Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo

Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo
lijn bdsm

G-Spot Dildo – Wat erin gaat moet er toch ook weer uit…

Algemeen – G-Spot Dildo

Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo, een hele mond vol. Figuurlijk dan, want deze dildo gaat niet de mond in… Nou ja, alles kan, maar daar is hij eigenlijk niet voor bedoeld. De dildo is een product uit de serie Fifty Shades of Grey Darker en is bedoeld om de G spot te stimuleren. Ook wel in de volksmond de P-spot genoemd, of prostaat.

De dildo zit verpakt in een mooie doos met een bijpassende stoffen zak. Mijn Meesteres houdt van dit soort details dus ik zie een grote glimlach op haar gezicht verschijnen wanneer ze de RVS dildo uit de verpakking haalt. Zelf schrik ik een beetje van het formaat. Moet deze echt in mijn…? De gedachte geeft me kippenvel. Enerzijds van de spanning of opwinding en aan de andere kant van de angst. Ik ben nou eenmaal niet zo ruim vanachter.

Warme gloed

Maar mijn Meesteres is zo te zien enthousiast en dan weet ik dat ik er aan moet geloven. En dat bleek ook te kloppen. Nadat de dildo door haar grondig bekeken was, hoor ik haar zeggen dat ik mij mag uitkleden. Blijkbaar moet mijn kontgaatje er direct en ter plekke aan geloven. Ik heb weinig keuze. Bedanken voor de eer is immers geen optie.

Mijn Meesteres laat mij op handen en knieën op de bondagetafel zitten, vastgebonden zodat ik geen kant op kan. Op mijn hoofd krijg ik een puppymasker, dit verklapt al een beetje wat ik kan verwachten. Zodra mijn hoofd bedekt is met dit masker, voel ik hoe naar nagels zich in mijn tepels boren. De scherpe pijn snijdt er doorheen en ik kreun. Blijkbaar is mijn Meesteres daar niet tevreden mee. ‘Ik wil je horen blaffen! Niks kreunen!’
‘Waf, waf’, het voelt wat onwennig, maar wat moet ik anders.
‘Heel goed, brave hond’.

Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo

Glijmiddel

Ik hoor hoe ze haar latex handschoenen aan doet en niet veel later voel ik hoe ze mij van achter insmeert met glijmiddel en hoe soepel ze haar vingers bij mij naar binnen laat gaan. Ook al vind ik het eng en spannend, toch geeft het mij een warm gevoel.
‘Bied je kont aan, loopse teef!’ hoor ik haar zeggen.
Ik blaf, probeer wat met mijn kont te kwispelen en bied haar mijn kont aan. Ik voel vervolgens hoe iets warms mijn kont in gaat. Ik ben verbaasd, iets warms? Wat is dat? Eigenlijk voelt het best lekker. Het voelt hard en warm. Blijkbaar heeft mijn Meesteres de RVS dildo eerst voor verwarmd. Dat had ik niet verwacht.

Stoute hond

Terwijl ik opga in het gevoel hoor ik ineens haar stem: ‘Stoute hond! Je staat gewoon te druppelen! Wat ben je toch een smerig beest! Dat kun je straks allemaal zelf schoonlikken!’ Meer dan schorre blaf kan ik op dat moment niet antwoorden. Er gaat van alles door mij heen. De vernedering, de warme dildo, haar stem, haar handen, het maakt mij week. Zij maakt mij week en ik voel hoe mijn pik steeds groter en harder wordt… Wat een heerlijk gevoel is dit.

Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo

De dildo

De dildo is gemaakt van roestvrijstaal en is makkelijk schoon te maken. De dildo kan natuurlijk ook voor vrouwen worden gebruikt. Vrouwen hebben twee gaatjes die je met deze dildo kunt vullen. De dildo is aan twee kanten te gebruiken, hij heeft namelijk een gladde kop en een kop met ribbels. Met deze dildo kun je dus dubbel plezier hebben.

Het RVS zorgt ervoor dat je hem koud kan gebruiken, maar ook vooraf kan opwarmen. Ik kan je verzekeren dat een opgewarmde dildo erg fijn voelt. Ook als je wat minder toegankelijk van achter bent.

Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo

In de praktijk

De Stalen G-spot dildo is een mooie dildo om de gaatjes mee op te vullen. Gebruik wel eerst wat glijmiddel voor je de dildo anaal gaat inbrengen. Een kutje kan natuurlijk meer hebben, zeker als je slavin al een beetje opgewonden is. In dat geval is glijmiddel niet nodig.
De invoerdiepte is 12,5 cm en de doorsnede is minimaal 1,9 cm en maximaal 3 cm. En zoals gezegd aan beide kanten te gebruiken. En uiteraard erg geschikt voor temperature play.

Waardering G-spot Dildo

Uiterlijk5
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit5
Vaker gebruiken:Ja
AanbevelenJa
Eindcijfer9

De dildo is natuurlijk overal te gebruiken in ieder spel. Als opgeil moment, vernedering, of wat je dan ook maar verzint als dominant. Of misschien mag je als sub/slavin dit speeltje wel voor jezelf gebruiken.

Technische productinformatie

NaamFSD Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo
MerkFifty Shades of Grey Darker
Gewicht896 gram
MateriaalRoestvrijstaal
EAN5060462633142
Kleurzilver
Prijs89,95 euro

liefs sub2bees
(sub van Meesteres Moriah)

Meer informatie

Meer blogs van sub 2Bees
Meer BDSM product besprekingen
BDSM termen en uitleg – Dildo-of-kunstpik
BDSM termen en uitleg – rollenspel

Bronvermelding

Tekst: sub 2Bees
Foto’s: Meesteres Moriah

Deliciously Deep Stalen G-Spot Dildo
BDSMforyou lijn

Een reactie

Geef een reactie