Peddel met gaten

Via Facebook kwam Ik in contact met de peddel met gaten. De persoon achter deze Facebook maakt een nieuw soort peddel. Althans, het model is niet nieuw, maar wel nieuw op de Nederlandse markt. Het gaat hier om een houten plank met 12 gaten waardoor je harder kunt slaan. De spankpeddel is gemaakt van grenenhout en heeft een taps handvat waardoor je een betere grip hebt.
De peddel is perfect geschikt voor slaven en slavinnen die een stevige spanking kunnen waarderen maar, uiteindelijk bepaal je de hardheid van het slaan natuurlijk altijd zelf. Je kúnt er hard mee slaan, maar het hoeft natuurlijk niet. De hand die hem bedient, bepaalt. in samenspel met degene die hem voelt.

Inmiddels heb ik de peddel op verschillende slaven kunnen uitproberen. In de opbouw van een spanking merk ik dat ik na zo’n 50 slagen met een zachte strokenzweep (als een streling over je billen) ik nog even een leren peddel pak om af te tasten hoe de pijngrens ligt, ook met zo’n 50 slagen en dan al snel met de nieuwe houten spankpeddel aan de slag ga. Ik begin zacht (toch slaven?) maar het mooie is, dat je het met deze peddel zelf kunt opbouwen. Je kúnt er ferme tikken mee uitdelen maar het hoeft niet. Voor een stevige peddel heb je eigenlijk niet eens heel veel meer nodig. Ik betrap mij er daarom op, dat Ik steeds vaker deze peddel pak en hij inmiddels niet meer is weg te denken uit mijn assortiment.

Details

De peddel is 39 cm lang, kost 20 euro en is te koop via een privéberichtje naar Spankpeddels. Ze zijn er in verschillende kleuren (blank gelakt, donker grenenlak en zwart geverfd. De prijs is exclusief verzendkosten (3 euro voor één peddel, 6 euro voor twee peddels).

Ik zou zeggen: Doen! Van deze aankoop zal je géén spijt krijgen en in verhouding met ander BDSM speelgoed, absoluut meer dan betaalbaar!

Een reactie

Geef een antwoord