De Sissytraining gaat beginnen!

De afgelopen dagen waren druk, voor zowel Meesteres Moriah als voor mij. Mijn vrouw had wel regelmatig whatsapp contact met Meesteres Moriah over mijn sissytraining, en ik zag haar ook regelmatig glimlachen. Ik stelde geen vragen, want ik wil het allemaal zelf beleven zonder dat ik zou weten wat er zou gaan gebeuren. En mocht je nu denken dat ik de CB af mocht doen, die ik bij onze ontmoeting om moest doen in het toilet van het restaurant, helaas. Die CB bleef om. Gelukkig lukte het plassen wel. Wel onhandig maar uiteindelijk wende het wel. Mijn vrouw had mij een aantal keren verleid, om mij uit de tent te lokken. Maar ja wat op slot zit, zit op slot. En dit zou toch in overleg moeten met Meesteres Moriah, want dat was nu eenmaal de afspraak.

Sissytraining

Vies ding

Na twee dagen zei mijn vrouw dat ik nu toch eens dat vieze ding uit de CB moest halen en de boel moest schoonmaken. Ik keek haar bijna in paniek aan. Hoe dan? “Nou, kijk eens wat ik hier heb?” En ze pakte een sleuteltje uit haar nachtkastje. “Je meesteres en ik hebben ook afspraken gemaakt. Dus hup schoonmaken dat vieze ding en daarna laat je aan me zien dat alles schoon is en dan kan dat nutteloze ding weer in de CB”. Ik knikte en ging naar de badkamer, waar ik onder de douche sprong en mijn pik waste. En met een toycleaner maakte ik de CB schoon. Mijn vrouw zat inmiddels aan de telefoon met Meesteres Moriah althans zo klonk het. Ik liep de slaapkamer in, en liet alles aan mijn vrouw zien. Ze sloeg hard op mijn pik en ik kromp ineen.

Een appje, de sissytraining is begonnen!

Mijn vrouw zette het beeld van het facetime telefoongesprek op mij en ze zei “kijk eens Moriah, het ding is weer schoon dus kan weer achter slot en grendel”. Meesteres Moriah begon keihard te lachen en zei “Helemaal gelijk, weg met dat ding”. Mijn vrouw deed het slotje erop nadat ik met veel geklungel alles in de CB had gestopt. Het sleuteltje ging weer in haar nachtkastje. Ze spraken samen nog even terwijl ik mij klaarmaakte om naar bed te gaan. Inmiddels was het gesprek afgelopen, en ze keek me triomfantelijk aan. “Je hebt een appje van je meesteres” zei ze.

Ik wou direct mijn telefoon pakken. “Wat doe jij nu” zei ze. “Euh mijn telefoon pakken?” zei ik met een rood hoofd. “Nou dacht het niet, pak eerst maar even een glaasje water voor me en dan mag jij je telefoon pakken”. Ik bracht mijn vrouw een glaasje water, en pakte daarna mijn telefoon. Mijn hart begon te bonzen en mijn konen kleurden rood.

Roze slipje

Ik las het bericht van Meesteres Moriah. “Ineke, ik verwacht je volgende week donderdag om 11 uur op mijn adres. In de tussentijd zorg jij dat jij een roze slipje gekocht hebt, zoiets als deze”. En ik klikte op de link. Mijn pik wist zich even geen weg in de CB, ik verkromp van de pijn. Mijn vrouw zat al te lachen, die wist natuurlijk wat er ging gebeuren. Ik ging verder met lezen. En Ineke, koop een buttplug, of misschien twee, want ik kan je verzekeren, je gaat er steeds meer in krijgen. Ik hou van glimmertjes om naar te kijken dus deze lijkt mij wat voor je. Ik klikte op de link. En weer begon mijn pik te bewegen.

Het liefst was ik nu gaan rukken, maar dat is weer tegenstijdig met wat ik wil. Ik antwoordde: “Dat doe ik Meesteres Moriah, ik wens u een fijne nacht”. “Ik ben nog niet klaar Irene. Ik wil dat je iedere dag het slipje gaat dragen, ook naar je werk toe. En ik wil dat je minimaal een half uur per dag de buttplug in je kont stopt. Vergeet geen glijmiddel te gebruiken. Droom lekker”. Ik antwoordde met: dank U Meesteres, ik voer Uw opdrachten uit. Nogmaals dank”.

Masturberen

Ik bracht mijn telefoon naar de woonkamer. En ging bij mijn vrouw in bed liggen, die inmiddels haarzelf aan het verwennen was aan het gezoem te horen. Ik hoorde haar kutje gewoon soppen. Ik wist niet hoe ik het had. Ze deed dat natuurlijk vaker, maar toen zat mijn pik nog niet opgesloten en kon ik vrij rukken. Nu kon dat niet. Mijn vrouw begon erg te kreunen, en kwam klaar met een enorm geluid. Ik gaf haar een kus, en we knuffelden nog even. Ze kneep nog even in mijn tepels, en zei “Zo dus, de training is begonnen”. Ik knikte en glimlachte.

We gingen lepeltje lepeltje liggen. Ik kon eerst niet slapen, want dacht aan het dragen van het roze slipje. Roze is echt mijn kleur. En dat ik dan zonder het slipje uit te doen, de buttplug mijn kontje in kan drukken. Mijn pik verstijfde. En o wat had ik nu veel zin al om iets in mijn kontje te drukken. Morgen maar even op zoek naar de juiste maten. Of verschillende maten. Ik zuchtte diep en kon niet wachten tot volgende week donderdag.

Meer informatie

Blogs van sissy Ineke
Meer verhalen in ‘Uit het dagboek van…’

BDSMforyou lijn