Een brandmerk op zijn kont

BDSM gedicht
lijn bdsm

Als een stuk vee, kreeg hij zijn brandmerk…

Hij zat met zijn Domina op een terras in de zon. Het is zondag en Zij wilde een moment van rust pakken om bij te komen door even te genieten van het mooie weer. Ogenschijnlijk een leuk stel. Hij had een leuke kop met sprekende ogen, slank gebouwd en vlot gekleed. Zij had een uiterlijk waar duidelijk aandacht aan werd besteed, mooi verzorgde handen met fel rode lange nagels, Haar lange donkere haren in model en stijlvolle kleding. Ze speelde met Haar voet losjes Haar schoen heen en weer. Aan haar enkel prijkte een zilveren ketting die door de kleine belletjes, zacht rinkelden bij Haar beweging.

Hij keek naar Haar en voelde zich trots Haar te mogen dienen in de diepste beleving. Als enige. Natuurlijk moest hij Haar delen met Haar vele anderen slaven en hier en daar een enkele Bull, maar hij kon zich koesteren aan de overtuiging Haar slaaf der slaven te zijn. Haar enige TPE-slaaf. Hij mocht Haar dienen als geen ander, ook fysiek. Natuurlijk had dat een prijs. Hij was Haar eigendom geworden.

Zijn kuisheid werd door Haar bewaakt in de vorm van de sleutels om Haar nek. Voor iedereen zichtbaar hoe deze sleutels dansten op Haar volle borsten. Alleen hij wist waarvan de sleutels waren. Maar Zij bewaakte niet alleen zijn kuisheid, ook zijn leven behoorde Haar toe. Het was met kleine beetjes tegelijk gekomen. Het begon met de metalen kuisheidsgordel, zelfs nog voor zijn slaventraining was begonnen. Zij was gewoon zijn huis binnengedrongen, onverwachts. De cb werd echter al snel uitgebreid met een apparaat waar, door Haar op afstand, stroomstootjes mee gegeven kon worden, zo zijn cb in, boven op zijn pik en ballen. Zij kon echter hiermee niet alleen zijn pijnprikkels op afstand bepalen, maar de software gaf Haar, middels een ingenieus navigatiesysteem, ook details waar hij zich 24 uur per dag bevond. Op Haar GSM kon Zij hem 24/7 volgen en zodra hij zich op een plek begaf waarvan Zij niks afwist, werd dit direct afgestraft met een stroomstoot door zijn pik en ballen. Hij paste er tegenwoordig wel voor op om Haar niet van alles op de hoogte te stellen. Één keer per week leverde hij zijn agenda bij Haar in en iedere wijziging hierin, ging in overleg met Haar.

Het apparaat had hem een lieve duit gekost, ruim 1500 euro, maar het was hem iedere cent meer dan waard geweest. Hij genoot van Haar macht en controle.

Over zijn financiën had hij inmiddels ook geen zeggenschap meer. Zij beheerde zijn bankverkeer. Hij wist zelfs zijn inlogcodes niet meer van zijn eigen bank. Zij had deze uiteindelijk veranderd, zonder hem te informeren. In het begin had Ze hem nog laten zien wat Ze had gedaan met zijn rekening. Hij had gezien dat alle rekeningen keurig werden betaald en dat het resterende bedrag naar een spaarrekening werd overgemaakt. Zelf kreeg hij van Haar 50 euro per week om van te leven. Hij moest hier alles van doen. Het gaf hem een gerust gevoel te zien dat Zij zijn financiën goed beheerde en dat hij dit volledig kon loslaten. Hij vertrouwde Haar, Zij wist immers wat goed voor hem was.
Zijn bankgegevens waren het laatste wat hij uit handen had gegeven. Daarvoor had hij Haar al zijn paspoort moeten geven, die Zij bij Haar thuis in de kluis bewaarde, zijn huissleutels moeten inleveren, waren er camera’s in zijn huis op gehangen waarmee Ze hem 24/7 via Haar GSM in de gaten kon houden, had hij een slavencontract moeten ondertekenen en had hij Haar al zijn logincodes moeten geven van zijn emailaccounts. Op die manier wist Zij alles van hem en eigenlijk vond hij dit een heerlijk gevoel; dat er iemand in zijn leven was die écht alles van hem wist, iemand waar hij geen geheimen voor kon hebben, iemand die hem letterlijk en figuurlijk in zijn naaktheid kon aanschouwen. Zijn hele historie was immers voor Haar zichtbaar in zijn mailbox . Hij droeg kleding die Zij voor hem had uitgezocht en voor alles wat hij wilde doen, had hij Haar toestemming nodig. Vroeger had hij zich ieder weekend vermaakt met oppervlakkige dansfeesten. Zij had hier radicaal een einde aan gemaakt en pas na Haar abrupte beëindiging had hij in gezien dat dit alles een vlucht uit de werkelijkheid was geweest. Of beter gezegd, een vlucht voor zichzelf. Altijd had hij een bepaalde onrust in zijn leven gevoeld, hij had geprobeerd de onrust weg te dansen, maar na Haar komst in zijn leven, was er eindelijk rust in zijn hoofd neergedaald. Hij voelde zich vanaf dat moment niet meer geleefd maar kon juist veel meer van het leven genieten. Het pure ‘zijn’ en ‘opgaan in het moment’, begrippen die hij nu veel beter kon plaatsen, nadat Zij hem had opgeëist. Precies het juiste woord. Hij had het namelijk niet gewild, echter na ruim een jaar van ontwijkend gedrag van zijn kant, had Zij hem echter geen keuze meer gelaten. Toen wist Zij al wat goed voor hem was. En Ze had gelijk gehad. Haar komst in zijn leven had alles, ten positieve voor hem veranderd.

En nu zaten ze op het terras. Haar laatste woorden denderden nog na in zijn hoofd. ‘Ik kom bij je wonen.’ En met ‘Ik’ bedoelde Ze niet alleen zichzelf maar ook Haar zoontje. Er was geen ruimte voor discussie, Zij had Haar beslissing – inmiddels een jaar na Haar opeising – genomen en Zij wist wat goed voor hem zou zijn. Eigenlijk wilde hij dit zelf ook heel graag. Niets liever zelfs. Haar 24/7 te mogen dienen was zijn levensvervulling, zijn grootste wens, het had hem de afgelopen periode zoveel rust, tevredenheid en geluk gebracht.

Haar voet speelde nog steeds met Haar schoen, wanneer Zij Haar zin vervolgde ‘en daarom gaan we dit vandaag bezegelen’. Ze glimlachte en hij las het plezier in Haar ogen. Hij smolt van binnen en voelde hoe de tralies van zijn cb leken te krimpen.

‘Reken even af, we gaan!’ liet Ze hem weten. Van het schamele weekbedrag dat Zij voor hem heeft bepaald, lukte het niet Haar dure vruchtencocktail af te rekenen. Zelf had hij van Haar slechts een glas water mogen bestellen. Ze wist dat Hij hier geen geld voor zou hebben, hij had immers afgelopen week het weekgeld al uitgegeven aan eten en Zij had hem nog geen nieuw budget gegeven. Ze genoot zichtbaar van zijn gestamel dat dit niet zou gaan lukken en Haar strafmaatregel was direct voelbaar in zijn pik en ballen, wanneer Zij via Haar mobiel een stroomstoot zijn cb in afvuurt. De vurige pijn voelde hij door zijn hele lichaam trekken en hij was nog aan het bijkomen wanneer Zij de ober heeft geroepen en heeft afgerekend. Ze stond op. ‘Kom mee’, hoorde hij Haar nog zeggen voor Zij zich een weg baande tussen de tafels op het terras. Bij de auto gaf Zij hem de sleutels en opdracht naar zijn huis te rijden.

Hij parkeerde de auto en stapte uit om de portier voor Haar open te houden. Zij stapte uit en liep naar het huis. Hij klikte de auto op slot en rende snel achter Haar aan, om nog voor Haar bij de huisdeur aan te komen, zodat hij deze open kon doen en Zij niet onnodig hoefde te wachten. Zo stapten ze samen naar binnen. Hij natuurlijk achter Haar. Direct na binnenkomst, trok hij zijn shirt uit, zijn collar droeg hij permanent, één van Haar eisen. Ook was er een dresscode in huis. Indien mogelijk diende hij met een ontbloot bovenlijf en voorzien van pols- en voetboeien rond te lopen. Aangezien ze op dit moment alleen in huis waren, was er geen reden zijn shirt aan te houden, zodat hij in de gang zijn shirt al uittrok. De boeien lagen vlakbij de voordeur, zodat ook deze aan zijn polsen en enkels werden vastgemaakt. Zij was doorgelopen naar de martelkamer. ‘Neem Mijn tas mee!’ hoorde hij Haar nog roepen. Hij keek om zich heen en nu pas viel zijn blik op de zwarte tas in de gang. Die had ze inderdaad bij zich toen Zij gisteren naar hem toe was gekomen, maar hij was de tas alweer vergeten. Hij pakte hem op en liep met de tas de martelkamer in. Voorheen was dit de garage geweest, inmiddels was deze op Haar verzoek omgebouwd tot een prachtige SM-ruimte, die van binnenuit te betreden was. De ruimte was nog niet heel lang klaar, maar ze hadden er al menig mooie momenten in beleefd.

Hij zette de tas naast Haar neer en Zij pakte hem bij zijn boeien en liep met hem naar het kruis. Ze maakte zijn boeien vast maar bond tevens een touw strak om zijn lichaam heen. Hij kon zich totaal niet meer bewegen. Dit had Ze nog niet eerder gedaan, meestal nam Ze genoegen hem vast te zetten met alleen zijn polsboeien, dat geeft hem nog een beetje bewegingsvrijheid. In dit geval kon hij zich nauwelijks meer bewegen. Vervolgens bond Ze hem ook een blinddoek voor zijn ogen en deed hem oorbeschermers op, zodat hij even volledig van de wereld was afgesloten. Hij hoorde en zag niks meer en vloog door de stilte en over toppen van niets.

Een brandmerk op zijn kont

Het was stil, hij wist niet hoe lang hij daar al stond toen hij een vreemde geur rook, die hij niet gelijk kan thuisbrengen. In doffe geluiden hoorde Hij dat Zij weer vlakbij moest zijn, tot een enorme pijn op zijn billen door zijn lichaam sidderde. Als het touw en boeien er niet waren geweest, was hij vast van de pijn tegen de vlakte geslagen. Zijn gebondenheid hield hem echter op de been. Hij schreeuwde het uit en hij hoorde hoe zijn stem leek op die van een lam vlak voor zijn einde op de slachtbank. Geen slechte vergelijking wanneer hij de geur opsnuift van verschroeid vlees… Dat was het geweest, hij had een soort schroeilucht geroken en ineens had hij geweten wat Ze had gedaan. Ze had hem gebrandmerkt! Een van Haar meest perverse fantasieën had Ze werkelijkheid laten worden en hem geen kans gegeven dit te weigeren.

‘Je bent nu helemaal van Mij…’ fluisterde Zij met zachte stem in zijn oor. De pijn was nog steeds ondragelijk en hij had geen idee wat er precies op zijn lichaam was gebrand. Het maakte hem op dat moment ook niet uit. Hij had enorm veel pijn. Hij voelde hoe Zij de touwen ontrafelde en zijn boeien losmaakte van het kruis. Ze deed zijn blinddoek en gehoorbeschermers af. In de hoek van de ruimte zag hij iets liggen wat hij niet kon thuisbrengen, maar waar nog wat rook vanaf leek te komen. Ze pakte hem bij de arm en nam hem mee naar de spiegel. Vol trots liet Ze het brandmerk op zijn kont zien:

‘Eigendom van Mrs Moriah’ is als een soort keurmerk op zijn kont gebrand. ‘Ze gaf een brandmerk’, hoorde hij zijn eigen stem in zijn hoofd. Even voelde hij zich niet meer dan een stuk vee. En eigenlijk… was hij ook niet heel veel meer dan dat. Haar eigendom, bevestigd met een brandmerk op zijn kont. Een gevoel van euforie raasde door zijn lichaam en reduceerde de sidderende pijn tot een moment van pure passie en ontlading. Ondanks de cb was een orgasme niet meer tegen te houden. Het zaad droop zijn cb uit, op de grond.

‘Lik je het even op?’ hoorde hij Haar nog zeggen…

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

13 reacties

Geef een reactie