Productinformatie – Body bondagetape

Productinformatie - Body bondagetape
lijn bdsm

Body bondagetape – Multifunctioneel tape… waar je alle kanten mee op kant!

Algemene informatie Body bondagetape

Ik hou van bondage. Of dat nou met touwen is, kettingen, boeien, folie of met tape, dat maakt eigenlijk niet zoveel uit. Ook mijn sub kan er erg van genieten. Niet alles hoeft immers pijn te doen, soms kan de beperking van het niets kunnen, als een enorme bevrijding voelen. Niks kunnen, is niks hoeven en niks hoeven geeft je de mogelijkheid je hoofd volledig leeg te maken. En dat kan soms behoorlijk welkom zijn.

De bondagetape wordt snel discreet bezorgd. Na het uitpakken zie ik gelijk dat dit geen folie is, maar sterke (niet plakkende) tape. Het doet mij een beetje denken aan die kleine rollen bondagetape die in allerlei kleuren te koop zijn, maar deze is een stuk breder (30 cm). Dat prikkelt gelijk mij fantasie! Want met deze tape kun je veel meer doen dan alleen een bondage. Wat dacht je van het maken van je eigen kinky kleding? Leuk voor een spannend avondje! De kwaliteit van de tape is sterk, misschien niet voor meerdere keren gebruik, maar het gaat absoluut niet snel kapot.
Er zit genoeg tape op de rol voor één (of twee) volledige bondage, maar ik wil er graag vaker mee doen, omdat ik het zo’n mooi materiaal vind. Dus maak ik eerst een pikant rokje voor mijn sub. Het materiaal staat prachtige bij zijn nieuwe laarzen, maar ik heb meer voor mijn sub in petto!

Nadat mijn sub rond loopt in zijn sexy zelfgemaakte rokje en voor mij een heerlijke kop koffie heeft gemaakt, wil ik graag verder gaan met de bondagetape. Ik laat hem op zijn knieën voor mij zitten en tape zorgvuldig zijn gezicht in. Natuurlijk zorg ik ervoor dat zijn mond vrij blijft, zodat hij wel kan blijven ademhalen. Met zijn mond ga ik uiteindelijk iets anders doen. Wanneer hij namelijk eenmaal ingetapet zit, begin ik hem te kussen. Omdat zijn neus onder de tape verborgen is, lukt het hem niet meer om zelf adem te halen. Ik blijf hem goed in de gaten houden als ik hiermee bezig ben, zodat het spannend en leuk blijft, maar niet gevaarlijk. Breath control is absoluut een intense beleving, maar je moet goed weten waar je mee bezig bent. Mijn sub zie ik echter enorm genieten, hij vertrouwt mij volledig en dat maakt dit spel zo mooi en bijzonder. Ik hou van controle en hoe mooi is het, de controle te hebben over iemand zijn ademhaling…!

Productinformatie - Body bondagetape
Productinformatie - Body bondagetapeProductinformatie - Body bondagetape

In de praktijk

Bij levering is de body bondage tape verpakt in karton, als bescherming van de mooie tape. De rol heeft een lengte van 20 meter en is prima geschikt voor beginners en gevorderden. De tape is sterk en stevig, waardoor het wat lastig van de rol af wikkelt, het voordeel is dat de tape niet blijft plakken op de huid en niet snel scheurt.

De rol heeft een breedte van 30 cm, zodat hij voor meerdere doeleinde geschikt is. Je fantasie is de enige beperking. Als je een volledige bondage geeft, zorg er dan altijd voor dat je een goede schaar (liefst een verbandschaar) in de buurt hebt, waarmee je je sub snel kunt bevrijden. Met je blote handen is de tape nagenoeg niet kapot te krijgen.

Als je besluit ook het hoofd van je sub in te tapen, zorg er dan altijd voor dat hij op één of andere manier kan blijven ademhalen. De tape is immers niet luchtdoorlatend. Wel kan je er een klein beetje doorheen kijken, als je slechts één laag rond de ogen bindt.
Je kunt de tape natuurlijk ook voor een gedeeltelijke bondage gebruiken, bijvoorbeeld alleen de benen of de armen. Het materiaal is stevig genoeg om je sub goed in bedwang te houden.

Waardering

Uiterlijk5 Mooi stevig materiaal
Gebruikersgemak5 Geschikt voor beginners en gevorderden
Prijs/kwaliteit3 Ik vind het materiaal prachtig, maar het is ook wel erg prijzig, zeker als je het voor een volledige bondage gaat gebruiken.
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer7,5

We zullen de bondagetape absoluut vaker gaan gebruiken, maar waarschijnlijk niet voor een volledige bondage omdat ik dat zonde vind van de hele rol. Dan gebruik ik daar liever een bondagefolie voor, wat een stuk voordeliger is. Gedeeltelijke bondage vind ik wel heel erg leuk, of een gezichtsmasker of kinky outfit. Het is absoluut mooi materiaal.

Technische productinformatie

NaamBody bondagetape
MerkOuch
Gewicht886 gram
MateriaalPVC
EAN8714273811318
Kleurzwart
Prijs47,13 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie