Femdomfantasie – Gevangen in een CB

Kuisheidskooi of CB
lijn bdsm

Zijn cb knelde rond zijn pik. Tranen brandden achter zijn ogen. Niet van de pijn, dat was hij wel gewend, maar door de emotie die door zijn lichaam raasde. Nog niet eerder had zij hem zo lang opgesloten gelaten. Meestal was er minstens één keer per week wel een bepaalde manier van ontlading, bijvoorbeeld wanneer zij ongebreideld van zijn slavenpik had willen genieten. Niet altijd, maar soms had ze clementie met hem en gaf ze hem toestemming tot een orgasme te komen.
Nu was hij al drie weken opgesloten. Ze had hem nog geen één keer gebruikt in de afgelopen weken. Ook niet om er alleen zelf van te genieten. Het enige dat ze in die weken had gedaan, was twee keer zijn prostaat gemolken. Maar zijn pik had ze gemeden. Was ze haar interesse verloren in hem? Of alleen haar interesse in zijn pik? Ze leek er altijd tevreden over en hij had haar daarmee toch nooit teleurgesteld? Als zij over hem had willen beschikken, had hij toch altijd fier rechtop gestaan. Wat was dan de reden dat ze hem nu al drie weken lang gekooid liet? Zo lang had ze hem nog nooit genegeerd.

Een wirwar aan emoties bleven zich opstapelen. Zochten een uitweg waar die niet mogelijk waren. De kooi leek te krimpen, zijn verlangen te groeien. Haar afwijzing deed hem niet alleen fysiek pijn, maar sneed door zijn hele lichaam.
Ongewild voelde hij de tranen over zijn wangen lopen. Hij voelde zich zwak omdat hij zijn emoties niet meer kon bedwingen, maar de spanning steeg in zijn lichaam en zocht een uitweg. Een manier van ontlading.

Ineens stond zij voor hem. Gehuld in een leren korset, leren slip en hoge latex kousen. Met Haar hoge hakken steeg zij ver boven hem uit. Hij voelde zich klein en nietig. Niet alleen voelde hij haar mentale dominantie, maar ook fysiek was zij hem de baas. Haar korset drukte haar borsten nog eens extra naar boven, waardoor ze nog eens extra werden geaccentueerd. Ze zag er geil uit. Meer dan geil, haar hele verschijning werd nog eens versterkt door haar volledige macht over hem. Zij was zijn bepalende factor in zijn leven. Haar grenzen gaven hem zijn vrijheid en duidelijkheid.
Als het al mogelijk was, voelde hij zijn pik nog meer knellen in zijn metalen kooi. Hij kreunde. Zij lachte.

‘Liggen slaafje,’ zei ze hem, met een verleidelijke lach rond haar lippen. Natuurlijk ging hij direct liggen. Haar hand liet ze zacht over zijn lichaam glijden. Haar nagels trokken zacht rode sporen in zijn huid. Haar handen waren inmiddels bij zijn cb aangekomen en hij voelde hoe zij zacht zijn ballen masseerde. De hormonen gierden door zijn lichaam. Hij wilde haar maar was afhankelijk van haar macht. Het gevoel maakte hem gek. Zo lang opgesloten maakte hem razend van verlangen en aan haar lach te zien, wist zij precies waar ze mee bezig was geweest. Zij kende zijn razernij. Zij voelde zijn verlangen.
‘Hoe graag wil jij bevrijd worden?’ Eigenlijk was het niet eens een vraag van haar. Zij kende immers zijn antwoord. ‘Heel graag,’ mompelde hij. ‘Smeek me!’ zei ze, terwijl ze venijnig in zijn ballen kneep.
‘Alstublieft, bevrijd me.’
‘Is dat alles slaafje, wat je te smeken hebt? Hier kan ik niet warm van worden.’
‘Alstublieft Domina, bevrijd me, misbruik me voor uw genot. Ik ben van u, dat weet u. Volledig om u te dienen. Ik ben niets. U bent alles. Ik ben er voor uw plezier. Maar alstublieft, bevrijd mij, al is het maar voor even. Ik zal u dienen, u behagen, u brengen naar de hoogste toppen van uw genot. Maar mooiste Domina, bevrijd mij, ik smeek u.’

Dat waren de woorden die zij had willen horen. Ze haalde de sleutels van de ketting rond haar nek, waar zij de toegang tot zijn vrijheid bewaarde. Ze maakte het slotje los van zijn cb en bevrijdde zijn pik. Zijn lichaam reageerde direct en liet zijn vrijgelaten pik direct fier rechtop staan. ‘Had ik gezegd dat je al een erectie mocht hebben?’ Om dit af te straffen sloeg ze hard tegen zijn steigerende pik aan. Uit het nachtkastje viste ze twee Amerikaanse tepelklemmen, die met een ketting aan elkaar verbonden waren. Ze plaatste de klemmen stevig op zijn beide tepels en gaf een flinke ruk aan de ketting, waardoor de klemmen gemeen aan zijn tepels trokken. ‘Die zitten goed!’ Ze leek tevreden.
Ze maakte de twee leren riempjes van haar leren slip los en liet haar blote kont op zijn gezicht neerdalen. ‘Likken slaaf!’ Aan de manier waarop zij op hem was gaan zitten, had hij geen andere keuze dan haar kont te likken, wat blijkbaar ook haar bedoeling was. Het maakte hem niet uit, ze genoot weer van hem, hij zou alles doen wat zij nu aan hem zou vragen.

Als een volleerd amazone bereed zij zijn gezicht, haar teugels waren de metalen ketting die zijn tepels met elkaar verbond. En hij likte haar ster, terwijl hij haar hoorde kreunen. Ze had hem in het afgelopen jaar geleerd hoe hij haar moest bevredigen. Hij kende haar genot, net als dat zijn lichaam voor haar geen geheimen meer kende. Plotseling verplaatste zij haar lichaam, en nam boven op zijn pik plaats. Makkelijk liet ze haar goddelijke kut over zijn pik glijden. Ze neukte hem, of hij zou willen of niet. Hoewel het laatste bij hem niet eens zou opkomen. Hij vond het heerlijk haar weer volledig op hem te voelen. Haar deinende borsten maakte hem razend geil en hij had enorm veel moeite een orgasme tegen te houden. Niets liever zou hij willen ontladen, haar vol willen spuiten met zijn zaad, maar hij kende de consequenties. Zij bepaalde zijn ontlading. Dat was niet aan hem. Ze dreef hem tot het uiterste door hem zo te berijden. Het koste hem al zijn concentratie om niet in haar klaar te komen. Hij zag haar genot, haar plezier. Ze wist hoe moeilijk zijn strijd nu was en dat wond haar alleen maar meer op. Kreunend bereikte ze een hoogtepunt, bleef nog even zitten om na te genieten en stapte dan van hem af.
Ze daalde naast hem neer en zat nu vlak tegen hem aan. Ze keek hem doordringend aan. ‘Je hebt precies tien tellen om tot een ontlading te komen’. Eén, twee… hij nam snel zijn pik in zijn handen, hij kende haar consequentheid hierin. Zodra zij tot tien was gekomen, zou hij resoluut moeten stoppen. Ongeacht of hij wel tot een orgasme was gekomen en zal de kooi opnieuw er omheen gaan. Dat was wel eens voorgekomen, maar vandaag had hij geen enkel probleem met de tijdslimiet. Binnen vier tellen bereikte hij een enorm orgasme, terwijl zij tegelijk een ruk gaf aan de ketting waardoor beide klemmen in één van zijn tepels worden getrokken. Een siddering van pure pijn en genot knetterde door zijn lichaam, waarbij iedere cel tot leven leek te komen. Hij sidderde na en kon zich niet herinneren ooit zo heftig tot een ontlading te zijn komen. Alsof zon, maan en sterren tegelijk door zijn hoofd vlogen.

Even kreeg hij de tijd om bij te komen van dit geweldige genot, maar al snel was zij onverbiddelijk. Pakte zijn cb en sloot hem opnieuw op. Voor hoe lang dit keer? Dat zal de tijd weer leren…

Meer fantasieën

Meer fantasieën en verhalen
Wat is Femdom?
Informatie over het gebruik van een kuisheidskooi of CB
Meer informatie over kuisheid

Bronvermelding

© Meesteres Moriah

BDSMforyou lijn

Geef een reactie