Fifty Shades Freed 10-dagen kalender

Fifty Shades Freed 10-dagen kalender
lijn bdsm

De volgende onderdelen zijn allemaal van een zachte stof gemaakt. Een oogmaskertje (altijd handig) twee bondage linten om de handen vast te maken (of de benen) en een prachtige bewaarzak, waarin je alle onderdelen mooi kunt opbergen.

10-dagen kalender – Voor heel veel en langdurig plezier… Je raakt niet uitgespeeld

Algemene informatie 10-dagen kalender

Dit is voorlopig het laatste product wat ik uit deze serie ga bespreken. Hierna is weer een andere lijn aan de beurt. Maar dit pakket mocht gewoon niet ontbreken, want het is zo heerlijk veelzijdig! Hier zitten echt heel veel pleziertjes in. Met dit pakket kun je niet één soort spel spelen, maar tientallen! Van zacht en liefdevol tot erotisch en uitdagend. Het pakket is ook niet alleen leuk voor een vouw, maar er zitten ook genoeg speeltjes in voor de man.

10 dagen kalender

Geen idee waarom ze het een 10-dagen kalender hebben genoemd, want geloof me, na 10 dagen ben je echt nog lang niet uitgespeeld! Je begint dan eigenlijk pas net een beetje warm te draaien! Okay, nu ben je vast nieuwsgierig naar wat er allemaal in zit! Snap ik! Was ik ook. En ik kan je vertellend dat het zien van foto’s toch echt heel anders is dan de producten in je handen voelen. Ineens merk je bijvoorbeeld dat iets kan trillen of voel je hoe zacht het materiaal is.

Fifty Shades Freed 10-dagen kalender

Hierboven zie je de eerste drie producten uit het pakket. Prachtige tepelklemmen, een kleine vibrator (die je voor diverse genotmomentjes kunt gebruiken) en een kleine flogger. Eigenlijk is die meer bedoeld als sleutelhanger aan je tas of sleutelbos. Maar je kunt hem natuurlijk ook gebruiken om de intieme delen mee te slaan. Daar is hij ook prima geschikt voor.

Alles is uitgevoerd in die prachtige paarse kleur met rosé gouden onderdelen. Zo vormt het weer een mooie geheel bij de andere producten in deze lijn.

Fifty Shades Freed 10-dagen kalender
Fifty Shades Freed 10-dagen kalender

En de laatste speeltjes. Van links naar rechts zie je een vibrerende cockring (yep, hij kan echt trillen), een kleine buttplug, vaginaballetjes en een pluizige kietelaar.

Fifty Shades Freed 10-dagen kalender

In de praktijk

Het pakket wordt geleverd in een fraaie kartonnen doos. Alles zit netjes verpakt in plastic en sommige onderdelen zitten voor de zekerheid ook nog eens in vloeipapier verpakt zodat het niet beschadigt. Het is een prachtige complete set waar je ongetwijfeld iemand heel blij mee kan maken. Om te geven, om te ontvangen en vooral om samen te ervaren.

Jammer dat er inmiddels een einde is gekomen aan de producten van Fifty Shades Freed. Ik heb genoten van de verschillende (en vooral veelzijdige) producten. Ik heb ze met heel veel plezier uitgepakt, bekeken en gebruikt. Ze maakten mij blij. Aan ieder product kon ik zien dat er aandacht aan was besteed. Fraai uitgevoerd en zeer compleet.

Waardering 10-dagen kalender

Uiterlijk5 Heel mooi
Gebruikersgemak5
Prijs/kwaliteit4
Vaker gebruiken:Zeker!
AanbevelenAbsoluut
Eindcijfer9

Met dit pakket kun je eigenlijk alle kanten op! Van zacht en teder tot uitdagend kinky!

Technische productinformatie

Naam10-dagen kalender
MerkFifty Shades Freed
Gewicht480 gram
Materiaalsiliconen, ABS
EAN5060493003501
KleurPaars met rosé goud
Prijs119,95 euro
Meesteres Moriah

Meer informatie

Meer BDSM product besprekingen
Termen en uitleg: de vibrator

Fifty Shades Freed 10-dagen kalender
Fifty Shades Freed 10-dagen kalender
BDSMforyou lijn

Geef een reactie