Een afspraak bij een Meesteres, hoe bereid je je voor?

Spannend, je hebt een afspraak bij een Meesteres, betaald of niet betaald, dat maakt (als het goed is) voor de voorbereiding niks uit. Een beetje serieuze sub, slaaf of sissy wil natuurlijk goed voor de dag komen. Een goede voorbereiding is niet alleen fijn voor de Meesteres, maar ook voor jezelf. De beleving begint namelijk al bij het maken van de afspraak, dus gewoon thuis op de bank. Juist het toeleven naar een sessie vormt al een belangrijk onderdeel van de volledige beleving. Daarom maak ik persoonlijk nooit afspraken op de korte termijn. Een telefoontje met “Kan ik nu nog langskomen voor een uurtje…” wordt bij mij nóóit gehonoreerd. Het antwoord is (en blijft) nee. Natuurlijk zal dit voor iedere Meesteres anders zijn, maar mijn sessie, mijn regels.

Een afspraak bij een Meesteres, hoe bereid je je voor?

Waarom is een goede voorbereiding belangrijk?

Nog los van de praktische dingen, waar ik het zo over ga hebben, is het ook voor jezelf prettig om je voor te bereiden. Het is spannend om alvast met de sessie bezig te zijn, het moment van de sessie wordt hiermee alleen maar langer. De spanning wordt hiermee opgebouwd. Daarnaast kan het een stukje onzekerheid (ongezonde spanning) wegnemen. Goed voorbereid betekent immers dat je niet voor onwelkome verrassingen komt te staan.

Hoe bereid je je voor?

Natuurlijk vraag je tijdens het maken van de afspraak aan de Meesteres of je nog ergens rekening mee moet houden. Als hier geen specifieke wensen worden geuit, dan kun je deze checklist hanteren.

Voorbereiding voor de sub/slaaf

1.
Je zorgt dat je goed bent gespoeld. Zeker als analplay een optie is, dan zorg je dat de kans op riekende “verrassingen” zo klein mogelijk is.

2.
Je schaamhaar is geschoren of op z’n minst kort getrimd. Afgezien dat niemand zin heeft om in een oerwoud van haar op zoek te gaan naar die kleine pik van je, is het ook gewoon niet handig. Haren kunnen overal in gaan zitten, waar jij het echt niet wil hebben. Dus kortwieken die hap, of gewoon volledig weg scheren.

3.
Is (bijvoorbeeld) waxplay een optie? Dan kun je ook beter de haren van je borst en rug afscheren. Dat is echt een stuk fijner als de wax wordt verwijderd. Het is geen pretje om gesmolten kaarsvet tussen borsthaar vandaan te pulken.

4.
Heb je speciale kledingwensen? Zorg dan dat je deze bij je hebt.

5.
Je zorgt dat je fris gewassen bent voor de sessie en een lekker geurtje hebt opgespoten.

6.
Zorg voor een leuke attentie voor de Meesteres. Je gaat niet een kopje suiker bij de buurvrouw lenen, je gaat naar een Meesteres. Een kleine attentie is een blijk van respect en waardering. Je komt dus niet met lege handen. Ook niet als het een betaalde sessie is. Want ook een Pro Domme verdient respect en waardering.

7.
Je bent op tijd. En ook té vroeg is niet op tijd. Op tijd is precies op tijd. Als je om 13.00 uur een afspraak hebt, bel je klokslag om 13.00 uur aan en dus niet 10 voor één of 10 over één. Het is een kleine moeite om te zorgen dat je exact op tijd bent. Op tijd komen betekent dat je je vooraf verdiept in de route, eventueel openbaar vervoer en parkeermogelijkheden. Houd altijd rekening met drukte op de weg.

8.
Is het een betaalde sessie? Dan heb je het geld netjes gepast in een envelop bij je en overhandig je die direct bij binnenkomst, zodat de Meesteres er niet om hoeft te vragen.

Voorbereiding voor de sissy

1.
Je zorgt dat je goed bent gespoeld, dus niet een labbedekakkie (letterlijk) maar gewoon grondig, zoals het hoort. De wetenschap dat je dit goed hebt gedaan, draagt ook bij aan je eigen ontspanning. Hoe zekerder je bent, hoe fijner analplay kan zijn. En los daarvan, een Meesteres zit niet op jouw kak(luchten) te wachten. Nooit. Een ongelukje kan natuurlijk altijd gebeuren, maar probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen door je zo goed en zorgvuldig mogelijk te spoelen.

2.
Sissy’s horen geen schaamhaar te hebben. Dus alle haartjes in dat gebied, horen weg geschoren te zijn, zodat er een gladde huid overblijft.

3.
Dit geldt ook voor eventueel borsthaar (en rughaar). Ook dit wordt weg geschoren. Sissy’s hebben nou eenmaal geen borst- of rughaar.

4.
Je draagt je CB als je naar de Meesteres gaat en overhandigt haar je sleutel bij binnenkomst. Zij bepaalt wat er met dat klitje van je gaat gebeuren.

5.
Kies van te voren een outfit en beperk je tot deze outfit. Het is niet de bedoeling dat je de volledige inhoud van je kledingkast meesleept naar de Meesteres en tijdens de sessie pas een keuze gaat maken. Echt niemand zit te wachten op een Mount Everest aan kleding, en zeker een Meesteres niet. Uit respect voor haar, zorg je dat je vooraf een keuze hierin hebt gemaakt en naar de afspraak alleen de kleding bij je hebt, die je speciaal hiervoor hebt uitgezocht.
Een outfit kan bestaan uit: lingerie, sexy jurk, high heels, pruik, sieraden, kousen/panty en borsten.

6.
Natuurlijk ben je lekker fris gewassen als je naar de afspraak gaat en spuit je een lekker luchtje op.

7.
Vergeet geen presentje voor de Meesteres! Dat is altijd een fijne binnenkomer, als blijk van respect en waardering. Ook als het een betaalde sessie is.

8.
Natuurlijk bel je precies op tijd aan (en nee, te vroeg is ook niet op tijd). Op tijd komen betekent dat je je vooraf verdiept in de route, eventueel openbaar vervoer en parkeermogelijkheden. Houd altijd rekening met drukte op de weg.

9.
Is het een betaalde sessie? Dan heb je het geld netjes gepast in een envelop bij je en overhandig je die direct bij binnenkomst, zodat de Meesteres er niet om hoeft te vragen.

Goede voorbereiding is het halve werk

En als jij goed bent voorbereid, dan kan de pret beginnen!

Meesteres Moriah

Meer informatie

Schaamstreek: geschoren, getrimd of kaal?
Hoe benader je op juiste wijze een Meesteres?
Waarom is een bezoek aan een Meesteres zo duur?
Aandacht is fijn, maar niet altijd vanzelfsprekend
Hoe gebruik je een anaal douche om te spoelen?

Bronvermelding

Tekst: Meesteres Moriah
Fotografie: 123rf.com

BDSMforyou lijn