Wat is een sling?

Het woord “sling” kent meerdere betekenissen. Het kan een oud wapen zijn, dat werd gebruikt om projectielen, zoals stenen, te slingeren. Of een draagband, die gebruikt wordt om een gewonde arm of schouder te ondersteunen. Een babydraagdoek, wordt ook wel eens sling genoemd en het verwijst ook naar een type cocktail, zoals de bekende Singapore Sling, bestaande uit een mix van gin, kersenlikeur, citroensap, en andere ingrediënten. Maar als we het op deze site over een sling hebben, bedoelen we natuurlijk een soort (vaak lederen) hangmat of hangstoel, speciaal gemaakt als hulpmiddel bij seksuele activiteiten.

Wat is een sling?

Waar is de sling voor bedoeld?

De meeste slings bieden ondersteuning in de rug en heeft speciale riemen om de benen hoog te houden. In deze positie ligt de sub of slavin precies goed voor uitdagende standjes. En dat terwijl zij of hij heerlijk boven de grond zweeft. Het biedt mogelijkheden voor vaginaal plezier maar natuurlijk ook voor anale pret.

Verschillende types

Er zijn verschillende soorten slings verkrijgbaar. De meeste modellen moeten met stevige kettingen worden bevestigd aan het plafond of aan de muren. Ook zijn er speciale frames verkrijgbaar waar je de sling in kunt bevestigen. Deze vergen wel de nodige ruimte.

De lederen schommel binnen de BDSM

Hoewel de sling in eerste instantie misschien seksuele fantasieën oproept, is het ook een fijn attribuut binnen de BDSM. Je kunt er een sub prima op vastbinden, in combinatie met touw of met gebruik van boeien. Hij of zij kan geen kant op en op die manier blijft er een gewillig subje over die is overgeleverd aan jouw fantasie.

sling
sling
sling
sling

Hoe bevestig je de sling?

  1. Kies een sling die bij jou past. Let op de draagkracht .
  2. RTFM, duidelijk toch? Of moet ik deze afkorting voor je uitleggen. Nou vooruit: Read The Fucking Manual.
  3. Zorg voor stevige (schommel) haken aan het plafond (of muur) die het gewicht kunnen dragen.
  4. Maak de kettingen vast aan de haken én aan de sling en maak ze op maat. (Je wilt niet scheef liggen).
  5. Zorg dat de sub altijd met zijn/haar hoofd wat hoger ligt dan de rest, om duizeligheden te voorkomen.
Meesteres Moriah

Meer informatie

Wat is een speculum of eendenbek?
Touw voor de bondage, waar kies je voor?
Beginnen met BDSM

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn