Paddle met gaten, wat een fijn slaghout!

Een aantal jaar geleden kwam ik via Facebook in contact met de maker van deze paddle met gaten. Destijds was het een nieuw soort paddle, althans, het model was niet nieuw, maar wel nieuw op de Nederlandse markt. Inmiddels is dat alweer zo’n 9 jaar geleden. Het gaat hier om een houten plank met 8 of 12 gaten waardoor je harder kunt slaan. Dit bijzondere slaghout is gemaakt van grenenhout en eikenhout. Het heeft een taps handvat waardoor je een betere grip hebt. Niet veel later kwam daar ook een prachtige mahonie houten lat bij.

Paddle met gaten, wat een fijn slaghout!

Je kunt er hard mee slaan!

De paddle is perfect geschikt voor slaven en slavinnen die een stevige spanking kunnen waarderen maar, dat hoeft natuurlijk niet. Uiteindelijk bepaal je de hardheid van het slaan natuurlijk altijd zelf. Je kúnt er hard mee slaan, maar je kunt er ook mee aaien. De hand die hem bedient, bepaalt. in samenspel met degene die hem voelt.

Inmiddels heb ik de paddle op verschillende slaven kunnen gebruiken. In de opbouw van een spanking merk ik dat ik na een aantal slagen met een zachte strokenzweep (als een streling over je billen) ik nog even een leren paddle pak om af te tasten hoe de pijngrens ligt. Vervolgens pak ik dan al snel deze houten spank paddle. Ik begin zacht (toch slaven?) maar het mooie is, dat je het met deze paddle zelf kunt opbouwen. Je kúnt er ferme tikken mee uitdelen maar het hoeft niet. Voor een stevige paddle heb je eigenlijk niet eens heel veel meer nodig. Ik betrap mij er daarom op, dat ik steeds vaker deze paddle pak en hij inmiddels niet meer is weg te denken uit mijn assortiment.

Details

De paddle is 39 cm lang en in diverse houtsoorten uitgevoerd. De kwaliteit is super, deze krijg je echt niet zo snel kapot. Ik heb ook een paar dunnere paddles met gaten, maar daar zijn er al meerdere van kapot geslagen. Chinese meuk. Dat gaat bij deze niet gebeuren. Iedere houtsoort heeft een eigen impact en dat maakt ze zo bijzonder.

Van deze aankoop zal je géén spijt krijgen en in verhouding met ander BDSM speelgoed, absoluut meer dan betaalbaar! Destijds kostten ze iets van 20 euro per stuk, maar… ik kan inmiddels de maker niet meer vinden. Blijkbaar is hij er inmiddels mee gestopt. Super jammer, want dit zijn écht kwaliteitslatten. Die wil je gewoon in je collectie hebben.

Wat ben ik blij dat ik ze heb. Mijn subjes zijn vast iets minder blij met deze beauty’s.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer productbesprekingen
Sadistisch plezier met de Stung siliconen zweep

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Een reactie