Uit het dagboek van… Slavin Katinka Naar het strand…

In ‘Uit het dagboek van… slavin Katinka’ lees je de ervaringen van de eerste voorzichtige stapjes van slavin Katinka, uit het hoge Noorden, in de wereld van BDSM. Zij is sinds kort onder haar hoede genomen door Meesteres Moriah en ze mag nu bewijzen dat zij haar bescherming waard is. slavin Katinka vindt het natuurlijk leuk als jij (hieronder) een reactie achterlaat. In deze blog gaat slavin Katinka naar het strand en wordt ze een varkentje…

Naar het strand

Een dagje naar het strand…althans dat dachten we

“Hup spullen pakken en we gaan” gebood Meesteres Moriah. 2Bees en ik pakten braaf de spullen op die in de gang stonden. We deden allebei een rugzak op onze rug en er lag een lange, zwarte langwerpige tas met de parasols erin. Dat was handiger met tillen. Het was best warm en dan zijn parasols erg fijn op het strand. We liepen naar de auto en deden alles in de kofferbak. 2Bees reed en Meesteres Moriah zei op een gegeven moment dat hij linksaf moest slaan.

2Bees zei: dat is niet naar het strand Meesteres. Heb ik jou wat gevraagd? Zei ze. “Nee Meesteres”  en 2Bees deed wat hem gevraagd werd. We kwamen aan bij een bos en in de verte zagen we een klein strand bij een meertje. “OOOO dat is mooi” zei ik. Meesteres Moriah glimlachte. “zo en nu trekken jullie je kleren uit” sommeerde Meesteres Moriah ons. Met grote ogen keken wij beide Meesteres Moriah aan. “wat staan jullie daar nu dom naar mij te kijken, hup opschieten!” Snel trokken wij onze kleren uit. We mochten onze sneakers aanhouden. Dat leek wel wat dom vond ik.

Varkentjes

Meesteres Moriah gaf ons allebei een riem aan. Omdoen om je middel! Meesteres Moriah bond daarna ons met een touw aan elkaar vast. En O my god, ze pakte de varkensmaskers. We kregen allebei een varkensmasker op! En dan kun je echt niet zo heel veel meer zien behalve als je focust direct voor je. Ze duwde ons allebei een tube zonnebrandmiddel in onze handen. “Insmeren! Want ik wil niet dat mijn varkentjes verbranden. Ik smeerde mij zo goed als zo kwaad als het kon in, want tja 2Bees was zich ook aan het insmeren en wij zaten aan elkaar vast. Maar wel zo dat we voldoende bewegingsruimte hadden.

Ik smeerde de rug van 2Bees in. En wat zag ik nu? De zonnebrandcrème was roze!!!!! We hoorden Meesteres Moriah keihard lachen. “Jullie zien er geweldig uit, varkentjes!! Nu hup spullen uit de auto”. Wij pakten de spullen, en Meesteres Moriah pakte een touw en bond deze aan ons vast zodat wij aan de “riem” zaten. Meesteres Moriah liep voor ons en ze trok ons mee. We liepen in haar beleving niet hard genoeg en pets! Ze haalde uit met de cane! Waar had ze die nu zo gauw vandaan gehaald? Door het beperkte zicht van het varkensmasker konden we weinig zien.

Prikkels

We liepen een poosje achter Meesteres Moriah aan en ineens stopte ze. We botsen bijna tegen haar op. “Jullie gaan nu in het gras lopen”, en auwwwwww dat waren dus brandnetels! En 2Bees sprong alle kanten op en ik viel. Precies met mijn kutje in de brandnetels. En Meesteres Moriah stond te lachen doordat wij zo idioot deden van de pijn van de brandnetels. 2Bees moest lachen dat ik viel. Dus ik probeerde hem ook omver te trekken. En daar was de cane van Meesteres Moriah weer, doordat wij zo aan het touw trokken, vond zij dat zeker niet leuk. En pets, pets. Ik stond weer op en we liepen gauw door. Jeetje dat was niet fijn, kutbrandnetels.

Grapje

“Kijk eens varkentjes wat een mooie boomstam, daar kun jij precies overheen liggen 2Bees” zei Meesteres Moriah. “En jij gaat op de uitkijk staan slavin!”. Meesteres Moriah maakte mij los. Ik deed wat mij gevraagd werd. Ik ging een stuk verderop staan, zonder varkensmasker anders kon ik nog niet veel zien. En ondertussen was ik nieuwsgierig wat 2Bees moest ondergaan. Ik zag dat Meesteres Moriah hem vastbond, en hij voorover moest gaan liggen over de boomstam heen.

Hij kreeg flinke tikken met de Schotse zweep. Hij gilde als een mager speenvarken. Daarna moest hij rechtop gaan staan en Meesteres Moriah zette een paar klemmen op zijn ballen. Zijn pik reageerde meteen door de aanrakingen van Meesteres Moriah. “vies varken! Je drupt nu al, gatver”. En ze sloeg op zijn pik. Ze kneep keihard in zijn tepels, en ik zag 2Bees heen en weer springen.

Er komt iemand aan!

Eigenlijk was dat een mooi moment om ze te laten schrikken. Dus ik riep keihard “er komt iemand aan!!!!” Ik moest zelf natuurlijk hier zelf het hardst om lachen. Meesteres Moriah niet, 2Bees vond het ook wel grappig, want zo ontsprong hij de dans. “O jullie vinden jezelf grappig?” en in koor zeiden wij “ja Meesteres”. Ook dat was voor ons zo hilarisch dat we moesten lachen. Meesteres Moriah vond het totaal niet grappig en bond ons weer aan de touwen vast. “Varkensmaskers weer op! Spullen mee!” En ze trok ons mee. We liepen een poosje en ik moest toch nog gniffelen om mijn grap. Maar wist ook dat Meesteres Moriah mij zou straffen of ons beiden.

Rollebollen

Ineens werd het wat glibberig. “Staan blijven” zei Meesteres Moriah. En ze maakte ons los. Mijn sneakers sopten vast aan de grond. “zo en nu gaan jullie je eens goed gedragen als varkens en gaan jullie liggen en rollen”. Uiteraard stribbelden wij tegen maar de cane was voldoende. We gingen liggen en we rolden door de modder. En Meesteres Moriah bulderde van het lachen. “stelletje vieze varkens! Dat is waar jullie goed voor zijn, rollen in de modder” en terwijl ze dat zei prikte ze met de cane in ons vlees.

Jullie hebben goed spek op de botten, stelletjes vieze varkens!” “gatver, jullie zijn echt smerig!”. Meesteres Moriah genoot van de aanblik terwijl ze ons af en toe prikte en deelde af en toe een pets uit. “zo jullie staan op de foto en de hele wereld mag zien wat voor vieze varkens ik heb” zei ze op een gegeven moment. “Opstaan, we gaan weer verder”. Moeizaam door al het geglibber stonden we op. Best wel hilarisch. Maar de modder zat overal. En weer bond ze ons vast, en gingen we door.

Straf

“Zo slavin, jij dacht dat je grappig was?!” zei Meesteres Moriah terwijl ze mij los maakte en ik werd met mijn rug tegen een boom aan gezet en kreeg ik tepelklemmen op mijn tepels “stil blijven staan en verroer je niet”. 2Bees moest op de uitkijk gaan staan, maar niet voordat zijn piemel gekooid werd. Hij zou het niet in zijn hoofd meer halen om dezelfde grap uit te halen. Toen 2Bees op de uitkijk stond, zag ik dat Meesteres Moriah een lange zweep pakte, en ze sloeg me keihard op mijn lijf, mijn borsten begonnen te gloeien en zei “vind jij jezelf nog steeds zo grappig”.

Vies geil varken!

Tja toen moest ik nog lachen, ze sloeg me een paar keer keihard op mijn kutje. En toch wond dat mij op. “Ik zie je kut glinsteren in de zon” zei Meesteres Moriah, “wat ben je toch voor vies, geil varken, jij bent gewoon een geile slet, niets meer, niets minder”. “En als je niet stil blijft staan, bind ik je vast”, och ik bind je sowieso wel vast”. En zo stond ik vast aan een boom, en eigenlijk was dat best heel spannend. Ik kon niets zien, want ik moest me omdraaien zodat mijn buik tegen de boom aanzat. En daar kwam de zweep weer, de cane, de Schotse.

Haar hele arsenaal wat ze mee had kwam voorbij. En ze bleef slaan “Benen wijd” zei ze en ik deed wat mij gezegd werd. Ze sloeg een paar keer tussen mijn benen. Even was het rustig, en ineens voelde ik iets kouds over mijn rug. Ze had haar mes gepakt en scratchte over mijn rug. En ze ging al lager, ik voelde hoe ze het mes over mijn billen liet gaan en stiekem hoopte ik dat ze door mijn schaamlippen zou gaan met het koude staal.

Dildo

En blijkbaar kon ze mijn gedachten lezen…en zei “duw je kont naar achteren” Omdat ik toch al opgewonden was geworden deed ik dat al automatisch. Ze liet het mes over mijn schaamlippen tussen mijn benen gaan. “Vieze geil varken!, jij bent gewoon klaar om genomen te worden!”. En ze sloeg me een paar keer met de cane op mijn billen precies op dat stukje waar ze ook net mijn schaamlippen kon raken. Ik voelde dat mijn kutje droop.

En was niet meer bezig met het feit dat er iemand aan kon komen. Ik stond daar geheel vrij van gedachten, vol overgave, vastgebonden, naakt, en met een enorm druipend kutje. Meesteres Moriah sloeg met een stok op mijn billen.

Dildostok

Oo die heb ik eerder gevoeld, en ik wist dat daar een dildo aan zat. Meesteres Moriah drukt de dildo mijn kutje in. “Geil varken, geen glijmiddel nodig he,  vies varken”. Ze bewoog twee keer de dildo in mijn kutje, ineens stopte ze. Ik zuchtte en verlangde naar meer. “wat dacht je nou? Dat je Meesteres je kut ging neuken? Nope”.  Meesteres Moriah zette de dildostok zo neer in de grond dat de dildo in mijn kutje bleef en ik iets kon bewegen. “zo zelluf doen, dat zeg je toch altijd, vies geil varken! Beweeg je varkenskutje dan!”.

Ik voelde dat ik nog meer begon te blozen, maar omdat ik supergeil was bewoog ik als een bezetene op de dildo. En ik kwam…..en kwam….want Meesteres Moriah gaf mij toestemming.

Varkenspik

“2Bees, hier komen!” hoorde ik Meesteres Moriah zeggen. Ik kon nog steeds niets zien, maar dat boeide me totaal niet. “zo vies varkentje dan zal ik die varkenspik van je eens bevrijden” zei Meesteres Moriah tegen Sub2Bees. Ik weet niet wat Meesteres Moriah verder deed bij 2Bees want dat kon ik niet zien, maar ik hoorde2Bees vaak auw zeggen, en nee Meesteres Moriah geen brandnetels. Ook hoorde ik de slagen van de schotse zweep. Ik zat nog steeds in mijn eigen wereldje. Dus ik kon me niet echt beelden vormen. Wat ik wel hoorde is dat ze zei “vies varken, je hebt 30 seconden om die varkenspik van je af te trekken.

Meesteres Moriah maakte mij op een gegeven moment los, ik kuste haar voeten en ik mocht even rusten tegen haar warme boezem. 2Bees kwam er ook bijstaan. Wij knielden daarna voor onze Meesteres en bedankten haar voor deze prachtige dag.

Slavin katinka

Meer informatie

Slavin Katinka: Spelen met een dildo

Bronvermelding

Afbeelding: 123rf.com

Lijkt het jou ook leuk je dagboekverhalen te delen met onze bezoekers? Stuur dan een mailtje aan mrsmoriah@bdsmforyou.nl. Wie weet, worden jouw gedachten en ervaringen dan binnenkort ook wel gelezen door anderen. Hoe spannend is dat!

BDSMforyou lijn