Productbespreking – Game of chains extreme clamp bondage system

Game of chains extreme clamp bondage system
lijn bdsm

Game of chains extreme clamp bondage system – Een pijnlijke bondage, met klemmen op precies de juiste plekken…

Algemeen Game of chains

De naam, de afbeelding en de omschrijving van deze ‘Game of chains extreem bondage systeem met klemmen’, vond ik veelbelovend klinken. Een bondage, gecombineerd met pijnprikkels. In mijn fantasie hoorde ik de rammelende kettingen en het kreunen van mijn sub. Een interessante en inspirerende combinatie, leek mij. Toen ik echter het pakket ontving, kon ik een lichte teleurstelling niet geheel voorkomen. In mijn gedachte had alles er veel woester, rauwer en pijnlijker uit gezien. Grove schakels, gemene klemmen, dat soort dingen. En na het uitpakken van het ‘bondage systeem’, hield ik alleen een smalle ketting in mijn handen. Een ketting met een paar klemmen eraan.

Gelukkig was mijn sub binnen handbereik, misschien was dit bondagesysteem in de praktijk wel helemaal top! Dat heb ik wel vaker gehad. Dan hield ik iets in mijn hand waar ik maar nauwelijks door geïnspireerd werd, maar eenmaal op mijn sub, ik helemaal enthousiast werd van de werking.
Misschien zou mijn teleurstelling ook in dit geval omslaan in vurige passie om hem nog verder te martelen… Wie weet…

Het leuke (en handige) van dit systeem is dat je de vijf klemmen precies daar kunt plaatsen waar je ze graag wil hebben. Bij mijn sub koos ik voor: 1 op de neus, 2 op de tepels en 2 op zijn ballen. Eerlijk verdeeld. De klemmen kun je zo strak zetten als je zelf leuk vindt, of je sub kan hebben. Bij de vrouwelijke subs, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om: 2 klemmen op de tepels te plaatsen, 2 klemmen op de schaaplippen en 1 klem op de klit. Ook een interessante combinatie, lijkt mij. Maar ik had helaas geen slavin voor handen, dus heb ik dat niet kunnen uitproberen.

De kreungeluiden van mijn sub, maakte mij absoluut vrolijker. Zeker toen ik de tepelklemmen wat losser wilden draaien, maar mij in de richting ‘vergiste’ en ze daardoor nóg strakker draaiden. Je kunt alle kettingen ook los van elkaar gebruiken. Dat kan natuurlijk nog weleens handig zijn. Dus je kunt ze aan elkaar koppelen, maar het hoeft niet. Dat maakt deze bondageketting veelzijdig.

Game of chains extreme clamp bondage systemGame of chains extreme clamp bondage system

In de praktijk

De game of chains extreme clamp bondage system, wordt geleverd in een kartonnen doos. De ketting heeft een totale lengte van zo’n 30 cm. De klemmen kunnen openen tussen de 0 en 2 cm. Doordat alle kettingen met elkaar zijn verbonden met 6 verbindingsstukjes, is alles los van elkaar te gebruiken. Je kunt alle kettingen van elkaar afhalen of juist vastmaken op de manier die bij jullie past. Dit geldt ook voor de klemmen. Juist omdat de klemmen zo wijd open kunnen, kun je ze op zo’n beetje elk stukje van het lichaam wel kwijt. En hoe gemeen ze knijpen, dat bepaal je helemaal zelf.

Ik vind de set echter wel erg duur en daarom was ik niet zo enthousiast. Het blijft immers gewoon een paar kettingen met een paar klemmen en dan vind ik ruim 100 euro echt wel heel veel geld. Zelfs de helft zou ik nog steeds veel geld hebben gevonden. Ik ben echt benieuwd wat dit product zo duur maakt. Als iemand een idee heeft, dan hoor ik het graag.
Door het gebruik van verbindingsstukjes, is de ketting wel op meerdere manieren te gebruiken. Dat is natuurlijk wel prettig. In totaal vind je in het pakket: 7 kettingen, 6 verbindingen en 5 klemmen.

Waardering

Uiterlijk3 Ziet er wat goedkoop uit
Gebruikersgemak4 Spreekt voor zich
Prijs/kwaliteit2 Ik vind het teveel geld voor hetgeen je krijgt
Vaker gebruiken:Nee
AanbevelenNee
Eindcijfer5

De Game of chains vond ik jammer genoeg wat tegenvallen. Het materiaal oogt goedkoop, terwijl er toch een behoorlijk prijskaartje aan hangt. Op zich spreekt het idee achter een dergelijke bondage mij absoluut aan, maar dan wel voor een ander prijskaartje.

Technische productinformatie

NaamGame of chains extreem bondage systeem met klemmen
MerkMaster Series
Gewicht564 gram
Materiaalmetaal
EAN0848518020864
Kleurzilver
Prijs104,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen- Bondage

Game of chains extreme clamp bondage system
BDSMforyou lijn

Geef een reactie