Booty Sparks buttplug

Booty sparks buttplug
lijn bdsm

Booty sparks buttplug

Sommige producten zijn niet alleen prettig en opwindend in het gebruik, maar ook nog eens fraai om te zien. Bijvoorbeeld deze bijzondere vibrerende buttplug. Als je liefhebber bent van analplay, dan mag deze toy eigenlijk niet in de verzameling ontbreken. Ik moet eerlijk bekennen dat deze uitvoering (Large) voor mijn eigen sub veel te groot is, maar gelukkig is hij verkrijgbaar in drie verschillende maten. Dus ook als je wat minder getraind bent, dan kun je uit de voeten met deze fraaie uitvoering. Kies dan wel voor de kleine uitvoering of medium uitvoering.

Maar wat maakt deze buttplug nou zo bijzonder? Als eerste kan hij vibreren, in maar liefst 7 vibratiestanden. De bediening hiervoor gebeurt niet op de plug zelf (want dat zou onhandig zijn) maar met een kleine afstandsbediening.

Booty sparks buttplug

Afstandsbediening

Het leukste is natuurlijk wanneer deze afstandsbediening wordt bediend door je Dominant, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt er ook in je eentje van genieten. Waar je echter wat minder goed zelf van kan genieten, is het licht op deze buttplug. Of je moet met spiegels gaan werken en jezelf in onmogelijke posities te kronkelen, om iets van de LED-verlichting op te vangen. Voor je Dominant is het echter een extra leuke sfeerverlichting. De plug kent vijf verschillende lichtstanden: donker blauw, licht blauw, roze, groen en rood. Hoe leuk is dat wanneer je rondkruipt met deze plug in je kont! I love it!

Deze buttplug is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: Klein, Medium en Groot. Ik bespreek hier de grootste variant en die is inderdaad behoorlijk groot.

De maten zijn als volgt:

Groot: 11.40 cm (lengte) x 10.15 cm (invoerdiepte) x 4.50 cm (maximale diameter) x 2.50 cm (minimale diameter).
Medium
: 10.40 cm (lengte) x 8.60 cm (invoerdiepte) x 4.00 cm (maximale diameter) x 1.90 cm (minimale diameter).
Klein: 9.40 cm (lengte) x 7.60 cm (invoerdiepte) x 3,50 cm (maximale diameter) x 1.70 cm (minimale diameter).

De buttplug is gemaakt van zwarte siliconen, ABS en voelt heerlijk zacht aan. De combinatie van alle mogelijkheden, kan voor heel veel speelplezier en vooral genot zorgen! Vergeet niet om voor het gebruik een glijmiddel (op waterbasis) te gebruiken en na afloop de plug te reinigen met een goede toycleaner.

Waardering

Uiterlijk5 
Gebruikersgemak5 
Prijs/kwaliteit4 
Vaker gebruikenNeeHelaas te groot
AanbevelenJa 
Eindcijfer8 

Technische productinformatie

NaamVibrerende buttplug met LED-licht – Groot
MerkBooty Sparks
Gewicht172 gram
MateriaalSiliconen, ABS
EAN0848518034571
KleurZwart
Prijs92,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM productbesprekingen
Electro Anchor E-stim vibrerende buttplug
Buttplug Set inclusief anaal douche
Ringed rimmers

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn