LUV EGG – Blauw

luv egg
lijn bdsm

LUV EGG – Blauw – Ik heb de controle….

Algemeen – LUV EGG

Een op afstand bestuurbaar eitje voor de vaginale stimulatie, dat is natuurlijk een oase van genot voor mijn slavin. Althans, dat zou het kunnen zijn, maar de besturing ligt in mijn handen en ik hou van teasen. Ik kies voor een lichtblauwe versie. Op de afbeelding lijkt hij wat blauwer dan in werkelijkheid het geval blijkt te zijn. Als ik ze in mijn handen heb, lijken ze bijna wit met een blauwe gloed. Door deze zachte kleur oogt het erg lief, schattig en onschuldig. Maar in mijn handen… is niets natuurlijk onschuldig, zacht en lief.

Jammer dat er geen opbergzakje bij zit. Soms is dit het geval en dat vind ik altijd erg prettig. Op die manier kan ik dit soort producten schoon (laten) maken na gebruik en netjes opbergen zodat het geen stof aantrekt. In dit geval moet ik er dus zelf iets op verzinnen. Jammer. Vooral omdat mijn slavin dit soort producten regelmatig in haar handtas moet meenemen, omdat ik onderweg zomaar ineens op het idee kan komen om… zou het vies worden of zelfs kapot kunnen gaan zonder beschermend zakje.

Eigendom

Toen ik mijn slavin leerde kennen, was het een tough chick, met een grote eigenwijze bek. Inmiddels heeft ze niet zoveel meer praatjes. Oh, nog wel naar anderen hoor, maar niet meer naar mij. Ze heeft zelfs geen zeggenschap meer over haar eigen poes. Dat wil zeggen dat ze voor alles toestemming nodig heeft. Van een orgasme tot simpele betasting. Ik bepaal en niet zij. Lijkt mij logisch, ze is immers mijn eigendom. Tussendoor kan ze wel ‘poespunten’ verdienen. Eén punt staat gelijk aan één minuut. Wat ze in die minuut met haar poes doet, is aan haar. Uiteraard wil ik wel van iedere minuut (of minutenreeks) een verslag.

Te vroeg

Mijn slavin is onderweg naar mij toe. Het is bijna lunchtijd en ik heb een plannetje. We gaan samen lunchen bij ons favoriete sushi restaurant. Ik heb om half 12 met haar bij mij thuis afgesproken maar om 11.23 uur hoor ik al een bel. Dat zal ze ongetwijfeld zijn, maar dat is 7 minuten te vroeg. Ik hou van ‘op tijd’ en eerlijk is eerlijk, te vroeg is ook niet op tijd. Half twaalf is bij mij half twaalf en dus geen vijf voor half, vijf over half of desnoods één minuut voor half twaalf. Ik laat haar dus gewoon 7 minuten voor de deur staan en negeer de deurbel. Blijkbaar valt het kwartje want na drie pogingen om aan te bellen, wordt het stil.

luv egg

Klokslag half 12 ruk ik de deur open, mijn slavin schrikt zich kapot en het eerste wat ik haar venijnig zeg : “Was dat nodig om zo vaak aan te bellen? Half 12 is half 12 en geen minuut eerder of later”. “Nee Meesteres, sorry. Dag Meesteres, fijn u weer te zien” zegt ze beteuterd. Van binnen moet ik een beetje lachen om het beteuterde gezicht, maar ik laat niets merken. Stel je voor.

Ik laat haar binnen en ik bekijk haar outfit. Ze draagt haar leren rokje, met hold ups en terwijl ze langs mij heen de gang in loopt, voel ik even of ze een slipje aan heeft. “Wat is dat? Trek die maar snel even uit! Sletjes hoeven geen slipjes te dragen.” Met rode koontjes trekt ze haar slipje uit. Terwijl ze bukt om haar voeten uit het broekje te krijgen, zie ik een mooie gelegenheid om een paar flinke kletsers op haar blote billen te geven! “Voeten uit elkaar!” En wanneer ze wijdbeens voor mij staat, geef ik haar ook nog een paar flinke klappen op haar poes. Wat denkt ze wel niet. Een slipje! Slipjes zijn voor iedereen goed, behalve voor mijn slavin. Dat verdient ze helemaal niet.

Een mooie bijkomstigheid hiervan, ik weet waar mijn sletje geil van wordt en ik kan een nat kutje erg goed gebruiken bij mijn plannetje.

luv egg

Eitje

Ik geef haar het eitje en ze weet wel waar die in moet. Dat hoef ik haar niet te vertellen. “Druk hem er maar lekker diep in”. Met haar vingers drukt ze het eitje eenvoudig haar kutje in. Ze wil wat zeggen, maar ik zie dat ze haar woorden inslikt. Beter voor haar. “Handen wassen, want we gaan nu weg!” gebied ik.
We stappen in de auto waarbij ze keurig mijn autodeur opendoet en weer sluit. Zoals het hoort. Mijn slavin rijdt ons naar het restaurant.

Eenmaal in het restaurant bestel ik wat te drinken. Voor mijzelf kies ik een Baileys met ijs en voor mijn slavin een glas water. Vervolgens pak ik de menukaart om te bepalen welke hapjes er worden besteld. Zij heeft slechts af te wachten wat ik haar toeschuif.
Ik overhandig haar het lijstje. “Breng maar naar de bar!” Ze kijkt me vragend aan en zegt: “Die komen ze toch gewoon halen, Meesteres? ” “Bepaal jij dat?” zeg ik verbaasd terug. “Nee Meesteres” en ze loopt wat onzeker naar de bar.

luv egg
Terwijl ze daar staat, druk ik op de afstandsbediening. Met een hulpeloze blik draait ze zich om en kijkt me aan. Ik maak een afwijzend gebaar van dat ze zich weer om moet draaien naar de bar toe. Dat doet ze. Het duurt vrij lang voordat ze geholpen wordt. En zodra er iemand is om haar te helpen zet ik de vibraties harder. Ik zie hoe ze schuifelt met haar voeten en hoe haar hoofd vuurrood wordt. Ik moet lachen, het is een supergrappig uitzicht.

Met een rood hoofd en met een ietwat verontwaardigde blik gaat ze zitten terwijl ik het eitje weer heel zacht zet. “Dat hoort toch iedereen als U het eitje zo hard zet, Meesteres” zegt mijn slavin. “Ja dat klopt vast, maar dat is toch jouw probleem?” zeg ik terug. Wanneer de eerste gang wordt gebracht, zet ik het eitje weer op de hoogste stand. “Eet smakelijk” zegt diegene die de eerste gang bracht. Mijn slavin antwoord hortend en stotend “dank je wel”. “Je hebt het eitje toch niet in geslikt? Praat eens normaal” zeg ik. “Ja Meesteres, eet U smakelijk”. Het wordt een gezellige, trillende lunch waarbij ik veelvuldig moet lachen om haar verschrikte gezicht. Deze eitjes zullen nog vaak gebruikt gaan worden, dat weet ik nu al. Er schieten zomaar wat scenario’s door mijn hoofd: bij de kassa van de supermarkt, bij de bakker als ze net haar bestelling doorgeeft, bij de kapper…

luv egg

Luv Egg

De Luv Egg is gemaakt van kunststof en jij bent de baas over dit eitje of je slavin kan haarzelf verwennen met dit heerlijke eitje. Het eitje heeft 10 standen dus er is vast een standje waarmee je jouw slavin tot rode oortjes krijgt. De mijne in ieder geval. Zeker als je het doet op een plek waar ook anderen zijn.

luv egg

In de praktijk

Een leuk oplaadbaar eitje. Opladen doe je met het bijgeleverde usb-kabeltje. Het eitje wordt geleverd met afstandsbediening in een plastic doosje. Helaas zit er dus geen bewaarzakje in. Het product ziet er mooi uit en voelt zijdezacht aan.
Belangrijk om het eitje vooraf goed op te laden met de usb-kabel, zodat hij niet ineens stilvalt tijdens de pret.

Na gebruik is het eitje weer goed te reinigen met een toycleaner.

Waardering LUV Egg

Uiterlijk4
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

De Luv Egg kun je overal gebruiken, juist overal. Want dat maakt het zo leuk en spannend.

Technische productinformatie

NaamLUV EGG
MerkLUV Egg
Gewicht115 gram
MateriaalSiliconen, ABS
EAN8719934000636
KleurBlauw
Prijs42,95 euro

Verkoopinformatie

De LUV Egg is te koop bij www.easytoys.nl.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Trilei

luv egg
BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie