Op een doorsnee kantoordag: Je bent van mij…

Het was stil op kantoor toen hij binnenkwam. Zo stil dat hij het licht nog moest aandoen. Het viel hem  in eerste instantie niet op, hij was wel vaker als eerste op kantoor, hij begon immers vroeg. Zij had hem vanmorgen met rust gelaten en was haar eigen gang gegaan. Hierdoor had hij nog vroeger kunnen beginnen dan anders. Het was zomaar een doorsnee kantoordag. Een dinsdag of een woensdag. Of was het alweer donderdag? Het maakte ook niet uit, het beloofde weer een saaie dag te worden.

Op een doorsnee kantoordag: Je bent van mij...

IJzeren greep

Nog voor zijn hand naar het lichtknopje kon gaan om de kantoorruimte te verlichten, werd hij van achteren gegrepen. Zijn handen werden achterover getrokken en hij voelde hoe ze in een ijzeren greep van boeien op hun plaats werden gehouden. Nog bevangen door de schrik van het moment kwam het even niet in hem op, zich om te draaien om te zien wie hem in zijn macht had. Nog voor hij de helderheid van geest had hervonden, werd er een hand op zijn mond en neus gelegd, waardoor zijn adem werd ontnomen.

Hij voelde en zag dat de hand bedekt was met een zwarte latex handschoen. Hij schrok en in een vlaag dacht hij dat zijn laatste minuten waren geslagen. ‘Waarom?’, dacht hij in paniek, terwijl hij zijn best deed naar adem te happen. Maar lang de tijd om daarover na te denken had hij niet. Uiteindelijk wanneer hij bijna niet meer kon, werd de latexhandschoen van zijn mond gehaald, instinctief haalde hij een grote hap lucht naar binnen, voor hij om hulp kon roepen. Maar voor het geluid uit zijn keel kon ontsnappen, voelde hij dat er een soort bit naar binnen werd gebracht en strak werd aangetrokken. Daar overheen werd een leren masker over zijn ogen gedaan.

Staan slet!

Geheel gedesoriënteerd, nog bevangen door het moment, voelde hij dat zijn belager zich omdraaide en direct voelde hij een knie in zijn pik en ballen terecht kwamen. De pijn is door zijn hele lichaam voelbaar en hij kromp ineen. Ver kwam hij echter niet, wanneer hij voelde hoe hij aan zijn haren omhoog werd getrokken. Vanuit de stilte hoorde hij ineens een heldere maar verdraaide vrouwenstem die hem toe siste: ‘Staan slet! Straks kun je nog lang genoeg knielen.’

Hij probeerde iets te mompelen dat hij dit niet wilde, wat onmogelijk werd gemaakt door het bit in zijn mond en het enige antwoord dat hij daar op kreeg, is een snijdende klap in zijn gezicht, gevolgd door nog een en nog een. Door de handschoen heen voelde hij de scherpe ringen die door het latex verborgen werden gehouden. Ze sneden echter in zijn gezicht en hij voelde zijn gezicht dikker worden.

Pure angst

De Vrouw trok hem aan zijn boeien mee naar het dichtstbijzijnde bureau, waar ze hem hardhandig overheen duwde. Zijn hoofd raakte het bureau, maar het leek haar niet te deren. Met één hand hield ze hem in die positie en met de andere schopte ze tegen zijn benen, als teken dat hij ze uit elkaar moest doen. Hij deed wat ze wilde, uit pure angst. Hij voelde hoe zij z’n broek losmaakte en naar beneden trok, zodat hij in zijn blote kont gebogen voor haar stond. Even gebeurde er niets, maar dan ineens werd de schijnbare rust verbroken door een scherpe pijn in zijn kont. Hij voelde hoe zij iets bij hem naar binnen stootte, hard werd hij door haar genomen. Hij wilde niet en toch, diep van binnen voelde hij dat het hem geil maakte. Niet wetend door wie of wat of hoe.

Volledige controle

De onzekerheid in combinatie met zijn angst en paniek maakte hem zelfs nog geiler en hij voelde zijn pik stijf worden onder haar stoten. De pijn sidderde door zijn lichaam en de hele situatie nam bezit van zijn geest en zijn lichaam. Hij verloor de volledige controle en hij merkte hoe zij hem naar een hoogtepunt stootte. Hij wilde het niet maar hij kon het niet tegenhouden wanneer er een enorm orgasme bezit nam van zijn lichaam. Terwijl het zaad uit je pik spoot, hield ze ineens op. ‘Ik zei toch al dat je een slet was! Een vieze kleine slet. Een beetje het bureau hier smerig maken! Oplikken! En snel!’ Ze trok het bit uit zijn mond en hij voelde hoe ze zijn gezicht in zijn eigen sperma drukte en ook al kon hij niet zien waar, hij likte om zich heen in de hoop haar tevreden te stellen.

Ritme van zijn tong

Plots werd hij ruw aan zijn haren opgetrokken en vermaand tot knielen. ‘Doorgaan met likken kleine slet!’ Hij voelde hoe zij wijdbeens boven hem stond, klaar om door hem gelikt te worden. Hij likte en je hoorde aan haar ademhaling dat ze het blijkbaar lekker vond en uiteindelijk hoorde hij haar klaarkomen op het ritme van zijn tong. Even bleef ze staan en voor hij wist wat er gebeurde, liep er een warme straal over zijn gezicht. Hij schrok, ‘Plast ze nou over mij heen? Maar mijn kleding dan!’, dacht hij verschrikt. Instinctief probeerde hij het vocht zoveel mogelijk op te drinken en met grote slokken werkte hij haar champagne naar binnen.

Versuft

Ze stapte van hem af. Draaide hem om en hij voelde hoe zij iets op zijn billen schreef. De pen, of wat het dan ook is, sneed diep in zijn huid. Het deed enorm pijn, maar hij durfde niet te schreeuwen. Hij voelde hoe zij de boeien van zijn polsen deed en het masker van zijn gezicht haalde. Hij was te versuft om te reageren en hij zag haar als een lange schaduw de ruimte verlaten…

Even leek de tijd stil te staan, maar hij had zichzelf weer snel bij elkaar geraapt. Hij liep naar de WC om zichzelf te fatsoeneren en de schade te bekijken. Zijn linkerwang leek iets opgezwollen maar dat viel gelukkig mee, maar zijn billen brandden enorm, waarvan was voor hem nog onduidelijk. In de spiegel van de WC vond hij het antwoord op deze vraag. Niet met een pen, maar blijkbaar met een briefopener had ze de woorden ‘Je bent van Mij’ in zijn billen gekerfd en het bloed druppelde er nog een beetje uit…

Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn