Productbespreking – Strict Leather 121.9 Whip

Strict Leather 121.9 Whip
lijn bdsm

Strict Leather 121.9 Whip – Voor gegarandeerde rode striemen in je huid…

Algemene informatie Strict Leather 121.9 Whip

Wat sommige vrouwen hebben met tasjes of schoenen, heb ik met zwepen. Ik ben van mening dat een Dame nooit genoeg zwepen kan hebben. Ik heb ze het liefst in allerlei maten, vormen, kleuren en modellen. Een leren zweep van deze lengte, had ik nog niet. Wel wat korter, ook wat langer, maar dus nog niet eentje die daar tussenin zit.

Deze single tail is geen zweep voor de beginnende BDSM’er, want deze zweep is gemeen. Niet een beetje gemeen, maar echt heel erg gemeen. Zou je er niet goed mee slaan, dan zou je zomaar lelijke littekens in het gezicht kunnen maken. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Dit is een zweep die wat ervaring nodig heeft en dan nog… dan nog raad ik je aan om met deze zweep eerst te oefenen op een kussen of badjas, voor je er serieus mee aan de slag gaat. Want striemen zijn met deze zweep verzekerd en die wil je natuurlijk wel heel gericht aanbrengen.

Doordat het gewicht van de zweep zich grotendeels in het handvat bevindt is slechts een korte beweging vanuit de pols voldoende, om de zweep te laten knallen. De zweep is zacht en soepel maar heeft nog wel wat slagen nodig om goed ingeslagen te worden en het leer soepel te laten worden, waardoor hij nog prettiger slaat. Hoe meer hij is ingeslagen hoe soepeler en gerichter je ermee kunt slaan.

De zweep is maar liefst 121.9 cm lang en dat is lang… hierdoor heeft het uiteinde van de zweep een enorme zwiepkracht, waardoor hij gemeen op de huid kan komen. Zelfs als je zacht slaat, laat deze zweep zijn sporen na. Mooi, prachtig en vooral intens voor de doorgewinterde sub, maar zeker geen zweep om mee te beginnen.

Strict Leather 121.9 WhipStrict Leather 121.9 Whip

In de praktijk

De Strict Leather 121.9 cm Whip is gemaakt van zacht en soepel leer wat mooi in elkaar is gevlochten. Het handvat bestaat uit een Turkse knoop en heeft een gevlochten lus waaraan je de zweep kunt ophangen of om je pols kunt doen, tijdens het slaan.
De zweep is 121,9 cm lang en dat is een stuk langer dan de gemiddelde zweep.

De zweep is prachtig om te zien en ligt heel fijn in de hand. Deze single tail is echt een mooie aanvulling op de zwepencollectie van de meer ervaren BDSM’er. Eigenlijk mag hij in geen enkele (ervaren) zwepencollectie ontbreken.

De zweep wordt geleverd in een plastic hoes, wat afbreuk doet aan de kwaliteit van de zweep. Deze zweep verdient gewoon een mooie verpakking. Gelukkig gaat het uiteindelijk om de zweep en daar is echt helemaal niks mis mee!

Strict Leather 121.9 Whip

Waardering Strict Leather 121.9 Whip

Uiterlijk5 mooi gemaakt met fraaie afwerking
Gebruikersgemak5 niet geschikt voor de beginner
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja absoluut!
AanbevelenJa zeker weten
Eindcijfer9

Technische productinformatie

NaamStrict Leather 121.9 Whip
MerkStrict Leather
Gewicht434 gram
Materiaalleer
EAN0848518007322
Kleurzwart
Prijs159,95 euro

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen

BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie