Productbespreking – De duivelsstaart

duivelsstaartduivelsstaart
lijn bdsm

De duivelsstaart, een duivelse zweep… om je sub weer in het gareel te tikken!

Algemene informatie Duivelsstaart

Op het moment dat ik de postbezorger mijn tuinpad op zie komen, ren ik al naar de deur. Ik weet wat hij komt brengen en ik verheug mij erop! In de discrete doos, zoals ik dat gewend ben van BDSMstore, draagt mijn postbezorger – zonder dit zelf te weten – deze prachtige zweep. Met een grote glimlach neem ik de doos in ontvangst, wetend wat ik diezelfde avond nog met de inhoud ga doen…

Ik had eenzelfde soort zweep wel eens van een andere Meesteres gebruikt en ik was direct verliefd op deze zweep geworden. Ik had gemerkt hoe venijnig hij kon zijn en wat een heerlijk geluid hij maakt, als je hem precies goed op de huid van je sub laat raken. Zo’n heerlijk petsend geluid, die direct een glimlach rond mijn lippen tovert. Mijn sub zou niet weten wat hem overkomt als ik hem er vanavond mee ga verrassen…
Zoals ik van plan was, bond ik nog diezelfde avond mijn sub aan mijn Andreaskruis, met zijn kont naar achter en een blinddoek voor zijn ogen. De eerste kennismaking met mijn nieuwe speeltje zou voor hem niet zichtbaar, maar ‘voelbaar’ zijn…

Al snel merk ik dat dit een zweep is die goed ingeslagen moet worden. In eerste instantie is hij nog wat stug in het gebruik. Omdat de zweep in het begin nog niet goed kan ‘zwiepen’, mis je het zwiepende en kletsende geluid. Laat je daar echter niet door ontmoedigen!! Deze zweep gaat echt geven wat hij belooft, maar heeft even tijd nodig om op gang te komen. Neem deze tijd want na een paar honderd slagen (ik heb ze eerlijk gezegd niet geteld), merk je dat hij steeds lekkerder gaat slaan. Net als een dure vulpen, die naar je hand gaat staan, geldt dat ook voor deze zweep. Hoe vaker je hem gaat gebruiken, hoe soepeler hij gaat worden en hoe beter (en lekkerder) hij gaat slaan.

Nog diezelfde avond had ik mijn doel bereikt. Mijn sub had roder dan rode billen en ik had een goed ingeslagen zweep! Halverwege heb ik mijn sub wel een ballgag moeten indoen, om te voorkomen dat de buren zouden gaan klagen over het geluidsoverlast… 😉

Natuurlijk hoef je de oefenslagen niet op je sub te doen, maar het kán natuurlijk wel. Op de kont van je sub slaan, is natuurlijk wel stukke leuker dan op een kussen oefenen.

In de praktijk

De zweep zit verpakt in een doorschijnende plastic zak. De zweep dankt zijn naam ‘Duivelsstaart’ aan zijn puntige lederen uiteinde, dat lijkt op de staart van een Duivel, als de zweep echter goed ingeslagen is, kun je er Duivelse pijnen mee geven. Zwiepend en kletterend, zal hij je sub geven wat hij verdient. Hij zal kreunend de slagen in ontvangst nemen en jij zal er van genieten.
Het handvat van de zweep is omwikkeld met rode en zwarte lederen banden, waardoor hij lekker in de hand ligt. De polsband aan het handvat, zorgt er voor dat je hem ‘in the heat of the moment‘ niet per ongeluk uit je handen laat schieten.

De zweep is mooi en stevig uitgevoerd waardoor je er lang plezier van gaat hebben. Ik weet zeker dat zodra hij goed is ingeslagen, hij een plekje krijgt in je basisuitrusting, voor vele Duivelse momenten.

Waardering

Uiterlijk5 (Netjes afgewerkt)
Gebruikersgemak4 (Heeft het nodig om ingeslagen te worden)
Prijs/kwaliteit4 (Het lijkt veel geld, maar van deze zweep kan je lang plezier hebben)
Vaker gebruiken:Ja (Zeker weten)
AanbevelenJa (Ik raad hem zeker andere Domina’s aan)
Eindcijfer9

Het is een stoere zweep die zijn naam absoluut waar maakt. Van deze zweep kun je lang plezier hebben.

Technische productinformatie

NaamDuivelsstaart
MerkStrict Leather
MateriaalLeer
Lengte66 cm
Gewicht249 gram
EAN0848518006813
Kleurrood met zwart
Prijs139,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over zwepen

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie