Zweep Staaf van Roestvrij Staal

Maar we noemen het een RVS cane

cane
lijn bdsm

Algemeen RVS Cane

Mijn Meesteres Moriah vindt het fijn om nieuwe speeltjes uit te zoeken, iets wat ze nog niet heeft maar ook specifieke dingen. Dit kunnen dingen zijn die voor haar sub 2Bees geschikt zijn, maar dus ook dingen die ze bij mij vindt passen. Met mij in haar achterhoofd, had ze haar oog laten vallen op een RVS cane. Met canes heeft 2Bees helemaal niks, wat overigens niet wil zeggen dat ze hem dan nooit met een cane slaat. Zeker niet, zou ik zeggen. 2Bees voelt regelmatig de cane ergens op zijn lichaam neer komen, maar dan als straf en niet voor het ‘lekkere’.
Ik kan meer van dit soort dingen genieten, dus ik voelde direct mijn hart harder bonzen toen ze mij de cane in de webshop liet zien.

Voor ik Meesteres Moriah ontmoette had ik geen flauw idee dat ik een fetisj had voor staal. Maar gedurende mijn ervaringen met haar, kom ik daar steeds meer achter. Bijzonder hoe ze steeds nieuwe dingen in mij laat ontwaken. Zo dus ook de fetisj voor metalen producten. Ik denk dan aan messen (knifeplay), het speculum en nu dus de RVS cane.

De volgende dag


Het bestelde pakket met speeltjes kwam, zoals altijd, de volgende dag binnen. Ik was een paar dagen bij mijn Meesteres om haar te dienen en om haar naar afspraken te rijden. Dus ik nam zelf het pakje in ontvangst. Uiteraard mocht ik het niet openmaken. Pas later op de avond pakte mijn Meesteres het pakket uit. Ik hoorde haar goedkeurende geluiden maken. De cane zat mooi verpakt in een stoffen hoesje. Het trok direct mijn aandacht en mijn hart ging direct als een razende tekeer. Ik hoopte dat mijn Meesteres de cane uit de hoes ging nemen maar helaas, ze pakte de cane niet verder uit. Wel zag ik een tevreden blik in haar ogen. Ik kon niet wachten totdat ik mocht kennismaken met haar nieuwe speeltje. Maar helaas, ze stuurde me naar bed.

Opschieten

Ik lag nog lekker te dommelen toen mijn telefoon ging. “Schiet je nog op, lui varken! Je gaat nu als de sodemieter koffie en ontbijt voor me maken en daarna ga je linea recta naar de badkamer om te douchen!” zei mijn Meesteres aan de telefoon. Ik sprong, nou ja bij wijze van spreken, uit bed en ging snel koffie en ontbijt voor haar maken. Ik bracht het haar in de slaap/speelkamer waar zij al fris en fruitig op haar bed zat. “We gaan foto’s maken voor de website en dan kun je daarna mijn slaapkamer doen, bedden verschonen en alles even lekker soppen. O en vet varken, ga direct ook maar op de weegschaal staan, hebben we dat ook weer gehad”.
“Ja Meesteres” stamelde ik. Ik ging op de weegschaal staan en zag direct dat ik het streefgewicht wat ik van Meesteres Moriah had gekregen, niet had gehaald. Dat beloofde niet veel goeds. Met het schaamrood op mijn kaken ging ik snel de badkamer in.

Naakt

Schoon en bloot verscheen ik weer voor haar, waarop ze direct reageerde met: “Wat dacht je nou zelf? Dat ik aan naaktfotografie doe?”. Ik schudde mijn hoofd. Ze wierp mijn zwarte hoge laarzen en een rood korset toe. “Dit trek je aan, slet! Je gaat er als een slet bijstaan, want dat ben je!”. Ik trok rap alles aan en Meesteres Moriah maakte de foto’s. Zij is een Miss Perfect dus het waren wat onhandige houdingen die ik lang vol moest houden. Ze legde de RVS cane op mijn rug en een deel op mijn billen. Ik kreeg er kippenvel van en mijn hart maakte sprongetjes van de spanning. Er gingen allerlei dingen door mijn hoofd. Zal de cane pijnlijk zijn? Of zal het meevallen? Zal ze het nu gaan uittesten op mij of niet? Mijn Meesteres Moriah is onvoorspelbaar.

cane

Met de borsten bloot

Uiteindelijk legde ze haar fototoestel weg, met de mededeling: “Het is nu een fijn moment om direct maar eens even die 1.400 zweepslagen uit te delen die je deze week hebt verdiend. Ik knikte braaf, maar eigenlijk had ik willen zeggen: “Maar Meesteres, het is nog heel vroeg in de ochtend en…” maar zodra ik mijn mond opendeed, snoerde ze mij direct de mond door stevig haar hand op mijn mond te leggen.

Ze keek doordringend in mijn ogen en zei “Wie bepaalt hier?!” Ze wachtte uiteraard niet op mijn antwoord, pakte mij bij mijn lange haar en sneerde: “Korset uit, want ik wil je hele lichaam gebruiken. Je laarzen hou je aan!”. Ik deed wat mij gevraagd werd. Ze pakte diverse zwepen en paddles van haar zwepenrek af. Veertien om precies te zijn. Ieder goed voor 100 slagen.

In porties van 50


De 100 slagen per zweep werden verdeeld in porties van 50 en ik kreeg ze echt overal op mijn lichaam. Op mijn kutje, mijn benen, billen, borsten, rug, buik. Ze vergat geen enkele plek. Na de eerste 2 porties van 50 pakte mijn Meesteres Moriah de RVS cane. De cane waar ik zo naar uitgekeken had. Ze sloeg om en om vijf slagen op mijn ene borst, toen op de andere. Mijn billen deed ze allebei tegelijk. En auwwwwwwwwwwwww wat pijnlijk. Ik zag mijn Meesteres glimlachen. En ik kon alleen maar denken aan hoe ‘nasty’ de cane aanvoelde. Maar als mijn Meesteres geniet dan weet ze dat ik haar nog meer wil laten genieten. Nadat ik alle 1.400 slagen had geïncasseerd met de klaargelegde slaginstrumenten pakte ze nogmaals de RVS cane om af te sluiten. Ze sloeg de sporen in mijn borsten en mijn billen. Mijn tranen begonnen te lopen. Na afloop troostte ze me en mocht ik in haar armen even bijkomen. Terwijl ze door mijn haren streelde, zei ze dat ze trots op me was. Ik glimlachte door mijn tranen heen.

cane

Trots

Toen 2Bees thuiskwam liet ik vol trots mijn marks aan hem zien. En nu is het wachten op de volgende keer met de RVS cane waarbij ik hoop dat ik dan op mijn rug mag liggen.

RVS cane

De cane is echt prachtig, hij is alleen niet zo handig ingepakt. Ter bescherming van het RVS handvat is deze in plastic verpakt. Prima natuurlijk, maar dit was met plasticband dicht geplakt. Echter er zit een leren koortje aan de cane (waarmee je de cane heel handig kunt ophangen) maar… daardoor kon je het plasticband niet zo makkelijk openknippen. De kans was groot dat het koortje doormidden geknipt zou worden. Dus dat was nog wel even een pittige klus. Gelukkig is het uiteindelijk goed gegaan.

De cane zit verpakt in een stoffen hoesje. Handig bij het meenemen. Schoonmaken kan gewoon met een toycleaner. Een slavin of een sub kan dat prima zelf.

cane

In de praktijk

Een prachtig afgewerkte cane van roestvrijstaal, het handvat van plm. 11 centimeter ligt lekker in de hand. Niet te lang, niet te kort. Helemaal prima. De totale lengte is 63,5 centimeter.

Waardering

Uiterlijk 5  
Gebruikersgemak 5  
Prijs/kwaliteit 5  
Vaker gebruiken Ja  
Aanbevelen Ja  
Eindcijfer 9,5  

De RVS cane kun je prima overal gebruiken, op speelfeesten en thuis. Pas wel op met het uitdelen van tikken aan andere subs/slaven. De cane is erg pijnlijk en laat sporen na.

Technische productinformatie

NaamZweep Staaf van Roestvrij Staal
MerkMaster series
Gewicht230 gram
MateriaalRoestvrijstaal (RVS)
EAN0848518004901
KleurZilver
Prijs84,96
cane
cane
Slavin katinka

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
BDSM termen en uitleg – Cane

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn