Productinformatie – Lederen bondage nekkorset

Lederen bondage nekkorsetLederen bondage nekkorset
lijn bdsm

Lederen bondage nekcorset – Jij bepaalt de stand van het hoofd!

Algemene informatie Lederen bondage nekkorset

Op het moment dat ik het nekkorset in een webshop zie staan, weet ik het direct. Deze wil ik graag hebben! Ik hou van leer, ik hou van overgave middels bondage en bovendien bepaal ik graag alles voor mijn sub. Dus óók hoe hij zijn hoofd moet houden!

Met dit nekkorset bepaal je namelijk dat je sub alleen maar recht vooruit kan kijken, niks nieuwsgierig , flirterig of eigenwijs om zich heen kijken, maar alleen de focus naar voren gericht. Precies dus waar ik van hou.
Wanneer ik het nekkorset binnen krijg, staat er toevallig diezelfde avond nog een spannend BDSM-feestje op het programma. Natuurlijk kan ik niet wachten, dus ik stop het korset in mijn tas om het tijdens het feestje uit te gaan proberen.

Mijn sub weet van niks en kijkt nogal vreemd op wanneer ik ’s avonds het prachtige korset uit mijn tas naar voren tover. Ik zie hem denken: ‘Wat heeft ze nu weer bedacht?’ Maar ik zie ook een twinkeling in zijn ogen want wat hij er van kan zien, lijkt hem te bevallen. Ik bind het nekkorset om zijn nek en trek de veters aan. Zijn hoofd kan nu alleen nog maar rechtuit staan en niet meer om zich heen kijken. Precies goed, voor zo’n slettebak als hij. Het duurt echter niet lang voordat mijn sub mij smeekt om hem af te doen. Hij krijgt het er zichtbaar benauwd van en ik zie paniek in zijn ogen, doordat hij het gevoel heeft dat één van de belijnen op zijn adamsappel drukt. Ik realiseer me op dat moment dat de drukte van een feestje misschien niet het meest geschikte moment is om een dergelijk korset uit te testen. Ik geef gehoor aan de paniek in zijn ogen en doe het korset af en besluit dat ik het op een later moment nogmaals ga proberen, gewoon in de rustige omgeving van ons huis.
Dat moment laat helaas nog even op zich wachten, maar komt er uiteindelijk toch. Ik bind het korset opnieuw om zijn nek maar wederom merk ik dat mijn sub het er enorm benauwd van krijgt, doordat de voorste belijn net op een plekje drukt, wat niet wenselijk is. Ik besluit dat ik het korset op meerdere personen wil gaan uittesten. Ligt het namelijk aan mijn sub? Of ligt het aan het korset?

Helaas krijg ik bij meerdere personen dezelfde reactie. Het korset ziet er prachtig uit maar het doet niet wat je er van mag verwachten. De voorste belijn zou eigenlijk met een kromming het lichaam moeten volgen, maar heeft die kromming net tegenovergesteld, waardoor de bovenste punt precies tegen je keel aan komt, wat een benauwd gevoel geeft. Eigenlijk had die belijn door moeten lopen onder de kin, maar dat doet hij niet. Hij stopt precies op een plek, waar je het eigenlijk niet wil. Mijn sub is dus niet de enige die het er benauwd van krijgt, ook de personen die na hem het korset van mij om krijgen, stuiten tegen hetzelfde probleem.

Doodzonde, want het is echt een prachtig korset!! Het staat hem prachtig en als hij zou doen wat hij zou moeten doen (namelijk zijn hoofd in bedwang houden) zou ik lyrisch over het korset zijn. Maar dat is helaas niet het geval. Dit lijkt meer op breathcontrol dan op een bondage.

In de praktijk

De verpakking van het nekkorset stelt niet zoveel voor, slechts een plastic zakje, maar het korset zelf ziet er prachtig uit. Het is enorm mooi afgewerkt en je ziet dat er aandacht aan het product is besteed. Er zitten diverse belijnen in, om het hoofd recht te houden en aan de achterzijde kun je met een veter het korset aan rijgen.
Het leer is van mooie, soepele kwaliteit en stevig, daar waar het stevig moet zijn. De pasvorm is verstelbaar door de veters aan de achterzijde wat strakker of losser te doen.
Het korset is absoluut prachtig om te zien.

Waardering

Uiterlijk5 Prachtig afgewerkt
Gebruikersgemak4 Kwestie van veters strikken
Prijs/kwaliteit3
Vaker gebruiken:Nee. Jammer genoeg niet, op zich lijkt het een fantastisch product, maar door die ene belijn die voor mijn gevoel niet goed zit, zal ik hem niet vaker gaan gebruiken.
Wel ga ik proberen om er zelf wat aan te sleutelen zodat hij uiteindelijk misschien toch nog goed gaat zitten. Want het liefst zou ik hem veel vaker gaan gebruiken.
AanbevelenNee. Niet op deze manier, of er moeten mensen zijn die het prettig vinden wanneer er iets tegen hun keel aan drukt.
Eindcijfer5

Ik vind het echt heel jammer van dit product dat hij net niet goed zit. Het nekkorset zelf ziet er namelijk fantastisch uit. Ik ga ook zeker proberen zelf (of via de schoenmaker) iets aan het korset te doen, zodat hij uiteindelijk goed komt te zitten en niet langer meer zijn doel voorbij schiet. Hopelijk gaat het lukken, want het korset is verder gewoon hartstikke mooi.

Technische productinformatie

NaamLederen bondage nekkorset
MerkStrict Leather
Gewicht206 gram
EAN0811847018062
Kleurzwart
Materiaalleer
Prijs199,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Meer informatie over bondage

nekcorset 3 klein
BDSMforyou lijn

Geef een reactie