Facesitting, met je kont op het puntje van zijn neus

Facesitting (smothering), ook bekend als queening of kinging, is een combinatie van vernedering, zintuigbeperking en breath control. De letterlijke vertaling is “gezichtzitten’, maar dat is een beetje gek woord. Hoewel het zeker precies de lading dekt, je zit namelijk boven op iemand zijn gezicht. Dan kan met je blote kont, maar het kan ook met je kleding aan. Als straf maar het is ook een prima standje om jezelf goed laten te verwennen. Die sub die eronder ligt, kan niet zoveel ander dan sliklikken of stikken.

Facesitting, met je kont op zijn neus

Onderwerping

Persoonlijk heb ik er niet zoveel mee. Ik vind dat een sub op die plek niks te zoeken heeft. Wat mij betreft blijft hij ver weg van mijn erogene zones. Maar dat geldt natuurlijk niet voor iedere Meesteres. Er zijn er genoeg die graag op het puntje van de neus van een sub willen gaan zitten. De pose op zich wordt overigens niet altijd gezien als een seksuele bezigheid; vaker draait het om onderwerping, een manier om de superioriteit te tonen. De lichaamsdruk, verstikking, vocht, lichaamsgeuren en duisternis kunnen worden gezien als seksuele aantrekkingen.

Breathcontrol

Zoals ik in de intro al schreef, is facesitting een combinatie van vernedering en breath control. Het gebrek aan zuurstof (en vooral de manier waarop deze tot stand komt) kan behoorlijk seksueel prikkelend zijn. Maar niet alleen dit wordt afgesloten, ook de oren en de ogen. De sub hoort dus niets meer, ziet niets meer en dan wordt ook zijn ademhaling nog eens belemmerd. Een zeer intense ervaring dus.

Wil je het nog spannender? Plaats dan een dildo gag in de mond van de sub. Dan kan hij er zelf niet meer van genieten (houdt alleen de lasten over) en jij hebt weer een extra mogelijkheid.

Speciaal meubilair

Wist je dat er zelfs speciaal meubilair voor bestaat? De zogenaamde koninginkruk of smotherbox. Het is een lage stoel die over het gezicht van de sub wordt geplaatst en heeft een opening om orale en/of anale stimulatie mogelijk te maken. De belangrijkste spieren van het kruis, kunnen ontspannen en doorzakken, waardoor gemakkelijke toegang tot de vagina en anus mogelijk wordt

Facesitting en veiligheid

Je kunt je voorstellen dat wanneer je met je kont op iemand zijn ademhalingsorganen gaat zitten, dus zowel neus als mond, dat er een risico aan vast zit. Je wilt immers niet dat de sub onder je bezwijkt, dus spreek met elkaar een waarschuwingssignaal af. Als het écht te benauwd wordt, kan hij hij die gebruiken. Een beetje zuurstof zo nu en dan, is best prettig.

Meesteres Moriah

Meer informatie

Beffen of likken, wat is de juiste manier?
Schaamstreek: geschoren, getrimd of kaal?
Een afspraak bij een Meesteres, hoe bereid je je voor?
Hoe gebruik je een anaaldouche om te spoelen?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
© Foto: 123rf.com

BDSMforyou lijn