Productbespreking – Siliconen bot gag

Siliconen bot gag – Een geschikte gag voor puppyplay!

Algemene informatie Siliconen bot gag

De laatste tijd gaat mijn belangstelling steeds meer uit naar ‘Puppyplay’. Eigenlijk nadat ik – tijdens een party – een prachtige petplay-beleving had gezien. Het begon gelijk bij mij te kriebelen… Tijd om het zelf te gaan ontdekken. Maar ja… dan moeten er nog wel een aantal attributen besteld worden. Onlangs had ik al een prachtige hondenhalsband besteld en dit keer heb ik mijn oog laten vallen op een bot. Niet zomaar een bot, maar een bot van siliconen, de perfecte puppygag!

Deze siliconen bot gag voelt bijna fluweelzacht aan en zit daarom echt prettig in de mond van je sub, pet of pup. Als ik mijn vingers langs het bot laat glijden, vraag ik mij af waarom alle gags niet op deze manier zijn gemaakt. Dit voelt echt fijn in je mond. Juist omdat het materiaal wat zachter is waardoor je dus echt je tanden erin kunt zetten, zonder deze te beschadigen. Mijn subpup is zichtbaar blij met zijn nieuwe gag en dat is verbazingwekkend. Mijn sub is namelijk altijd bang dat zijn kaken ‘op slot’ gaan bij het gebruik van een gag en dit is de eerste gag, waarbij hij dat gevoel niet heeft.

Leuke details

Extra leuk is de gesp aan het riempje waarmee je de gag vast maakt rond het hoofd. Het gespje heeft namelijk de mogelijkheid er een slotje aan vast te maken. Een leuk detail! Dit maakt het voor je pup onmogelijk de gag zelf te verwijderen. Ik hou van dat soort details. Ik word er vrolijk van. Het zijn juist dit soort details waaraan je kunt zien dat er over een product is nagedacht.

Ook het riempje is gemaakt van een zacht materiaal, waardoor ook deze in het gezicht als prettig wordt ervaren. Het riempje heeft veel gaatjes, zodat hij op iedere gewenste lengte kan worden vast gemaakt. Deze gag past iedereen en het verstellen gaat erg eenvoudig.

Fijn in je mond

Heb je niks met puppyplay? Ook dan is deze bot gag nog steeds een aanrader! In deze gag kan je sub zijn tanden zetten, zonder deze te beschadigen. En dat het de vorm van een hondenbot heeft, is alleen maar een prettige bijkomstigheid voor die teef van je.

Productbespreking - Siliconen bot gag Productbespreking - Siliconen bot gag

In de praktijk

Deze bot gag is gemaakt van premium siliconen. Hij ziet er verrassend echt uit en toch voelt hij totaal anders aan. Het bot heeft een lengte van 15,2 cm en is 2,5 cm dik.
De gag wordt geleverd in een mooie verpakking. Alles ziet er erg verzorgd uit, zelfs tot in de details is deze gag mooi afgewerkt. Dit is een fijn stukje speelgoed, perfect geschikt voor mening rollenspel.

Productbespreking - Siliconen bot gag

Waardering Siliconen bot gag

Uiterlijk 5 mooi gemaakt van fijn materiaal
Gebruikersgemak 5
Prijs/kwaliteit 5
Vaker gebruiken: Ja absoluut!
Aanbevelen Ja zeker weten
Eindcijfer 10

Ik geef eigenlijk nooit een 10 omdat ik van mening ben dat er altijd iets te verbeteren valt, maar bij deze bot gag kan ik echt niets vinden, wat nog beter zou kunnen. Vandaar mijn allereerste dikke, vette 10!

Technische productinformatie

Naam Siliconen bot gat
Merk Master Series
Gewicht 209 gram
Materiaal siliconen
EAN 0848518013910
Kleur wit met zwart
Prijs 52,95 euro

Verkoopinformatie

Deze siliconen bot gat is te koop bij www.bdsmstore.nl.

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

Productbespreking - Siliconen bot gag

Een reactie

Geef een antwoord