Automatic Pussy Pump

pussy pump
lijn bdsm

Automatic Pussy Pump – Laat haar lippen klapperen….

Algemeen – Automatic Pussy Pump

Mijn Meesteres appte mij dat zij wat leuke spulletjes had binnen gekregen. Ik wou eigenlijk niet weten wat, want dan slaat mijn fantasie op hol. Dat weet ze…maar haar favoriete ding is mindfuck. En dat kan ze goed. Toen ik eenmaal weer bij haar was, riep ze mij in haar slaap/speelkamer en liet zien wat ze binnen had gekregen. Waaronder dus deze pussy pomp. Een mooi apparaat om te zien, maar ik kon me geen voorstelling maken hoe het zou voelen. Ik mocht ‘m heel even in mijn handen hebben en ik keek met een nieuwsgierige blik naar mijn Meesteres. Maar nee, ik moest gewoon haar slaap/speelkamer opruimen en ik hoefde niks meer te verwachten. Een andere keer misschien.

Genieten

Een dag later zit ik net lekker in de tuin van de zon te genieten, terwijl Sub2Bees aan het onkruid wieden is. Ineens roept hij verschrikt: “Kijk eens, hoe groot ze al zijn!” Hij wijst hierbij op een flinke bos brandnetels. Ik kijk ernaar en denk: “Nee alsjeblieft niet.” Zo nonchalant mogelijk zeg ik tegen sub2Bees: “Joh dat moet je eruit trekken, dan kan onze Meesteres het ook niet meer gebruiken”.
Ik had deze woorden nog maar net gezegd en ik hoor haar stem achter mij: “Wat moet eruit getrokken worden sletje?” “Eh… grapje Meesteres.”
“Oh een grapje? Nou ik ben dol op grapjes, dus je mag er inderdaad een flink stuk vanaf trekken. Want dat wil je toch zo graag? Ga dus maar gerust je gang. Als je dat hebt gedaan, mag je de brandnetels naar boven brengen. Je weet wel naar welke ruimte.”

Ik schrik. Ik ben als de dood voor brandnetels, maar ik moet er nu toch aan geloven. Met mijn blote hand pluk ik een flinke bos brandnetels en ik voel hoe het gif zich in mijn handen boort. Het prikt, doet pijn en het jeukt tegelijk. Dit zijn pittige brandnetels. Ik voel hoe de blaren direct ontstaan. Maar ik doe wat me gevraagd wordt en breng het bos groen naar boven.

Boven zie ik mijn Meesteres bij de bondagetafel staan. “Broek uit, liggen en benen wijd! En snel een beetje!” Terwijl ik doe wat mij gezegd wordt, hoor ik aan het geluid dat zij haar latex handschoenen aantrekt. Logisch, zij wil duidelijk niet fysiek kennis maken met de brandnetels.

pussy pump

Prikkelend

Met haar handschoenen veilig om haar handen, pakt ze de brandnetels beet. Ik sluit mijn ogen, want ik ken de pijn die brandnetels kunnen geven. Ik heb het een paar keer eerder van haar in mijn slip moeten doen, maar alle keren – tot nu toe – deed ik het zelf en dan heb je er meer controle over. Nu heeft zij de bos in haar handen.
Ze haalt de brandnetels flink door mijn schaamlippen. Die zijn direct supergevoelig. En ik gil het uit van de pijn. “Wijder die benen, geile slet!” en ze drukt mijn benen wijder open. Vervolgens stopt ze de brandnetels hard op mijn – inmiddels nat geworden – kutje. Het brandt vreselijk, zowel op mijn dijbenen, als in mijn poes als op mijn schaamlippen. Ik weet bijna niet meer waar ik het zoeken moet.

pussy pump

Dan zie ik in mijn ooghoeken dat ze naalden pakt en ik begin tegen te stribbelen. “Nee ik wil geen naalden door mijn schaamlippen! Ja ooit, maar nu even niet, Meesteres” zeg ik. “Rustig blijven liggen anders bind ik je vast”. Ik voel hoe ze de brandnetels telkens weer door mijn schaamlippen trekt. De pijn is hels en steeds als ik denk dat ze stopt, blijkt dat toch niet geval te zijn. Tot ze de brandnetels op de grond gooit om vlak daarna een paar keer flink hard op mijn schaamlippen te slaan. En die zijn op dat moment zo gevoelig dat ik door de grond zak van de pijn.

pussy pump

Volle lippen

Ik krijg even adempauze. Ik zucht diep, alhoewel het allemaal nog heel gevoelig en pijnlijk is. Na hooguit een minuut drukt ze iets op mijn schaamlippen. Ik voelde hoe mijn schaamlippen vacuüm worden getrokken. Mijn klit wordt groter en lijkt wel te ontploffen! Maar, wauw, wat is dit geil! Mijn kutje is supergevoelig en mijn lippen worden nog verder vacuümgetrokken, ze worden al groter terwijl mijn Meesteres ook nog de trilstand instelt. Ik kreun hard, niet van de pijn, maar van puur genot. En ineens ontlucht ze de pomp om daarna de pomp weer vol op mijn schaamlippen te zetten. O mijn god, ik heb het gevoel alsof ik klaarkom. Shit nee! Ik kom klaar! Ik voel hoe een waanzinnig orgasme door mijn lichaam raast.

Beschamend kijk ik mijn Meesteres aan, want ik had geen toestemming gevraagd, wat eigenlijk wel zou moeten. Gelukkig zie ik rond haar lippen een grote glimlach. “Dat heb je heel goed gedaan met de brandnetels! Dit was je beloning”. Ik kniel en kus de voeten van mijn Meesteres en bedank haar voor deze geweldige ervaring.

pussy pump

Automatic Pussy Pump

De Automatic Pussy Pump is gemaakt van kunststof en je kunt je slavin er heerlijk mee verwennen of een slavin kan haarzelf verwennen met dit heerlijke apparaat. De Automatic Pussy Pump laad je op via een usb kabel. Dus geen gedoe met batterijen. Niet vergeten om zo nu en dan de Pussy Pomp op te laden om tijdens het spel niet voor onaangename verrassingen te komen staan. Het siliconen “mondje” past perfect om schaamlippen.

De Pussy Pump kent verschillende standen en je kunt dus zelf bepalen hoe heftig je het laat zijn. Tussendoor kun je een beetje lucht toelaten om zo met het gevoel te spelen. Ook kent de pomp een trilfunctie om het nog heftiger te maken.

pussy pump

In de praktijk

Het is een superheerlijk verwenapparaat. Mijn Meesteres vond mijn opgezwollen kutje eruitzien als rosbief. Rosbief zal voor haar vermoedelijk nooit meer hetzelfde zijn. Je kunt het apparaat schoonmaken met een toycleaner. Je kunt eventueel nog een glijmiddel gebruiken indien je slavin droge schaamlippen heeft. Dat was bij mij echt niet nodig.

Waardering Automatic Pussy Pump

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

De Automatic Pussy Pump kun je overal gebruiken, mits opgeladen. Een product dat nog hopelijk heel vaak gebruikt gaat worden! Helaas voor mij, zal mijn Meesteres hem alleen voor mij gebruiken als ultieme beloning. Maar dan heb ik wel iets om naar uit te kijken!

Technische productinformatie

NaamAutomatic Pussy Pump
MerkDoc Johnson
Gewicht233 gram
MateriaalABS (Plastic), Siliconen
EAN0782421065119
KleurRoze/wit
Prijs99,95 euro
pussy pump
katinka

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – clit torture

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie