je binnen de marge een beetje spelen. Beetje knijpen, beetje leeg laten lopen, beetje oppompen en weer ontluchten…

Mijn sletje heeft op een gegeven moment het zweet op zijn voorhoofd staan, want een anaal training valt natuurlijk niet mee. Hij kan er maar beter aan gaan wennen wat ik weet nu al dat ik met deze slip nog regelmatig ga trainen! Uiteindelijk moet er van alles in die kont gestopt kunnen worden! ‘Te klein’ is van nu af aan geen excuus meer!

Latex Slip met opblaasbare Buttplug

Latex slip met opblaasbare buttplug

De latex slip is uiteraard van latex. De buttplug is ongeveer 12 cm lang, en heeft een diameter van 4 cm. Best groot dus. Daar heb je wel een training voor nodig. Voor je de buttplug in doet, zorg ervoor dat je met je vingers alvast wat voor werk hebt gedaan. En vergeet het glijmiddel niet!
En ik zeg maar zo…alles valt te leren. Het handpompje is los geleverd dus deze kun je op het ventiel drukken wanneer je dat wilt.

Na gebruik kun je de buttplug weer reinigen met een goede toycleaner.

Latex Slip met opblaasbare Buttplug

In de praktijk

Een leuke slip, maar ik vind het latex wat dunnetjes. Het is niet de allerdunste latex, maar ik heb ook echt wel dikker latex in mijn handen gehad. Voorzichtigheid geboden dus, want hoe dunner de latex, hoe kwetsbaarder het product is.
Er is echter nog een nadeel aan de slip. Er steekt namelijk een (harde) ventiel uit. Dat is niet zo handig bij het zitten, want dat voel je. Nou is kruipen en op z’n knieën zitten, goed genoeg voor mijn sub, maar het is dus wel iets om rekening mee te houden.

Zorg ervoor dat je na afloop de latexslip weer zorgvuldig opbergt. Dat wil zeggen: schoon en in het donker bewaren. Liefst in de zwarte zak die je ook in de verpakking vindt.

Waardering Latex Slip Met Opblaasbare Buttplug

Uiterlijk4
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7

De slip kun je eigenlijk alleen maar gebruiken op een feest, of thuis. Vanwege het ventiel dat uitsteekt.

Technische productinformatie

NaamLatex Slip Met Opblaasbare Buttplug
MerkThe Latex Collection
Gewicht271 gram
MateriaalLatex
EAN4024144350889 (XL)
KleurZwart
Prijs99,95 euro
Latex Slip met opblaasbare Buttplug
Meesteres Moriah

Meer informatie

Zo houd je latex mooi
Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Buttplug

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie